המשאלה התגשמה קיבלת רשיון ועשית תאונת דרכים.. --- הלוואי שתמותו
M mominman New member 7/8/04 #22 המשאלה התגשמה . אלוהים רצה להרוג את כולם והוריד מטאור על כדור הארץ ואז הרג גם אותך . הלוואי שהפורום לא יהיה שומם .
המשאלה התגשמה . אלוהים רצה להרוג את כולם והוריד מטאור על כדור הארץ ואז הרג גם אותך . הלוואי שהפורום לא יהיה שומם .
S scudnick New member 7/8/04 #23 אוי זה אחד טוב! המשאלה התגשמה, ועכשיו כל היום אתה מוחק שרשורי אוף. המשאלה שלי: שאליאור ייתן לי כבר את הרעיונות ל"הלבש את"!
אוי זה אחד טוב! המשאלה התגשמה, ועכשיו כל היום אתה מוחק שרשורי אוף. המשאלה שלי: שאליאור ייתן לי כבר את הרעיונות ל"הלבש את"!
D darkman 36 New member 7/8/04 #24 משאלתך התגשה ../images/Emo67.gif ועכשיו אתה מכין פלאש של "הלבש את מאיה היא" הלוואי שהערסים יבינו שמוזיקה מזרחית זה שיט
משאלתך התגשה ../images/Emo67.gif ועכשיו אתה מכין פלאש של "הלבש את מאיה היא" הלוואי שהערסים יבינו שמוזיקה מזרחית זה שיט
S scudnick New member 7/8/04 #25 איכססס גועל נפש ש הגשמה טוב, משאלתך התגשמה, עכשיו ערסים מפריעים בכל ההופעות הנורמליות. הלוואי שהמשאלה הזאת לא תתגשם
איכססס גועל נפש ש הגשמה טוב, משאלתך התגשמה, עכשיו ערסים מפריעים בכל ההופעות הנורמליות. הלוואי שהמשאלה הזאת לא תתגשם
Y yuv3 New member 7/8/04 #26 המשאלה התגשמה המשאלה לא התגשה והשירשור הזה נעצר הלוואי שיהיה כאוס בעולם ונשמיד אחד את השני
S scudnick New member 7/8/04 #27 המשאלה התגשמה השמדנו אחד את השני. זהו. המשאלה שלי: שיהיה לי דג זהב(?!)
¥ ¥EleVatioN¥ New member 8/8/04 #28 המשאלה התגשמה../images/Emo129.gif יש לך דג זהב, אבל הוא נפל לך בטעות לביוב הלוואי שתהיה שביתה ב1 ספטמבר
המשאלה התגשמה../images/Emo129.gif יש לך דג זהב, אבל הוא נפל לך בטעות לביוב הלוואי שתהיה שביתה ב1 ספטמבר
S scudnick New member 8/8/04 #29 משאלה כל כך יפה... חבל להרוס... אבל חייבים... המשאלה התגשמה, ועכשיו הם מחזירים את ימי השביתה במקום כל החגים, למרות שהשביתה היתה יום אחד. הלוואי שיקראו לי משה!
משאלה כל כך יפה... חבל להרוס... אבל חייבים... המשאלה התגשמה, ועכשיו הם מחזירים את ימי השביתה במקום כל החגים, למרות שהשביתה היתה יום אחד. הלוואי שיקראו לי משה!
D DaNk55 New member 8/8/04 #30 המשאלה התגשמה! (כמה מקורי) קוראים לך משה, אבל משרד הפנים מבקש ממך לשנות שם, כי יש יותר מדי משה בישראל (למרות שלאבא שלי קוראים משה..). המשאלה שלי- שאני אזכה לפגוש את שחקני 'מלחמת הכוכבים'
המשאלה התגשמה! (כמה מקורי) קוראים לך משה, אבל משרד הפנים מבקש ממך לשנות שם, כי יש יותר מדי משה בישראל (למרות שלאבא שלי קוראים משה..). המשאלה שלי- שאני אזכה לפגוש את שחקני 'מלחמת הכוכבים'
Y yuv3 New member 8/8/04 #31 המשאלה התגשמה פגשת את שחקני מלחמת הכוכבים, אבל הם הרגו אותך עם חרב אור. המשאלה שלי- שנפסיק עם המשחק האידיוטי הזה
המשאלה התגשמה פגשת את שחקני מלחמת הכוכבים, אבל הם הרגו אותך עם חרב אור. המשאלה שלי- שנפסיק עם המשחק האידיוטי הזה
M mominman New member 9/8/04 #35 התגשמה .. עכשיו יש יותר מידי חופש , אתה מבלה ויוצא וההורים שלך התרוששו ואתם קבצנים ברחוב . המשאלה שלי שכולם יקראו את ההודעה שפרסמתי
התגשמה .. עכשיו יש יותר מידי חופש , אתה מבלה ויוצא וההורים שלך התרוששו ואתם קבצנים ברחוב . המשאלה שלי שכולם יקראו את ההודעה שפרסמתי
T thewierdo New member 10/8/04 #37 משאלה לראות מה יקרה אחרי שכבר בכלל בכלל לא יהיה מקום במקום שאמור להיות כתוב השם של ההודעה ותפוז יצתרכו עמוד שלם בשביל כל כינוי
משאלה לראות מה יקרה אחרי שכבר בכלל בכלל לא יהיה מקום במקום שאמור להיות כתוב השם של ההודעה ותפוז יצתרכו עמוד שלם בשביל כל כינוי
M mominman New member 10/8/04 #38 התגשמה ראית, וחטפת הלם , כעת את מאושפזת במוסד לנפגעי הלם. משאלה- נמנמנ לחזור 48 שעות קודם
S scudnick New member 10/8/04 #39 התגשמה עשית בדיוק את אותו הדבר אז זה לא עזר לך. למה 48? כדי לא לחשוף את הפרוייקט? משאלה - להיות מנהל בפורום הזה
התגשמה עשית בדיוק את אותו הדבר אז זה לא עזר לך. למה 48? כדי לא לחשוף את הפרוייקט? משאלה - להיות מנהל בפורום הזה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 10/8/04 #40 התגשמה../images/Emo129.gif אכל אתה לא מנהל אותו לבד המ משאלה...שיהיה טוב כבר..