הממ...... בוא עשה שרשור

מיכלוש7

New member
חחח... לא נורא.... ../images/Emo6.gif

אם אתם תוהים מה אני עשוה באינטרנט בכזאת שעה מוקדמת, אז... אני בשיעור אנגלית במחשבים! איזה כיף! רק שהמורה לא תתפוס אותי...

D.G OD

New member
באנה! מה זה? אני ה"זקן" היחיד כאן?

ולא רק זה אלא זקן גרוע
הפסקתי בדיוק בשנים הכי חשובות!!! תנו לי נבוט לדפוק לי בראש!! אמא!!!
.. בברכה,

D.G OD

New member
באמת.. 5 שנים של יסודי נחשב

להרבה? את יודעת שמה שבעיקר משפיע בנושא שלי על הרמה זה הגיל הנמוך מאוד שבו ניגנתי. כי בכל זאת בגילאים כאלו אם את לא גאון מוזיקאי (מוצארט ודומם) אז הרמה שלך לא גדלה בצורה יוצאת מן הכלל. ובדיוק בחט"ב הפסקתי ואלו השנים שהייתי אמור לקפוץ בצורה אדירה והיום אני לא לומד בכלל, אני מנגן לכיף. זה נשמע מגניב והכל (מה שאני מנגן) אבל זה ברמה אפסית. בברכה,

טוב אז בראשית היתה אורגנית

ואח"כ פסנתר וז כל מיני כלי מקלדת שרובם לא היו שייכים לי מה שעושה את ההבדל. רוב השנים גם לא למדתי קלאסי אבל אני מומחה בתחומים קלידניים פחות. וזהו, לאחרונה יש לי שוב פסנתר . ואני אגב מאוד בעד השיטה של לנגן יצירות קשות הרבה יותר מדי. אני תמיד עושה את זה. ההנאה מרובה והן גם סוחבות אותך למעלה. אז אתה לא מסוגל אמנם להו]פיע איתן.... כן - אין טוב בלי רע אה כמעט שכחתי - כמה? נו - האורגנית היתה בערך לפני 20 שנה

מאיה Ms

New member
טוב, נדמה לי

שאני בין הוותיקים פה 10 שנים.. אבל זה לא נחשב כי כמעט 4 שנים מתוכם בזבזתי ולא התאמנתי בכלל אבל היום אני מתאמנת בערך שעה וחצי שעתיים ביום....

מאיה Ms

New member
בפעם שנייה

שקראתי את ההודעה זה היה נראה לי קצת לא מובן אז למי שלא הבין אני מנגנת 10 שנים...

זו...

זו הפעם הראשונה שאני שפורום הזה אבל בא לי להגיב. אני מנגן 8 שנים (כנראה גם אני אחד מהקשישים פה)
ובדרך כלל אין לי כוח לנגן יותר משעה וחצי ביום (לפחות על פסנתר אין לי כוח, כמעט כל שאר היום אני מנגן על גיטרה).

frodo

New member
סיפור...

למדתי שנה בערך בכיתה א´... אחר כך הפסקתי לטובת צ´לו, שלמדתי ארבע שנים בערך... אבל אף אחד מהם לא ממש רציתי ללמוד ככה שלא היתה לי רמה בכלל. אבל לפני כמה שנים, באמצע כיתה י´ אם אני לא טועה, יכול להיות שיא´, התחלתי לנגן שוב, הפעם לבד בלי מורה.. ניגנתי דיי רצוף בערך שנה, ואז הפסקתי, כשמדי פעם אני פותח ספר ומנגן. אבל בחודשים האחרונים, כמעט שנה(מלש"ב, אחרי יב´), במקביל לזה שאני לומד גיטרה (עם מורה כבר משהו כמו חצי שנה), אני מנגן הרבה בפסנתר.. עד סוף השבוע האחרון, שבו החלטתי לקחת גם מורה לפסנתר, יום שישי שיעור רשמי ראשון :).. אופ טופיק יורד גשם בחוץ בדיוק כרגע ואני מת לצאת החוצה... רק שאין לאן או למה.. :(... אולי בכל זאת הקטן..

למעלה