המממ..

אחרי אחיך ?..

אז כדאי שתתחילי, יום אחד הגשר החדש מול הקניון הגדול יתמוטט בטוח זה יזכה בפספוסים.. ולא הייתי אומר שחיריה זה עולם שכולו טוב.. אולי חלק ממנו.

אני לא יודעת אם הוא יחיה להגיע ליום

שיתנו לו לנסוע לבד לשם (אם הוא נוסע אם אמא או משהו לא קורים דברים בסדר גודל כזה, אחשהו מרסנים אותו
)
בתור טלויזיה? לך תדע אולי זה כן..

ווייייי!!!! איזה פחד!!!

אני הייתי מתה אם זה היה קורה לי!! קרה לי פעם שהפלתי בטעות את הטלויזיה והיא שווקה חיים אבל בזכות זה קנו חדשה וגם ככה הקודמת הייתה ענתיקה... אבל איך זה קרה בכלל?? מדפים כאלה לא אמורים להיות משהו יציב? אני מקווה שלאח שלך אין הרגשה רעה בגלל זה ושלא רצחו לו את הצורה...

"אמורים" זה יפה בתיאוריה,

אבל יצא שאבא שלי היה צריך להתעסק עם חשמל מאחורי כמה ימים לפני ככה שזה כבר לא היה מחובר לקיר, והוא כל הזמן היה אומר "כן כן מחר כך אני אחבר את זה". אז עכשיו זה מחובר.
(אגב, עכשיו לא רואים כבר שום סימנים שזה נפל, חוץ מזה שכולם עם הראש בטלוויזית 16" במקום הקודמת ושכמה דברים נעלמו, אבל אפשר לחשוב שסתם סידרנו מחדש.) גם אני פעם בילדותי הפלתי טלויזיה, אני ואחי (אחד אחר) שיחקנו מחבואים ומשום מה החלטתי ששם זה היה המחבוא האולטימטיבי, כמובן שישר האשמתי אותו. ואח שלי הצליח להתחמק מההרגשה הרעה כי אמא שלי כל כך כעסה על אבא שלי שלא חיבר את זה בחזרה, אני מתה על ההורים שלי
איזה מצחיקים הם. ובואו נגיד, מזל שאח שלי יצא בחתיכה אחת.

למעלה