הממסד זה חרא.נקודה.

STIVENZ 426

New member
הממסד זה חרא.נקודה.

כן כן. כ-ל הממסד. על כל עבדיו, ושורותיו, ופקידותיו, ורופאיו, והמנקה שושנה או סווטלנה. כ-ו-ל-ם מנסים לחנך אותך לעשות מה שהם רוצים, מה שטוב להם, ומה שנוח להם. יש כאלה, שלמרות שהם בני 60 כמעט, עוד לא למדו שאדם, כל עוד הוא שפוי, ולא הוכח אחרת, יש לו זכות מלאה להחליט על חייו. אני כותב שורות אלה אחרי הרגעות של 5 שעות שכללה פירוק והרכבה של קרבורטור (ללא צורך) ניקויו, הברקה, ליטוש, שטיפה, ליקוק, וכו´, של כל כלי מוטורי בעל 2 גלגלים ומנוע ששוכן בחצר כאן. ועדיין העצבים מפעמים בי. אמרו לי "תהיה רגוע, תלמד לשתוק, אל תקפוץ בראש, תהיה חברותי, תהיה ותהיה ותהיה." זהו. לא עוד. מי שזה מעניין אותו, שיקרא, מי שלא, שלא יקרא, ומי שקורא ולא מעניין אותו או חושב שזה מיותר, שיפנה למנהלי הפורום שימחקו. אני רואה בכתיבה מעין תראפיה, מעין מחוז שאני יכול להוציא בו את כל זעמי, בהודעה אחת, ארוכה ארוכה, לא תמיד בעלת שחר, לרוב חסרת כל טעם, וזה משחרר, אותי לפחות. אתכם זה לפעמים מצחיק, לפעמים מעצבן, לפעמים סתם מרגיז.. וגם אותי במבט לאחור, זה לרוב מצחיק, אך לפעמים גם מעצבן.. ועמכם הסליחה, ושוב- מי שלא טוב לו, שיפנה למנהל הפורום שימחוק, אני נותן אישור מלא למחיקה אם תתעורר דעה כזו. קמתי בבוקר, תוך כדי ריב עם השעון, השמיכה, והאמאמא של הדגים באקווריום (370 ליטר) שמעל המיטה, איך אומרים? קמתי על רגל שמאל. שתיתי קפה, כאב ראש נוראי מהבירה של אתמול, חבל שלא הקשבתי לחבר´ה בצ´אט ושתיתי עוד קצת מים. חבל רק על מי שמת. מקלחת קרה, עוד קפה, הכאב ראש עובר. אמא מציקה לי, יאללה, הולכים לעשות א.ק.ג-(בדיקה ש"רושמת" את קצב הלב ואופן פעולתו) וזה המקום לציין שכן, הלכתי ללשכת גיוס, הרופא החליט שיש לי בעיות בלב, המומחים לא מצאו כלום, והוא העניק לי במתנה פרופיל 64, ככה, איך אומרים "צופר" למורעלים. לכאלה שעכברו גיבוש, גדנ"ע ומיונים שונים לחובלים, והיו מיועדים לקורס חובלים. אז קמתי בבוקר, הלכתי לקופת חולים, לאותה רופאה רוסיה, זיינית שכל, שחושבת שהיא מקסימום נתן שרנסקי. כאמור, התחלתי ללמוד כבר (ללמוד עלק.., לרכב..) על "עד 500". הוצאתי טפסים, שילמתי אגרות, הייתי צריך לגשת לטסט כבר פעמיים, אבל הבת-ז*&ה הזו, פשוט לא מוכנה לחתום לי על הטופס שמאשר שאני כשיר לנהיגה. ושלא תבינו לא נכון, אני 100% כשיר. אני מחזיק ברשיון על פרייבט, על אופנוע 50 סמ"ק, ועל משאית. גם אופנוע ים יש לי רשיון, אבל זה לא קשור. אני נוהג, אתמול עצר אותי שוטר, הכל בסדר, מבחינת משרד הרישוי- אני ס ו פ ר כשיר! הגעתי אל הרופאה לפני מספר ימים, שתחתום לי על הצהרת הבריאות הזו.. היא, בטענה ש: "אני דואגת לך, אופנוע זה מסוכן, לא טוב". לא מסכימה לחתום. אחרי שאני