הממ.. היי =)

Mr Invisibilety

New member
הממ.. היי =)

אפשר להגיד ש... חזרתי? בטח אין הרבה שמכירים\זוכרים אותי, למרות שאני רואה פה כמה "ותיקים" אני ניר בן 18, גולש בפורום מגיל 14וחצי בערך.. וסתם לא הייתי פה הרבה זמן, אבל יצא לי מדי פעם להיכנס ולקרוא פה ושם ות'אמת התחשק לי לחזור כזה, אז.. היי :)

TheRainMaker

New member
וואו, פז"מניק../images/Emo6.gif

ברוך השב
מה גרם לך לשוב? נכון "המרואיין"?!

Mr Invisibilety

New member
את האמת, יש סיבה..

חזרתי היום מהעבודה ומשום מה נזכרתי שהיה לי בלוג בגיל 15, אז נכנסתי ליראות אותו, פה בתפוז, וכל הרשומות היו שמורות בו, וקראתי הכל ולא האמנתי למה שכתבתי אז. פשוט חזרתי אחורה לתקופה שהייתה כל כך נוראית וקשה, ופתאום זה היה נראה מדהים שעברתי כל כך הרבה בכל כך קצת זמן. בעצם נזכרתי שכל אותה תקופה היו פה אנשים מקסימים שהכרתי, שתמיד הקשיבו לי, ועודדו אותו ותמכו בי ורק עכשיו אני מבין כמה שזה היה מדהים. (אגב היום אני מתנדב בארגון הנוער הגאה, בפרוייקט שנקרא "מלווים צעירים" שהתפקיד שלו ללוות נוער הומולסבי בשלבים השונים של גילויי הזהות המינית ולעזור להם בעצם...) בכל מקרה, הרגשתי פה תמיד כמו בבית ה2 שלי, אז חזרתי להגיד שלום, ותודה לפורום =)

../images/Emo88.gifברוך שובך ../images/Emo24.gif אבל הפעם

תשאר
או שאתה מעדיף להעלם בגלל שאני דיקטטור רשע

Mr Invisibilety

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ברור שאני אשאר, אם אני איעלם שוב זה רק בגלל שאתם קצת קצת מוזרים הפעם. על איזה "מרואיין" אתה מדבר?! ו.. למה אתה חושב שאתה דיקטטור רשע? כאילו מאיפה צצת עם זה פתאום P:

white star

New member
../images/Emo54.gif זה בהומור

תסתכל בהודעה יותר מלטה... ובנימה יותר אישית, שמח לראותך פה

../images/Emo88.gif../images/Emo99.gif

ברור שזה בהומור כפרה
תקרא את השרשור של "שם עליכם זין" (בנימה אישית, כאילו, אני הומו אז אם ישימו עלי זין זה די יהיה נעים לא? אבל אני תפוס
) מרואיין זה משחק של מוריד הגשמים שיוצא בקרוב לפגרה עקב הקיץ הבא עלינו לטובה - בו מתלבשים על חבר אחר בפורום וכולם שואלים אותו שאלות
ואנחנו לא מוזרים - זה grimboy מוזר

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif זכור לי הניק שלך

אם כי אותך אני לא זוכר... העלת תמונה פעם? בכל מקרה... הקטן נהיה גדול אה?

איNדיגו

New member
../images/Emo47.gif חחח האמת שגם אני

כתבתי שאני זוכר את הניק, אבל בעיקר זכרתי מהחתימה...

oilamp

New member
נירוש! ../images/Emo13.gif../images/Emo39.gif

ברוך השב :). איזה מזל שנכנסתי, בדיוק בזמן מתאים כדי להיתקל במכר ותיק כמותך :) יהיה לי נחמד להמשיך ולהבחין בנוכחותך פה (בנוסף ל"מקומות" האחרים) מידי פעם. אור (בערך
)

moshe34

New member
ברוך השב.....

חזרת למקום הנכון....אני מעריך שרובינו התגעגנו אליך.....

למעלה