המממ
חזרתי לי מבית ספר.. זה היה יום ארוך, מאד, לא הכי ארוך שיש לי בשבוע, אבל ארוך. כיתה ט´ זאת כיתה קשה, וכבר שמתי לב לזה. זה התחיל בשעה הראשונה בביולוגיה, עם מורה שהיא אחת מההכי טובות, וביולוגיה זה נושא מעניין, אבל עדיין..לא מעניין שיגרום לתלמיד להקשיב ולהבין הכל. כי זה נושא קשה. אחרי זה שעתיים גיאוגרפיה עם הפסקה באמצע.. לומדים בזה על צפיפות האוכלוסין, וזה נושא מעניין, אבל גם מפחיד. אבל בגלל שזה מעניין, אז יותר נוח ללמוד את זה. המורה, שהכרנו רק השנה, מתבהרת להיות מורה בסיידר גמור. אחרי זה שעה הסטוריה.. עם המחנכת. הסטוריה, זה נושא שיכול להיות לא מעניין, ומעניין. השנה הוא מעניין, אז זה בסדר. אבל אחרי הכל - הדבר הנורא ביותר - שעתיים מתמטיקה. זה כזה ננננננוווווווווררררררראאאאאאאאאאאאא
המורה הכי רעה שיש, כבר עושה לנו בוחן ביום חמישי, ועוד על חומר של שנה שעברה. שעתיים של ססססיייוווווטטטט מתמשך, ומשעמם. בכלל הבית ספר שלי מגעיל, מלא בתלמידים מתלהבים, צפונים, ערסים, וסגורים עם עצמם. החלטתי לא ללכת עם העדר. לעשות מה שטוב לי - להתבודד ולדבר רק עם מי שנורמאלי. ותאמינו לי שזה עדיף. כי לא, לא מעניין אותי מבצע הנעליים במרכז העיר, ולא מעניין אותי איזה בגד מקסים השניה והשלישית לובשות, ולא מעניינת אותי התסרוקת של ההיא. אז מי הם שאני אסבול בגללם? אז אני, אוהבת רדיוהד, ולא בריטני, ואני, אוהבת אי. אר., ולא אופרות סבון, ואני לא צריכה לשנות את עצמי בשבילם. בשביל מה שהם אוהבים. אז בעצם מה שבאתי להגיד, זה שלום, אני גל, ואני אבוא לפה הרבה כדי להוציא את התסכולים היומיומיים שלי
חזרתי לי מבית ספר.. זה היה יום ארוך, מאד, לא הכי ארוך שיש לי בשבוע, אבל ארוך. כיתה ט´ זאת כיתה קשה, וכבר שמתי לב לזה. זה התחיל בשעה הראשונה בביולוגיה, עם מורה שהיא אחת מההכי טובות, וביולוגיה זה נושא מעניין, אבל עדיין..לא מעניין שיגרום לתלמיד להקשיב ולהבין הכל. כי זה נושא קשה. אחרי זה שעתיים גיאוגרפיה עם הפסקה באמצע.. לומדים בזה על צפיפות האוכלוסין, וזה נושא מעניין, אבל גם מפחיד. אבל בגלל שזה מעניין, אז יותר נוח ללמוד את זה. המורה, שהכרנו רק השנה, מתבהרת להיות מורה בסיידר גמור. אחרי זה שעה הסטוריה.. עם המחנכת. הסטוריה, זה נושא שיכול להיות לא מעניין, ומעניין. השנה הוא מעניין, אז זה בסדר. אבל אחרי הכל - הדבר הנורא ביותר - שעתיים מתמטיקה. זה כזה ננננננוווווווווררררררראאאאאאאאאאאאא