מתעצבן וזועק עליה שאין לה כל זכות להחליט אם אני רוצה למות ככה עם אופנוע, או רוצה לעשות רשיון לאופנוע רק כדי שתתמלא לי עוד שורה ברישיון, היא מתרצת את זה כ"אתה לא כשיר". אני לא כשיר??!?? הרי את בעצמך חתמת לי על הטופס הקוטדם, של הרישיון למשאית, ונתת לי אישור מפורש שאני סופר כשיר. אמא שלי היתה איתי אז, הרגיע אותי, וזרקה אותי החוצה כדי שאפסיק לעשות פאדיחות.. (מה לעשות, אם צריך, אני מוכן לעמוד על שלי, גם אם זה כולל "פדיחות"..
) לא עזרו דיבורים אז, היא רוצה דעת מומחה. אוקיי.. מקובל. גם ככה יש לי תור למומחה בשניידר לביקורת עוד כמה ימים (כלומר- היום..) אז יאללה בסדר. כך מגיע היום בבוקר. אני מתאושש מההנג- אובר, עולה לאוטו, שומע 2-3 שירים שאני אוהב במקריות ברדיו, זה מספיק בשביל לרומם לי את המצב רוח.. כזה אני, בחור שמייח מטבעי.. מגיע לרופאה, עושה א.ק.ג אצל האחות בקומה שניה, יורד למטה לקבל את ההפניה לשניידר, והרופאה מתחילה לזיין את השכל.. -"איך אתה מרגיש?? הכל טוב??" -"כן, ממש נפלא, בוקר מצויין, רק תני לי את הטופס כי אני כבר מאחר.." -"נו, (מתעלמת לחלוטין ממה שאני אומר..) ומה עם אופנוע? זהו? ויתרת?" טיק, הפיוז נדלק. -"לא, לא ויתרתי, תודה, את יכולה לתת לי את ההפניה בבקשה?" -"אז מה אתה לעשות? אני לא חותמת על רשיון" העצבים עולים.. -"זה לא משנה, כבר חתמו לי (שקר גס..), יש לי טסט מחר(שקר עוד יותר גס)" -"אני לא מסכימה" -"(אני- בחוסר אכפתיות משווע:) טוב, אבל אני כבר מאחר, אז את יכולה לתת לי את ההפניה?" סוחטת עוד פרטים, לא רלוונטי, נותנת הפניה, אני זורק "תודה", ורץ החוצה.. אמא שלי מחכה לי, היא חייבת לשמוע מה ה"מומחה" אומר.. או קיי.. יוצאים לכיוון פ"ת- דרך כביש החוף.. מעביר לגלגל"צ- שומע "...פקוק דרך גנות, ועד מחלף חולות" חולות? אני שם עוד שניה.. והופ- לפני פקק ארוך.. עד משהו כמו צומת מורשה.. חותך בחולות לתוך ראשון, פקוק קצת, אמא נוהגת, אני מנווט, היא לא מאמינה לרגע שנגיע.. הגענו, ולא רק שהגענו, אלא גם קצת לפני הזמן.. אמא מרוגשת..(כמו היועצת..
האגודלים עולים..
) הולכים, מחכים שעה בערך, אני מקבל טלפון, כולי חיוך.. אני חושב שכבר התקבלתי לאותה יחידה סודית מסויימת שכל כך רציתי להגיע אליה (אחרי הנפילה הכואבת מחובלים..) מוסר ת.ז שלי, ומקבל בתמורה- "תכף נחזור אליך..". נכנס לרופא, הוא מזיין ת´שכל, בדיקות פה, אקו לב (אולטראסאונד ללב..) , ותוך כדי, אני שואל את הרופא, "אדון רופא יקר, יכול להיות שאני לא כשיר לנהוג??" -"אתה כשיר לחלוטין, לפי מה שאני רואה פה, גם נעשה לך עוול עם הפרופיל הרפואי". (אני לא מאמין.. אני כבר חולם איך אני מעלה את הפרופיל וחוזר לחלום שלי.. לים.. להיות המפקד של המחליק הסדרתי..) המשך תכף.. פשוט אי אפשר מעל 7000 תווים בהודעה..

