שחורות הן אפרו דיזיאק נהדר. אבל זה לא עומד על הפרק.
P Pigulim New member 29/11/06 #43 לא, פשוט כל השחלים האלו הזכירו לי את השחלות, וברגע שנזכרתי בהשחלות... בקיצור, לא הייתי זמין כמה זמן. שבתי.
לא, פשוט כל השחלים האלו הזכירו לי את השחלות, וברגע שנזכרתי בהשחלות... בקיצור, לא הייתי זמין כמה זמן. שבתי.
א אבנר אפי New member 28/11/06 #21 אוי לא! זה אומר עכשיו היא תחזור ותיקח?!? <ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... >
אוי לא! זה אומר עכשיו היא תחזור ותיקח?!? <ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... ותחזור ותיקח... >