המממ...

ח ר ו ב

New member
המממ , וארוחה שעשינו לא מזמן.

בספוטניות רבה , הזמנתי את החבר והחברה הכי טובים שלי ובני זוגם. ככה , ביום שני ראיתי שלשנהם יש "חור" פנוי ברביעי וקבענו. אפריטיף; מידורי סאוור מלון. מרק קרם ארטישוק ירושלמי עם חלב קוקוס. טונה אדומה צרובה ,מטבל אבוקדו וברוסקטה שזופה. ספרינג רול עם ירקות . שרדונה קצרין 02 ביף בורגיניון על פירה ירקות שורש. סלט ירוק תפוזים ושקדים. עגבניות תמר קלויות בשמן זית ופרוסות שום. קברנה סוביניון ירדן 2000 מוס מנגו על שערות קדאיף, סלסת מנגו ונענע. פרפה חלווה עם שבבי קשיו ושוקלד חם. יין קינוח יסמין ססלוב 02\03 אספרסו \ תה יין פורט נחשון 03. השקענו מחשבה רבה בכלי ההגשה. המרק הוגש בקעריות קטנטנות ,דמוי ספלוני אספרסו. משחקי צבעים. וזאת היתה גם ארוחה כשרה. ובקינוחים אלו ,זה לא הורגש. הכול הוכן מראש עד לרמת עלה הנענע במיקום הנכון, כדי להנות מהחברה ושהכול יזרום. ואכן כך היה.

ננה f

New member
חרוב, חליל...

מה ל'גיד ומה לומר? טוב לשמוע שאתם מאכילים ולא רק אוכלים. כל הכבוד על ההשקעה, בתפריטים הבנויים לתפארת, ועל התיאורים. נהניתי לראות עוד צד של הביקורת העצמית. מצויין אם כך. חרוב, ספר הסוד איך מוס מנגו כשר? בלי משהו כמו חלב קוקוס זה יצא כמו סורבה.לא? וחליל, אני עוד מפנטזת על השוקרוט. בינתיים התנחמתי בכרוב כבוש מחומם עם מעט מעט שמנת, ועליו פרוסת קורנדביף עם מעט שומן שנמס על המחבת.

ננה תגידי...

זו את ששאלת אתמול איפה קונים כלי משחית לביתור סרטנים?... צחוק הגורל... זה מה הוצאתי בין השאר הבוקר מהים ואין לי כליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ננה f

New member
חנטריש... עם הרמת פון קטנה

יכולת לסדר לך כלי משחית-:) בהשאלה . א. שיגריס, פעם ...
היום רק בעל חנות לכלי בית...
שלח לי מזלגות מעוצבים ללובסטר/סרטן ב-9 ש"ח האחד . יש יותר זול אלא שהוא בחר לי את היותר יפים. לא זוכרת כמה המפצח, אבל רוב המסעדות לדבריו לוקחות מפצח אגוזים. סה"כ ציוד בלתי מתכלה, כ100 ש"ח חד פעמי ושווה ביותר. אגב, חבר שטעם וסיפרתי לו על הסרטנים שאג ש-40ש"ח(טרי טיבטעם אחרי מירוק רציני וחצי קילוף) זה ימבה כסף, אפילו שהם מנוקים. מה דעתך?

ננה f

New member
ולשאלתך...

כן. זה בדיוק הכחולצ'יק הזה... רק בלי הצלצל שתקעת לו בבטן. -:) הוא סקסי לאללה בצבע אש כמובן אחרי השליקה. בפעם הבאה הבטחתי ביסק, לפי מתכון של אייל לביא ששרי מאורט הביאה. חיי מדף 7 ימים , אחרי ניקוי, שוב לפי ה"מומחים" מטיב טעם, שלא בטוח שאפשר לסמוך. אבל אם'תה עוד צריך, המזלגות ברשותי עדיין.

ככה...

ראשית זה לא צילצל זה חץ נורה בפנים ויצא מהבטן נכון שעבר לך התאבון? חוץ מזה אני לא ממש אוהב סרטנים להתפצפץ שעה עם קלשונים חרבות צבתות ופלאיירים בשביל פקאקט פירורי בשר מתקתק לא לא גם הטעם אגב לא בעיני אבל יורש העצר חובב מושבע מעת לעת הוא זונח את האוייסטרים החיים בשביל פיצוח שיריון או שניים
תודה בכל מקרה..

ח ר ו ב

New member
הייתה

שם שמנת צימחית. הוכנס לשק זילוף. ובהגשת המנה זילפנו והרכבנו.

למעלה