STIVENZ 426

New member
המשך:

למי שעוד לא עתק נשמתו.. או קי.. אני אומר לעצמי בלב.. "יום יותר טוב מזה, לא יכול להיות..". כולי מחייך, הפרופסור מבקש שניצא, לעשות בדיקה, ונחזור אליו לחוות דעת סופית.. יוצא, כולי מחוייך, שמייח, מתחיל עם אחות אחת, עושה עיניים לשניה (לא שהן נענות לי..) אפילו יוזם שיחה עם בחורה אחת, כנראה "שומרת מצוות" עם שמלה ארוכה כזו.. (אני חולה על השמלות האלה.. זה עושה לי.. ריגושים..
, אפילו יותר מגזוז בחברת היועצת...) איתה דווקא הולך לי טוב.. פתאום טלפון. -"כן". -"שלום, זה ___?, מדברים מחיל _______.." -"כן, אני איתך.." -"אני מצטערת, אבל לא עברת את המיונים הסופיים (מסדרה של כמה וכמה מיונים..) אצלנו".. -"או קיי.." -"אל תתבאס, יש לך נתונים מצויינים, והעברנו אותם ליחידה אחרת" -"אהה.. טוב..כן.. סבבה... תודה.." כולי, אבל כ-ו-ל-י, בבעסה. טוב, נו.. במקרה הכי גרוע, נכין קפה 3 שנים.. נכנס לרופא שוב, אומר לעצמי "יאלללה, לא סוף העולם, יהיה טוב אצל הרופא בטוח.." הרופא כרגיל מזיין את השזכל בדברים הרגילים.. ואז: -"לא מצאתי סיבה להעלות את הפרופיל" -"טוב".(משלים עם העובדה המרה שאכין כנראה קפה..) -"מה אתה הולך לעשות בצבא"? -"להכין קפה..(אני עונה חצי בצחוק ספק ברצינות..)" -"לא חבל?" -"(עצבים עלו כבר..) חבל רק על מי שמת.." -"אה.. (הד"ר המום..)" -"תגיד ד"ר, אז אני יכול להוציא רישיון על אופנוע? אין עם זה בעיה?" -"אופנוע? לא
" -"למה?" -"כי זה מסוכן". - אני צוחק.. חשבתי שגם הוא. אבל הוא לא צוחק.. אני מפסיק לצחוק.. -"אתה רציני ד"ר?" -"כן". -"אבל למה? יש לי כבר רשיון, יש לי אופנוע, אני נוהג במשאית, ואין בעיות עם זה.." -"כן, אבל אופנוע זה מסוכן". -עכשיו הווריד המרוקאי מתנפח.."אבל אתה לא חושב שזו החלטה ש ל י???" -"אני לא מאשר לך". -"למה?" -"פשוט, ככה." -"אתה לא חושב שאתה מגזים? באיזו זכות? איזו סיבה?" "זה מסוכן, אני לא הייתי נותן לילד שלי אופנוע". -"אבל אני לא הילד שלך, ואת ההחלטות האלה תשאיר לאמא שלי בבקשה". -"לא חותם". ואז, אני מתפרץ ללא שליטה, בפולגז עצבים 100% מרוקו: "תגיד לי אדון