הממ............לא חשבתי על זה....

yulki

New member
הממ............לא חשבתי על זה....

*אתם בטח כן* אבל עכשיו כשפרו מתה, כל תפקידי המשפחה יהפכו, דהיינו (נדבקתי למילה הזאת בגלל מבחן בתנ"ך
תתעלמו!): פייפר תהפוך להיות האחות הגדולה שאחראית על הכל ולחוצה כל הזמן, היא בטח גם תהיה הרבה פחות צינית פיבי תהפוך לאחות האמצעית דהיינו (
בלעעע אני נשמעת כמו איזה ישעיהו ליבוביץ´) שוויץ והיא בטח תהיה הרבה פחות מצחיקה למרות שאין כל כך לאן להדרדר מאז קול ואני די משערת שפייג´ תהפוך לאחות המשוגעת, התזזיתית והלא אחראית.... אבל אין כמו פרו!!!!!!!!! שלכם *מתאוששת מהמבחן בתנ"ך* גל

Ophel McNeil

New member
צודק, אבל טועה.

פייפר אמנם תיקח את תפקיד האחות האחראית והבוגרת, אבל היא תישאר חולת מצבי רוח, צינית ומצחיקה כתמיד. פייג´ אכן תהיה תחליף פיבי-לפני-קול, יעני האחות הצעירה האולטימטיבית- חובבת גברים, עם חיים רומנטים באדמה וראש בשמים, ופיבי אמנם תהיה הגשר בניהן, האחות האמצעית המתווכת, אבל מקורות מהימנים מוסרים לי שהיא דווקא השתפרה מאוד. כלומר, התפקידים השתנו, אבל האופי, עד כמה שזה אפשרי, נשמר, אם לא השתפר.
אופל מקניל, רדופת סלאשים. \\\//\/\/\/\/\//

SaberTooth

New member
חולק על דעתך

פיבי תנסה להיתגבר על קול ובהתחלה היא תהיה באמת מעיין "גשר" כזה אבל... היא תראה שהיא לא יכולה בילעדיו והיא תדרדר ותיהיה יותר ויותר כמו פייג´

Ophel McNeil

New member
ראית את העונה הרביעית שאתה חולק

על דעתי?! לא? יפה מאוד, אז שקט. כן? אז מאיפה הבאת את השטות הזאת של פיבי תתגבר על קול?? הוא בכלל לא עוזב! לצערי... ולמה תדרדר להיות כמו פייג´? למה *תתדרדר*? אופל מקניל, לוחמת בשמועות.

yulki

New member
אני בת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למקרה שזה לא מספיק ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל אופן שתי פיבי?! האם העולם מוכן למכת יופי ומדהימות שכזו????? שלכם גל (נקבה!!! תודה רבה!!!!!!!!!!!!!)

Ophel McNeil

New member
אני מצטערת (!!!!!!!!!!!!)

ואל תדאג*י*, העולם ישרוד, פייג´ לא כזאת יפה. (ופייג´ מהפורום- אל תטרחי אפילו. הבנו שאת מתה על פייג´ מהסדרה, אבל מה לעשות, רוז מגאווין, השחקנית, לא כזאת יפה...). אופל מקניל, נקבה אף היא. רוצים להקים מועדון?

As I Am

New member
אממ... שאלה (../images/Emo35.gif)../images/Emo103.gif

גל - את במקרה גל מפורום מכושפות ב"מסך המפוצל"?

SaberTooth

New member
השארתי הודעה בפורום של האתר הרישמי

ואופל תתחילי להרגע!

Ophel McNeil

New member
מותר לאופל לדעת למה היא צריכה

להירגע? חוץ מזה, הרגע סיימתי לראות את באפי, סדרה ענקית! לא טובה כמו מכושפות, אבל עדיין, ענקית. אופל מקניל, לין- 77%

למעלה