המממ...

pokegirl

New member
המממ...

אני לא כל-כך מכירה את הביוטיים, אבל לא משנה אני יודעת שלכל מזל יש את האופי והתכונות שלו אני נולדתי ב-23.10.85 שמתי לב שבעיתונים לפעמים כתוב שמזל עקרב מתחיל ב-24 ולפעמים ב-23, ככה שאני לא יודעת בבירור מה המזל שלי (עקרב או מאזניים), אבל בשנה בה נולדתי, זה היה מזל עקרב... איך אפשר לקבוע מה יהיה האופי של זה, או מה זה אומר? בבקשה תחזירו לי תשובה

epitaph

New member
אז זהו שלא...

בשנה שלך ה23.10 היה יוםהמעבר בין מאזניים לעקרב...אבל אם תכתבי את שעת הלידה יהיה אפשר להגיד לך איזה מזל את. ולאיזה אופי את מתכוונת? פשוט לא הבנתי את השאלה...

epitaph

New member
אז די ברור שאת עקרב...

ובכול זאת בדקתי ונחשי מה...את עקרב
...כמוני. בכול מקרה עדיין לא הסברת את עצמך בקשר לשאלה ששאלת...

mercuury

New member
מזל עקרב

בתור בת מזל עקרב אני (דיי) מתעניינת בנושא קראתי פעם שמזל עקרב מחולק לשלישים שאלתי היא: א.האם זה נכון.? ב.מה המאפיינים של כל שליש (בייחוד של הראשון...)

ELY

New member
כל מזל מחולק לשלישים...

שליש ראשון מי שנולד ב-10 הימים הראשונים שליש שני - מי שנולד ב-10 הימים השניים שליש שלישי - מי שנולד ב-10 הימים האחרונים וזה נכון לגבי כ-ל מזל זהו, אולי מישהו אחר יענה לך על השאלה הספציפית ששאלת, אני לא מומחית

כל שליש נקרא "דקאן"

ולכל דקאן שליט משלו. השליש הראשון נשלט ע"י הכוכב של המזל, השליש השני נשלט ע"י שליט המזל השני מאותו יסוד (החל מהמזל), והשליש השלישי נשלט ע"י שליט המזל האחרון מאותו יסוד (החל מהמזל). אם ניקח את המזל שלך, עקרב... הרי ששליש ראשון נשלט ע"י פלוטו עצמו, ויש המוסיפים מאדים, שליטו הקדום. השליש השני נשלט ע"י נפטון, שליט מזל דגים, הוא המזל השני מיסוד המים (החל מעקרב)... ויש המוסיפים גם את צדק (שליטו הקדום של הדגים). השליש האחרון יישלט כמובן ע"י הירח - שליט סרטן, מזל המים האחרון החל מעקרב. כך שמי שנולד בשליש הראשון למזל, השמש הייתה בדקאן הראשון, מי שנולד בשליש השני - השמש הייתה בדקאן השני - וכן הלאה. עקרב שנולד בשליש הראשון מאופיין כעקרב טיפוסי יותר מהאחרים, כי זהו הדקאן שנשלט ע"י שליטם של העקרבים. הדקאן השני מאפיין עקרבים "רכים" יותר, פחות נחושים או חדורים החלטיות.. כי הם נשלטים ע"י נפטון המעורפל. ילידי הדקאן השלישי כמובן שיהיו עקרבים "סרטניים" ויושפעו יותר מכולם מהאמוציות שלהם ומרגשותיהם.. שבניגוד לעקרב "רגיל", אולי יתקשו להסוות אותם. כמובן שזהו היבט אחד, ומאוד שיטחי של האסטרולוגיה.. כי המפה מורכבת מכל כך הרבה כוכבים שכל אחד - והדקאן שלו.. ומי שבודד כוכב אחד - כאילו "מחק" מפה שלמה (שאין להתעלם ממנה!). שבי

ELY

New member
ומי שנולד..

בשליש האחרון של מזל תאומים?? שליט דלי שולט עליו? ואיזה מן טיפוסים הם יהיו? תודה

למעלה