רופא, אתה לא חושב שאתה חוצפן? איזו זכות יש לך להחליט אם אני אסע עלך אופנוע או לא? ואם אני צריך את הרישיון למטרות עבודה? אם אני רוצה להתנדב במשטרה? אין לך כל זכות להטיל ווטו על החיים שלי, אלא אם כן הוכח שאני לא שפוי. ואני שפוי, ואני נוהג בכל סוג כמעט של כלי רכב, באישור משרד התחבורה, ובאישור ההורים שלי, שעד גיל 18 היוו המכשול היחידי שהיה לי להוצאת הרישיון. תסלח לי מר ד"ר, אבל מה שאתה עושה פה זה פגיעה בזכויות הפרט, ואם לא תחזור בך, אני מבטיח לך, כאן, ליד הד"ר השני וליד אמא שלי, שאני אתבע אותך עד שתתחנן, ויש לי את כל הזכויות לתבוע אותך. ממתי רשאי רופא, שאין לו קשר כלל לחולה שלו, להטיל ווטו על רצונו של החולה לעשות בחייו מה שירצה? לא יאמן. אתה פשוט עובר על החוק כאן. חופש הפרט- זכות בסיסית של אדם לעשות עם חייו מה שהוא רוצה, ואתה לא יכול להגביל אותה בשוםפ אופן, אלא אם כן תביא הוכחות לבית המשפט שהאדם הזה חולה נפש, או לא שולט על חייו, או מהווה סכנה לציבור בעצם קבלת הרישיון, או כל דבר אחר. כרגע ד"ר יקר, אין לך כל זכות לעשות לי עוול כזה. ובמידה ולא תחזור בך, זה יגיע לדרגים גבוהים יותר ממך." נשבע לכם שהדברים נאמרו בשפה כזו, כמעט במילים האלה. הרופא נשאר המום, האחות שבאה לראות את פשר הצעקות המומה גם כן, ורק אמא שלי חצי המומה חצי מחייכת בזווית העין.. הוא חזר בו, התנצל, ולא רק שחתם, אלא גם כתב מכתב שיהיה לי להגיש למשרד הרישוי או לכל גורם אחר, אם יעשו לי בעיות שוב. הוא ברך אותי, ונפרדנו כידידים. איך שיצאנו, אמא שלי דפקה לי כאפה קטנה, אבל כואבת, ואמרה "תיזהר לעשות לי שוב פאדיחות.." ומכאן צחקה.. אני לא מוצא את הקטע מצחיק, אף על פי שהרופא חתם בסוף.. וזה, והתסכול של הכישלון בעניין הצבא, רק מוסיף על העצבים שלי.. מה שכן, גיליתי היום, עכשיו, משהו נוסף.. רכיבה אצלי, משולה לכתיבה.. אם אני מרגיש לחוץ, או עייף, או עצבני, חצי שעה של רכיבה גורמת לי לחזור בנאדם חדש.. להטעין מצברים. כך, אצלי לפחות, גם הכתיבה.. שיהיה לכם ערב טוב.. עכשיו אני יותר רגוע, אלך לי להציק לג´וני.. ערב טוב. מסא אל חיר. סטיב.

