הממ... בעיה..

thunderstorm

New member
הממ... בעיה..

טוב, זו פעם ראשונה שלי בפורום, וחשבתי אולי אתם תוכלו לעזור לי.... יש לי חברה די טובה, שלדעתי היא בנאדם מאוד מתוק ועוזר, אבל היא גם מאוד חסרת ביטחון ושקטה. יצא לי לדבר עם כמה בנות מהכיתה שלה, שאחת מהן קצת חברה שלי, והשנייה לא ממש, והן דיברו על כמה שהיא דפוקה ושאף אחד לא סובל אותה... בעיקר השנייה, שאני לא ממש חברה שלה. אני לא יודעת מה לעשות, לספר לה מה שהן אמרו או שלא? כי מצד אחד, היא נמצאת הרבה עם הבנות האלה, וזה לא נעים לי לדעת שהן צוחקות עליה והיא לא מודעת לזה, אבל מצד שני - אני לא רוצה שהיא תיפגע... וגם בכללי, כשאתם שומעים שמלכלכים על מישהו שאתם אוהבים, או שאתם אומרים על מישהו שהוא לא נחמד, והאדם שאיתו אתם מדברים פתאום אומר שהוא דווקא חבר טוב שלו, ועוד כל מיני מצבים כאלה... מה אתם עושים? כי זה קורה לי הרבה, ואני לא יודעת איך לצאת ממצבים כאלה בלי להיות צבועה..... תעזרו לי פה... תודה! (וד"א, אני לא בת 12... אני בת 15 וחצי, ומצטערת אם זה יצא דבילי...)

nobodys girl

New member
לא יצא דבילי

וחוצמזה.. אני אישית במצב שלך אני לא חושבת שזה מתפקידי לבוא לתקן את היחסים שלה עם כל העולם... המקסימום שאת יכולה לעשות לדעתי זה לזרוק הערה כמו "כמה היא חברה שלך?" או לשאול באופן תאורטי על מצב כזה בלי להגיד לה שאת מדברת עליה אני לא חושבת שזה העסק שלי היחסים של חברה שלי עם אנשים אחרים, הם צריכים להיות מספיק הוגנים כדי להגיד לה מה הם חושבים עליה, ואם יש החטה להתערב אז אני אישית יותר לכיוון של לשאול למה הם משקרים לה בפרצוף בזה שהם חברים שלה ויורדים עליה מאחורי הגב זו דעתי :)

GirlFriend

New member
../images/Emo113.gif

אולי תנסי לעזור לה בכך שתפני אל אותן חברות ותשאלי אותן למה הם מסתובבות איתה וגם מלכלכות עליה... אולי הם יתנו לך תשובה טובה מספיק ואחריה את תרצי לספר לאותה חברה. אם התשובה שלהן לא טובה מספיק בענייך תשאירי את המקרה בצד כי אם חברה שלך היא עם ביטחון עצמי נמוך... והיא עלולה להפגע ממך ולא להיות חברה שלך יותר (שזו לא הכוונה...) מצד אחר אם היית במקומה היית רוצה לדעת אם חברות מרכלות עלייך מאחורי הגב ואת האמת צריך לספר גם אם היא כואבת כי זה אחד מהתפקידים של חברה טובה. את יכולה לספר לה בדרך אנונימית או להפגש איתה באחת הבתים או מקום בודד ולספר לה. עכשיו רק נותר לך לבחור

נראה לי ש...

הכי טוב פה זה ... לא יודע לא פוגע עדיף שלא תגידי לה... זה לא יעזור בכלום זה רק יעשה לה רע וחוץ מזה אם היא חברה טובה שלך את צריכה להגן עליה כשצוחקים עליה

thunderstorm

New member
הממ.. תודה..

נראה לי שאני לא אספר לה, כי...... 1. הן לא חברות שלה, הן סתם בנות מהכיתה שלה, שאחת מהן היא ממש לא אוהבת, ויודעת שהיא מגעילה. 2. אני ממש, אבל ממש, לא רוצה לפגוע בה... חוצמזה... מה אני אמורה להגיד לאנשים שמרכלים בנוכחותי על חברים שלי? למשל היום, הן לא יודעות שאנחנו חברות טובות, ואז אחת מהן אמרה "מי סובל אותה בכלל".. ומה אני אמורה להגיד? כי אותה אני אוהבת מאוד, כי היא ממש מתוקה, אבל איתן אני צריכה לעבוד במחוייבות... ואני לא יכולה להסתכסך איתן... בכלל, יש לי בעיה כזו.. אני תמיד מצליחה להגיד את הדבר הלא מתאים... אם מישהי מתחילה לספר על מישהי אחרת, אני תמיד אומרת את דעתי, ונניח שאני אומרת שהיא מעצבנת... ואז בדיוק ההיא אומרת לי שהיא דווקא ממש חמודה וחברה טובה... אני שונאת שזה קורה..... גררר........ תודה בכל זאת.....

יהלe

New member
זה קורה לי הרבה...

יש לי חברה שהרבה יחסית לא אוהבים, אני פשוט שותקת לא אומרת כלום, כי אני לא רוצה להסתכסך עם אפאחד מהצדדים, כולן חברות שלי ואני לא רוצה להיות באמצע..... לפעמים פשוט עדיף לא להגיד כלום..

למעלה