הממ משחק!

mominman

New member
המשאלה התגשמה .

אלוהים רצה להרוג את כולם והוריד מטאור על כדור הארץ ואז הרג גם אותך . הלוואי שהפורום לא יהיה שומם .

scudnick

New member
אוי זה אחד טוב!

המשאלה התגשמה, ועכשיו כל היום אתה מוחק שרשורי אוף. המשאלה שלי: שאליאור ייתן לי כבר את הרעיונות ל"הלבש את"!

darkman 36

New member
משאלתך התגשה ../images/Emo67.gif

ועכשיו אתה מכין פלאש של "הלבש את מאיה היא" הלוואי שהערסים יבינו שמוזיקה מזרחית זה שיט

scudnick

New member
איכססס גועל נפש ש הגשמה

טוב, משאלתך התגשמה, עכשיו ערסים מפריעים בכל ההופעות הנורמליות. הלוואי שהמשאלה הזאת לא תתגשם

yuv3

New member
המשאלה התגשמה

המשאלה לא התגשה והשירשור הזה נעצר הלוואי שיהיה כאוס בעולם ונשמיד אחד את השני

scudnick

New member
המשאלה התגשמה

השמדנו אחד את השני. זהו. המשאלה שלי: שיהיה לי דג זהב(?!)

¥EleVatioN¥

New member
המשאלה התגשמה../images/Emo129.gif

יש לך דג זהב, אבל הוא נפל לך בטעות לביוב
הלוואי שתהיה שביתה ב1 ספטמבר

scudnick

New member
משאלה כל כך יפה... חבל להרוס...

אבל חייבים... המשאלה התגשמה, ועכשיו הם מחזירים את ימי השביתה במקום כל החגים, למרות שהשביתה היתה יום אחד. הלוואי שיקראו לי משה!

DaNk55

New member
המשאלה התגשמה! (כמה מקורי)

קוראים לך משה, אבל משרד הפנים מבקש ממך לשנות שם, כי יש יותר מדי משה בישראל (למרות שלאבא שלי קוראים משה..). המשאלה שלי- שאני אזכה לפגוש את שחקני 'מלחמת הכוכבים'

yuv3

New member
המשאלה התגשמה

פגשת את שחקני מלחמת הכוכבים, אבל הם הרגו אותך עם חרב אור. המשאלה שלי- שנפסיק עם המשחק האידיוטי הזה

yuv3

New member
התגשמה

מצאת כינוי מגניב אבל הוא תפוז המשאלה שלי: עוד חופש

mominman

New member
התגשמה ..

עכשיו יש יותר מידי חופש , אתה מבלה ויוצא וההורים שלך התרוששו ואתם קבצנים ברחוב . המשאלה שלי שכולם יקראו את ההודעה שפרסמתי

thewierdo

New member
משאלה

לראות מה יקרה אחרי שכבר בכלל בכלל לא יהיה מקום במקום שאמור להיות כתוב השם של ההודעה ותפוז יצתרכו עמוד שלם בשביל כל כינוי

mominman

New member
התגשמה

ראית, וחטפת הלם , כעת את מאושפזת במוסד לנפגעי הלם. משאלה- נמנמנ לחזור 48 שעות קודם

scudnick

New member
התגשמה

עשית בדיוק את אותו הדבר אז זה לא עזר לך. למה 48? כדי לא לחשוף את הפרוייקט? משאלה - להיות מנהל בפורום הזה :)

¥EleVatioN¥

New member
התגשמה../images/Emo129.gif

אכל אתה לא מנהל אותו לבד
המ משאלה...שיהיה טוב כבר..

למעלה