enigo

New member
בנוגע לצבא...

אם אתה באמת רוצה, אפשר לערער. לי זיהו רשרוש בלב ובכל זאת הגעתי לקורס טייס (ועפתי, אבל זה כבר סיפור אחר...
) לגבי הרופאים, בזמני הם בכלל לא היו מוכנים לדבר על חתימה בקופת חולים. תמיד שילמתי כמה מרשרשים לרופא שהיה לו הסכם עם ביה"ס לנהיגה. הרמתי ידיים הורדתי ידיים ונגמר הסיפור. בזמנו גם לא היית צריך בדיקה אם נבדקת בשנה האחרונה. נ.ב, רק עכשיו גילית שרכיבה זה תרפיה??? למה רכבת עד עכשיו???

סטינקי

New member
ספיור נחמד...

עוד חודש יש לי רישיון,ז"א ...שאני יכול לגשת לרישיון,סתם שאלה לפרוטוקול,כדאי להתחיל ללמוד על קטנוע בלי רישיון כדי שאני יהיה יותר מיומן או שלא לעבור על החוק (למרות שכבר עברתי 101 פעמים). תדע לך סטיב,רופאים זה עם מוזר ,נקווה שהרופאה שלי תחתום לי,סבתא שלי עלולה ללכת אליה ולבקש ממנה שלא תחתום לי! (אויש עכשיו אני דואג!)

STIVENZ 426

New member
ידידי...

רכבתי עד עכשיו בשל הסיבה הזו..אבל לא רק.. הגלוי עצמו, הוא שהכתיבה, בהעדר אופנוע, גם היא מקום מפלט לא רע בכלל.. וגם אני הייתי משלם 50 ש"ח לרופא עד עכשיו, אבל משרד הבריאות\התחבורה\הרישוי, עלו עליו.. ואני מדבר על רופא שנתן רשיון לחברה של סבתא שלי שעברה כמה וכמה אירועים מוחיים... וזה הווה כבר סכנה..
בקשר לערעור- אני, במצבי לא יכול לערער, וזה כי החוקים השתנו, והמדד לפרופיל (מה שקוראים אותו "ספר פרופילים") השתנה גם הוא.. נכון לספר הקודם, הייתי יכול להיות בעל פרופיל 82, נכון להיום- 64, ועשו לי לדברי הד"ר- "הנחה".. הדבר היחידי שיצא מזה, אם תשאל אותי, זה "אנחה" של אמא שלי..
סטיב..

STIVENZ 426

New member
למה? מה קרה?

שמו תמונה של סטיב בעמוד הראשון? אז זה הצלם של מוטו שארב לי במקלחת? לא השכנה השוודית שעברה לבית ממול?
אבוי..
סטיב

תגיד סטיב מה רואות עיני

בחתימה האישית שלך אלוהי החגב לא בטוח שישמח לראות שחגבי השטרודל מקבלים עדיפות אצל ה426 הקול קול 426 הידיים ידי יועצת

../images/Emo59.gif

תעזוב את הידיים של היועצת קולרגול !
לפני ש
קאפיש ?
מי עושה פה רעש?

STIVENZ 426

New member
עינך רואות נכון...

עם אלוהי החגב הגדול יש לי קשרים.. הרי אני הוא זה שכותב את ספר התנ"חגב לדורותיו..
מה שכן, הסטיב ראה , שמע והריח חגבים למכביר.. את חלקם הוא גם ניסה.. וזוכר הוא את אותו הרגע, אשר בו, שזף את עינו לראשונה בכתמתם אחד..
.. ולאחר שהריח את הריח הדו"פ המשווע לטרף של אותו חגב, ואחר מכן רכב הוא (כמורכב זמני..
) מאחורי הדובון בשבילי לטרון, יודע הסטיב מהו החגב האלוהי שלו.. לא שטרודלים, ולא אבטיח.. כתום הוא הצבע שלי, לפחות לעת עתה.. עד שיקנה הדובון איזה כחלחל אחד, וייתן לסטיב סיבוב.. אז, אולי ישקול הסטיב התרשמות והחלפת הכלי של אלוהיו.. כרגע, אם נהיה ספציצים- אלוהי החגבים רוכב על KTM250 EXC , הוא שואף כמובן לKTM426 האגדי, אשר עדיין בפיתוח מעבדות סטיב... אלוהי החגבים טוען, שכאשר יזדקן, יעבור הוא לKTM 400 , אך עד אז, אלוהי החגבים הוא חבר קרוב של היועצת החינוכית.. מי יודע, אולי יום אחד, יחזור בו האלוהים, ויצבע בלוריתו בכחול בוהק? אולי.. והסטרטר בכחולים החדשים, אכן מקרב אותו להחלטה זו.. הקול? קול 426.. הידיים? ידי 426.. גם הרגליים, הכבד, והכליות הן אורגינל 426.. ידי היועצת, כמו אותו קטון, הן שלה ורק שלה.. וחוץ מזה, שעירות הן למכביר..
הדבר היחידי שעוד מתרגלים אליו פה אצל הסטיב הוא השיער.. "וקיצצו מחלפות ראשם לקוצים, וכיתתו חרבותיהם לטלסקופים, ויצפום אנודייז, וישמח הנביא המקסקני עד מאד.."(ספר קוציאל, דברי ישמעאלFMF ככתוב..) דוב דובון, הסטיב התגעגע לפדחתך הממורקת.. ולסקורפה.., או אל מידיה.... סטיב.

