רק לה אני מרשה
K keep smiling New member 25/12/05 #29 ../images/Emo45.gif פדופיל!!111 ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif בן, אתה זון. >: Go Away (Ben)
../images/Emo45.gif פדופיל!!111 ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif בן, אתה זון. >: Go Away (Ben)
K keep smiling New member 25/12/05 #33 אהמ. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif מי הביא לי את -זה- ליומולדת? ==;
L Larahl New member 26/12/05 #36 I'm melting I'm melting! שכחתי שהכנתי את זה, לא הייתי מאמין שתשמרי כזה דבר. טוב זה דבר קדוש כי בן מלאכים כמוני הכין את זה, אז אני מתרחק.
I'm melting I'm melting! שכחתי שהכנתי את זה, לא הייתי מאמין שתשמרי כזה דבר. טוב זה דבר קדוש כי בן מלאכים כמוני הכין את זה, אז אני מתרחק.
L Larahl New member 26/12/05 #39 כולם רוצים אותי אז אני אהיה גם וגם כי לוציפר מחמד שלי שלא יתאכזב ^_^
Y yuval chan New member 25/12/05 #11 למרות שאני לא סובלת את הדמות הזאת... יצא לך יייייייייפפפפפפפפהההההההההההההההההה *************************************_____________________________________________________********************************
למרות שאני לא סובלת את הדמות הזאת... יצא לך יייייייייפפפפפפפפהההההההההההההההההה *************************************_____________________________________________________********************************