הממ..יעוץ אזורי צלילה...

philips

New member
הממ..יעוץ אזורי צלילה...

התפנו לי 2-3 שבועות פנויים לצורכי צלילה ..ומכיון שהתרשמתי שמרב חברי הפורום מבלים את מיטב זמנם בחופשות צלילה איזוטריות בכל מיני איים בעולם... החלטתי לפנות ולבקש את עזרתכם... המלצותיהם- לאן כדאי לסוע בחודש פברואר (חורף) לצורכי צלילה... ואם הומלץ מקום ,גם לאן בתוך אותו המקום... ההמלצה הזוכה , תזכה את בעליה בהכרת תודה נצחית ממני...

philips

New member
המממ...

אין העדפות מיוחדות.... ותקציב סביר-לא אטוס לאוסטרליה בשביל שבועיים צלילה...

גרזנית

New member
מלדיבים/סיישל/זנזיבר

זו עכשיו העונה לאוקיינוס ההודי עכשיו זו העונה הפחות גשומה ודי חם לגבי חבילות כל אחת מהחברות המתעסקות בתיירות צלילה ישמחו לאזור לך: רותי שילינג מימבטבע, מיכל מאופיר טורס ועוד

תלוי

הייתי בזנזיבר ובמלדיבים, מתחת למים המלדיבים לוקחים בגדול, מעל המים יש הרבה יותר מה לראות וממה להנות בזנזיבר, אם עכשיו בטוח לנסוע לסרי לנקה ניתן לשלב בשבוע בזנזיבר ושבוע נופש וטיולים בסרי לנקה. אם יש לך יותר כסף - גלפגוס......

ביקו

New member
תלוי מאד ...../images/Emo110.gif

כפי שמנטה ציין מבחינת צלילה VOLUE FOR MONEY המלדיבים לוקחים בגדול. השאלה היא שוב אופי החופשה: אם אתה מעוניין למצות את המקסימום מהצלילה, ספארי זו האופציה הטובה ביותר. יש לך גם את האפשרות לצלול מהחוף בצלילות יומיות (2 צלילות ביום מסירה קטנה). מבחינת תקציב- במלדיבים העלות די דומה בין 2 האפשרויות. זנזיבר וסיישל הן אופציות לא רעות-אך נחותות מהמלדיבים מבחינת צלילה. אופציה יקרה יותר בצורה משמעותית (ואיכות הצלילות בהתאם) היא פלאו. הספארים באזור נעים סביב 300$ ליום לכ 4 צלילות. יום צלילה מהחוף מסירה קטנה יעלה לך כ 100$ לא כולל לינה ומזון. שבועיים או שלושה מספיקים בהחלט בנוסף ויש לך אופציה לטייל בפיליפינים, השאלה היא שוב כמה
תרצה להשקיע. האופציות הטובות ביותר לראות חיות גדולות והרבה, הן קוקוס וגלאפגוס, אך יעלה לך הרבה כסף להגיע לשם (כמו גם לפלאו)... ועלות הצלילות דומה לזו שבפלאו. אני לעומת זאת ברוב צניעותי הייתי נוסע רק לספארי בסיני ושמח מאד בחלקי.

גרזנית

New member
גם כן חוכמה

אחרי שחרשת את כל העולם, חוכמה גדולה היא להגיד אני צנוע ונוסע לספרי בסיני

למעלה