enigo

New member
הרעיון היה לערער על הגילוי בלב.

לי מצאו רישרוש. התווכחתי, הכחשתי כל סימפטום אפשרי (מה שלא היה לגמרי מדוייק) הלכתי לעוד בדיקות (נבדקתי ע"י כל שדרת הפיקוד, מטכנאי האולטרא-סאונד ועד מומחה מחו"ל שבמקרה היה בביקור...) ובסוף קיבלתי את החתימה. אבל זה כמובן תלוי בכמה ברור הממצא אצלך, אצלי הוא היה גבולי, והם נטו כמובן לכיוון הכסת"ח. אבל נטיות אפשר לשנות. בהצלחה בכל מקרה (ויש הרבה מה לעשות חוץ מקפה עם 64, דבר איתי פעם באישי).

STIVENZ 426

New member
כמוני כמוך ידידי...

נלחמתי, הלכתי לפרופסורים, הצבא, מבחינתו פשוט לא מוכן לקחת סיכון כלשהו. (למרות שבמקרה שלי- אין סיכון..) (כמו שאמרת- כסת"ח). מערכת.. לך תבין.. בכל מקרה, בעניין ההוא, מסר אישי נשלח. סטיב. לוקח פסק זמן..

אויי סטיבי ../images/Emo7.gif איזה ממסד מגעיל

הם כולם רמאים גנבים שקרנים! סטיב? אציל היער? שהוא יקבל פרופיל 64?! הכצעקתה? ובקשר לכתיבה ולרכיבה, אני שמחה שגילית את הטראפיה שלך. לכתוב ולרכב עוזרים גם לי. רק רציתי שתדע סטיבי שאני כאן אם אתה רוצה לדבר או סתם לספר על מה שמטריד אותך. כי לצערי אני יודעת מה זה להתעצבן או להפגע ולסחוב את זה עד שיגיעו מים עד נפש, מניסיון אישי סמוך עלי. וחוץ מזה סטיבי אתה מבואס על הפרופיל הצבאי שלך, ואני מבואסת על סבתא וסבא מצד האמא שקיבלו שניהם התקפי לב ועל סבתא שלי מצד האבא שאתמול בצהריים אמרו לי שיש לה סרטן
אני מקווה שכולם יהיו בריאים. כולם לפעמים צריכים להתפרק, ובשביל זה אני פה אוזן קשבת וכתף תומכת. שיהיה לך אחלה חיים ושתדע שאני תמיד כאן בשבילך. שלך הגולשת211 וה
שמרכין את ראשו לנוכך (ככה כותבים את זה לא?) המאורעות האחרונים.

choochee

New member
אלוהים על KTM ?

רק בגלל שיש לו כסף לחלקים והוא מתקן את הגרוטאות בקליק של האצבע ובגלל שהוא אוהב כתום-שינקן

STIVENZ 426

New member
אני מבואס רצח..

חבל על הזמן.. נדבר במסר אישי כבר.. אגב, מה עם התמונה שלך? הצלחת להעלות אותה? סטיב
מבואס..

למעלה