הממ משחק!

¥EleVatioN¥

New member
הממ משחק!../images/Emo129.gif

לא קשור במיוחד למק 22 אבל זה משחק ממש נחמד לקוח מהפורום שלי (גוד שארלוט, אבל במקור זה בא מפורום גרין דיי אני חושבת
) אע זה הולך ככה אחד מביע משאלה, אחר מגשים אותה ואז הורס אותה. למשל אני אומרת, הלוואי שיפסיק להיות כ"כ חם כבר מישו אחר בא ואומר "המשאלה התגשמה, לא חם יותר אבל עכשיו כל כך קר שקפאת" או משו כזה ואז הוא מביע משאלה מה אתם אומרים?
אני אתחיל הלוואי והייתי מבינה משו במתמטיקה

scudnick

New member
והמשאלה שלי

הלוואי שמישהו יעזור בגרפיקה בסדרה שאנחנו מתכננים!

¥EleVatioN¥

New member
המשאלה התגשמה../images/Emo129.gif

עכשיו יש כל כך הרבה יותרמידי שאתה לא יודע במי לבחור וכולם רבים עם כולם (איזה דימיון יש לי
) הלוואי ואנשים לא היו כל כך טיפשים

scudnick

New member
המשאלה התגשמה

עכשיו כולם יותר טובים ממך בלימודים ומעיפים אותך מבית ספר

scudnick

New member
אני שוכח לבקש משאלה!

הלוואי שפעם הבאה אני אזכור לבקש משאלה באותה הודעה

¥EleVatioN¥

New member

לא שכחת לכתוב משאלה וכתבת משאלה כל כך טובה ואז התבאסת כי מזה הרסו לך אותה
חבל
הלוואי שהייתי מצליחה לנגן בגיטרה

scudnick

New member
המשאלה התגשמה

עכשיו את מצליחה לנגן בגיטרה, ובזמן שניגנת על החשמלית במגבר התפוצץ ונשרף לך הבית. המשאלה שלי: הלוואי שתצא כבר העונה השניה של מ.ק.

scudnick

New member
פצה פצה הקפצה!

בוינק בוינק בוינק בוינק טרלללה ! תגשימו משאלות!

yuv3

New member
המשאלה התגשמה

רק חבל שאין לך ביפ ואין לך מצב להשיג את הפרקים בדרך אחרת. המשאלה שלי: שיהיה לי כסף

scudnick

New member
המשאלה התגשמה!

יש לך מיליארד דולר, אבל כשהסתובבת איתם ברחוב שדדו אותך ואז ירו בך. המשאלה שלי: שלא יגשימו את המשאלה (פרדוקס)

yuv3

New member
המשאלה התגשמה!

לא הגשימו את המשאלה ואז אף אחד לא הגיב לשירשור המשאלה שלי: אני רוצה לפגוש את חנוכה

DaNk55

New member
המשאלה התגשמה!

פגשת את חנוכה, אבל אז שוקון שהוא יצא מהבסיס בלי אישור וחנוכה חזר לשם. המשאלה שלי- שיהיה לי מחשב חדש (רק שלי)

scudnick

New member
המשאלה התגשמה

יש לך מחשב חדש, ועכשיו יש בו וירוס, ובגלל שההורים שלך התקינו רשת, כל המחשבים בבית שלך נפלו, והמצגת של אבא שלך (לעבודה שלו) נמחקה ופיטרו אותו. עכשיו את מקבצת נדבות בסיביר. המשאלה שלי: הלוואי שאני אפגוש את אוונסנס!

המשאלה התגשמה

אבל הם יצחקו עליך כי אין לך ביפ ואתה מסתבך עם הגרפיקה כי כולם רבים, הם יזלזלו בך... --- משאלתי: הלוואי שאני אוכל לעשות כל מה שבא לי... ושהמשאלה הזאת תפעל רק לטובה ולא לרעה...

¥EleVatioN¥

New member

אתה יכול לעשות כל מה שבא לךף עכשיו הכל טוב לך אבל יש עדיין כאלה שלא טוב להם בכלל, המשאלה מתגשמת רק לטובה אבל עכשיו כל כך טוב לך שאתה כבר מתפגר מטוב! *עזבו
* הלוואי שאנשים יפסיקו לומר לי שאני תמימה

yuv3

New member
המשאלה התגשמה

הפסיקו לומר לך שאת תמימה אבל התחילו להגיד שאת שחצנית הלוואי שיהיה לי ipod (נגן בעל 20 ג'גה קיבולת לשירים)

scudnick

New member
המשאלה התגשמה

יש לך אייפוד, ועכשיו נפל לך פסנתר על הראש (לכו תגשימו משאלות ב3 בבוקר...) המשאלה שלי: שאני אדע לצייר נורמלי

¥EleVatioN¥

New member

אתה מצייר נורמאלי ואז בא מישו וצייר יותר נורמאלי ממך והתעצבנת >< הלוואי שיהיה לי רישיון כבר! (אמרתי את זה כבר?
) יו אני מסטולע! כל הלילה ישבתי ופתרתי מתמטיקה מרצוני החופשי
יו רואים שאני חולה

למעלה