המממ

~*~gaL

New member
המממ

חזרתי לי מבית ספר.. זה היה יום ארוך, מאד, לא הכי ארוך שיש לי בשבוע, אבל ארוך. כיתה ט´ זאת כיתה קשה, וכבר שמתי לב לזה. זה התחיל בשעה הראשונה בביולוגיה, עם מורה שהיא אחת מההכי טובות, וביולוגיה זה נושא מעניין, אבל עדיין..לא מעניין שיגרום לתלמיד להקשיב ולהבין הכל. כי זה נושא קשה. אחרי זה שעתיים גיאוגרפיה עם הפסקה באמצע.. לומדים בזה על צפיפות האוכלוסין, וזה נושא מעניין, אבל גם מפחיד. אבל בגלל שזה מעניין, אז יותר נוח ללמוד את זה. המורה, שהכרנו רק השנה, מתבהרת להיות מורה בסיידר גמור. אחרי זה שעה הסטוריה.. עם המחנכת. הסטוריה, זה נושא שיכול להיות לא מעניין, ומעניין. השנה הוא מעניין, אז זה בסדר. אבל אחרי הכל - הדבר הנורא ביותר - שעתיים מתמטיקה. זה כזה ננננננוווווווווררררררראאאאאאאאאאאאא
המורה הכי רעה שיש, כבר עושה לנו בוחן ביום חמישי, ועוד על חומר של שנה שעברה. שעתיים של ססססיייוווווטטטט מתמשך, ומשעמם. בכלל הבית ספר שלי מגעיל, מלא בתלמידים מתלהבים, צפונים, ערסים, וסגורים עם עצמם. החלטתי לא ללכת עם העדר. לעשות מה שטוב לי - להתבודד ולדבר רק עם מי שנורמאלי. ותאמינו לי שזה עדיף. כי לא, לא מעניין אותי מבצע הנעליים במרכז העיר, ולא מעניין אותי איזה בגד מקסים השניה והשלישית לובשות, ולא מעניינת אותי התסרוקת של ההיא. אז מי הם שאני אסבול בגללם? אז אני, אוהבת רדיוהד, ולא בריטני, ואני, אוהבת אי. אר., ולא אופרות סבון, ואני לא צריכה לשנות את עצמי בשבילם. בשביל מה שהם אוהבים. אז בעצם מה שבאתי להגיד, זה שלום, אני גל, ואני אבוא לפה הרבה כדי להוציא את התסכולים היומיומיים שלי

../images/Emo37.gif שלום גל! ../images/Emo27.gif

ברוכה הבאה! אני חושב שאצלי יותר גרוע!!! בבוקר אני מאחר ב 2 דקות לשיעור היסטוריה! (שעור שאני ממש אוהב אפילו שאני שונא מוות את המורה....) המורה צועקת עלי פעם אחרונה שאתה מאחר!! עוד פעמיים השנה אני מורידה לך ציון !!!!!!(10 נקודות בתעודה!!!!) אחר כך גאוגרפיה (אנחנו לומדים אותו חומר משעמם ודפוק!) והמורה ממש@!@#!@#!@#!@# אחר כך חוזרים מההפסקה מגלים 52 ילדים בכיתה שלך וקולטים שיש עכשיו ערבית..... המקצוע הכי מגעעל בבצפר ועם המורה הערביה של הבצפר! ועוד שעתיים!!!!! סוף סוף הערביה הולכת ויש שיעור חינוך איזה כיף! יש 5 דקות הפסקה.... אני מאחר 3 דקות לכיתה והמורה להיסטוריה צועקת : " רועי שוב מאחר?!!!!!!!" אבל בשיעור היה נחמד , כמעט שברנו כיסאות בגלל דיון שהתפתח על המצב בארץ...... ושעה שביעית!!!!! מחשו מה..... ספורט!!!! ועוד מבחן ריצה בחום הזה בשמש!!!! רועי (עייף מותש ו..... רוצה לחזור לחופש!)

~*~gaL

New member
חיחי

שוברים כסאות?.. יאאא מעניין מאיפה זה מוכר לי
חחח אצלנו זה כסאות, שולחנות, מאווררים.. אוווווווךךךךךךך וכןןןן ערבית!!!
(אני יודעת שזה לא ספויילר אבל זה שטן אז זה הכי מתאים..
) המקצוע הכי נווווראאאאאאאאאאא שקייםםםםם יחד עם מתמטיקה.. גאד! למה צריך ללמוד את זה בכלל??! ולנו, ביום חמישי, יש שעת אפס, ושעה שביעית.. כלומר 8 שעות סה"כ, ומה יש בשעה האחרונה?.. יאא איך ניחשת?! ספורט גם! כמה נחמד! אני כבר מתארת לעצמי ריצה של 8 סיבובי בי"ס כשיתחיל הקיץ הבא בשעה שביעית (שמינית..). כמה נחמד. ועוד עם מורה שבוא נגיד, לא מש´ו. וכמוך כמוני, מתה לחופש כבר.

למעלה