הממ.. איך תקראו לזה?

דנה^^

New member
הממ.. איך תקראו לזה?

נו.. הבטחתי לכתוב יותר... טוב בכל מקרה- אני לא זוכרת את גכל החלום, אבל הוא היה ארוך, ובאמת בשעות הבוקר המוקדמות (ואחריו היה עוד חלום..) אוקיי, בחלום אני מסתובבת בחצר בית הספר ליד השער עם 2 חברות שלי, והחלק היחיד שאני זוכרת זה שאמרתי משהו בסגנון "אני חייבת לזכור את חלום הזה", ואחרי זה אמרתי "אני חייבת לגרום לעצמי להבין שאני חולמת" (= התכוונתי לזה ממש בקשר לאותו חלום ספציפי עצמו!!), וכאילו כדי להוכיח את זה, היה שם איזה שלט גדול שלא היה הכי ברור, אז אמרתי "הגבר צלילות!" ואז הוא נהייה ברור יותר, ממש כמו המסך ההוא של הטלויזיה שפירסמו שרואים בצורה צלולה והכל :) אז מה תגידו על זה? כנראה בכ"ז נשאר לי שריד של זה בתת מודע..

LUCID DREAM

New member
למה מיאו../images/Emo35.gif

איך (לעזאזל) הגעת למיאו
ומה (לעזאזל) הקשר בין חתולים ומיאו לחלומות צלולים

Variety

New member
תגובה

היי דנה, לדעתי החלום הזה, מעיד על כך שאת מתקדמת, והמודעות אצלך גבוהה יותר. שאם רק תשקיעי, ותנסי שיטות שונות (אבל שהניסויים של השיטות יהיו טובים, מבחינת איך עושים אותם, ולהקפיד), את תצליחי, כי את כבר ברמה טובה, שבה המודעות שלך עלתה בחלומות.

LUCID DREAM

New member
זה הדבר הכי COOL ששמעתי עליו../images/Emo70.gif

אני בחיים שלי לא שמעתי על כזה דבר, אבל תמיד יש פעם ראשונה לכל דבר... בכל אופן, אני מסכימה עם - Variety. אנ יחושבת שהמודעות שלך גוברת ו(לדעתי) את יכולה אפילו לשפר את המודעות עוד יותר

רק כדרך אגב.. ../images/Emo8.gif

בשביל להעלות את רמת המודעות כךי החלומות והחלומות הצלולים צריך להיעזר מאוד בתת מודע. בכל מיקרה המודעות שלך גודלת רק ביזכותו בידיעתך או לא בידיעתך. זאת אומרת שבשביל להגדיל את המודעות שלך בנודע לנושא "חלומות צלולים" שאגב זהו נושא הרבה יותר מורחב מאשר - לעשות מה שאני רוצה בחלום - תיצתרכי לדעת על התת מודע שלך יותר, כיצד להשתמש בו, כי הוא כלי העזר הגדול ביקום (תחשבי עליו כמשהוא כל יכול שעושה הכל רק בישבילך). כאשר תדעי יותר על התת מודע אז תביני באמת שה"חלום" זהו ממש לא פשוטו כמשמעו..

דנה^^

New member
תגובה משותפת :)

כן, במיוחד שיתחיל החופש (עוד יום..) אני אתחיל יותר להתעמק בזה ומקווה להמשיך להתקדם :) לא סתם אחד- סיקרנת אותי.. למה הכוונה ב"לדעת על התת מודע שלך יותר"? למה ואיך? וגם אני צריכה יותר מרחבה על המשפט האחרון... למה הכוונה?

קצת על התת מודע.. ../images/Emo8.gif

אז ככה, ב"חיים " שלנו אפשר להיות מחובר לשני צדדים קיימים: צד רוחני וצד גופני. התת מודע הוא אשר מקשר ביניהם ובעצם מאפשר לך לישלוט בהם בדיוק כפי שאת שולטת בכך שאת מזיזה את ידך. את התת מודע אפשר לתאר כמחשב אישי שכאשר את מביא לו בעיה כלשהי שיש לך הוא ינסה ליפתור אותה ויתמקד אך ורק בזה (בגלל זה אומרים לילדים קטנים לא לקלל או להגיד הלוואי שתמות ודברים כאלו..), התת מודע מתייחס ברצינות לכל דבר שאומרים ברצינות! הקשר ל "חלומות צלולים" אז ככה.. אחרי שאת יודעת פחות או יותר על התת מודע את בטח הבנת שהוא יגיב לבעיות שלך (גם אם אלו לא בדיוק בעיות, גם לרצונות וכו´..). בכדי להשתמש בתת מודע שלך ל"חלומות הצלולים" תציגי בעייה ובכדי לעשות זאת זה מאוד פשוט. 1. אף פעם על תשתמשי במילות שלילה בבעיתך. תשתמשי במילות חיוב כמו: אני יכולה, אני מסוגלת. זה מה שאנשים מכנים שכנוע עצמי. 2. דוגא שתעזור ל"חלומות צלולים": "הלילה אני אחלום חלום צלול ישלוט בו ויזכור אותו". מה שבעצם את עושה כאן זה: בעיקרון את לא מצליחה לעשות את מה שאמרת והתת מודע שלך יודע את זה ולכן הוא יבוא ויעזור לך מיכיוון שיש לך את הרצון שהוא יעזור וזאת עובדה מיפני שבעצמך אמרת שאת תחלמי חלום צלול תשלטי בו ותזכרי אותו. התת מודע ככלי עזר לחיים: כמו שאמרנו כבר התת מודע הוא "הפתרון לבעיותיך" ככה שאת יכולה להציג לו בעיה כמו שניסחנו למעלה והתת מודע יעזור לך או שיכוון אותך אפילו מבלי שאת יודעת או שתחלמי חלום ואז תחשבי עליו קצת וכאילו תגיעי לפתרון לבדך, אך בעצם גם כאן התת מודע הדריך אותך. ישנם עוד דרכים בהן הוא יעזור לך בידיעתך ולפעמים גם לא בידיעתך העיקר הוא שתציגי בעיה כמו שניסחנו למעלה ובלי מילות שלילה(אני לא יכולה, לא מסוגלת וכו´..). יום טוב.. אם יש לך עוד שאלות אני נמצא בפורום..

דנה^^

New member
אהה אז

אם כך זה מה שעשיתי לפני החלום הצלול הראש שלי :) ועוד שאלה: למה לא כדאי להשתמש במילות שלילה? אם אמרת שזו הסיבה שאומרים לילדים קטנים לא לקלל וכו´ אז יש את אותו אפקט, לא? ואם כן- אז לא יהיה יותר כדאי להגיד לילדים לדבר בשפה נאותה במקום להגיד להם לא לקלל?

למעלה