המממ...

A Bright Star

New member
המממ...

שלום שלום!
בעבר קראתי את הסדרות ואהבתי מאוד (אגדות ורשומות). וברור שלא יכולתי להתאפק וקראתי את ספרי רייסטלין (אחלה דמות - התחפשתי אליו פעם בפורים..). רק מה - דרקוני להבת קיץ (רשומות הרביעי כביכול) די הרס. גם עלילה מופרכת גם תירגום איום ונורא (מלא שגיאות כתיב ושמות וכו' וכו'). באנגלית זה יהיה אולי יותר טוב???? וגם - אם לא ממש אהבתי את זה מה הסיכוי שכל הספרים החדשים יעניינו וירתקו אותי כמו הטרילוגיות? כשקראתי את הטרילוגיות (בשלהי גיל 12) זה היה נהדר!! כל כך נסחפתי עם העלילה עד שהרגשתי שאני ביחד עם כל שאר החבורה בהרפתקה. אבל להבת ליל קיץ ציננה מאוד את ההתלהבות... אני רוצה להיסחף שוב להרפתקה - האם שאר הספרים יוכלו לעשות זאת??

לי יש את התחפושת הכי מגניבה בעולם!!

אני וחבר שלי, שיותר קטן ממני בגודל וזה, מתחפשים לדפנה ודודידו. אני דפנה!! ואנחנו נסתובב עם טייפ כזה כמו בהארלם, רק שננגן כל הזמן את "דפנה ודודידו. דודידודידודידו"... זה יהיה חזק!!!!!!

Wing Chan

New member
אהלן וסהלך ../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אני מסכים שהעלילה בדשל"ק לא משהו ביחס לספרים אחרים בסידרה (*אהם*אגדות*אהם*
), וכן שיש הרגשה שהעלילה שם פשוט זוחלתף וכן שקורה משהו נורמאלי עם כאוס רק בחמישים עמודים אחרונים בערך, ושהתירגום לעברית מסריח. אבל בתכלס, ספר נחמד
ברוכה הבאה
כן, אפשר בהחלט להיסחף שוב. לאחרונה יצאו שלושת ספרי "מלחמת הנשמות" (צריך לקרוא אותם אחרי דשל"ק) בעברית. הצעה שלי, תקראי באנגלית, גם שפת המקור, וגם המחיר הרבה יותר נמוך (המחיר לגירסא העברית של זה הוא גניבה ממש).

nk5

New member
שלום שלום וברוכה הבאה לפורום!../images/Emo63.gif

מסכימה לגמרי שבשל"ק התרגום על הפנים , אבל עד כדי כך שתגידי שהעלילה מופרכת וציננה את התלהבותך מספרי הרומח? אבל כל אחד איך שהוא חושב... נ.ב איך התחפסת לרייסטלין בפורים ? , יש לו תחפושות? כדאי לך לקרוא את מלחמת הנשמות , באנגלית אפילו יותר כדאי , אבל גם בעברית זה די נחמד (חוץ מהקטע שבו תעלומן דיבר , לא הבנתי חצי ממה שהוא אמר
)

The Snow fox

New member
זה שאין לו תחפושת לא אומר../images/Emo63.gif

שאי אפשר להתחפש אליו. אני היתחפשתי אליו תחפושת ממש ממש יפה.

nk5

New member
אממ....../images/Emo63.gif

בפורים הבא אני אתחפש אליו

A Bright Star

New member
מה הבעיה להתחפש לרייסטלין?

בעיקרון אמא תפרה לי גלימה וברדס. ושמים נצנצים זהובים על הפנים וזהו! אפשר למלמל מילים או משהו כזה... ואפשר גם לקחת מקל ולחבר לו כדור זכוכית. אם מישהו רוצה את התחפושת אז אין לי בעיה לתת אותה. לא יכולתי לזרוק אותה אבל באמת שאין לה שימוש. זה מתאים למישהו בערך בגובה 160-165.

Mystic Dragon

New member
שלום וברכה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני גם מסכים איתך שדשל"ק צינן את האווירה מהאגדות ומהרשומות, ששם העלילה מלאת אקשן ותפניות ומאוד מפתיעה ומעניינת. בדשל"ק חסרים הרבה דברים וגם הספר ארוך וחלקים ממנו משעממים. וכן, התרגום מזוויע - כבר קטלנו את המתרגם מלא פעמים, למרות שבספרים אחרים הוא תירגם בסדר גמור. כנראה שפה היתה לו פשלה חד פעמית. אבל, אם את רוצה להיסף עם העלילה שוב, אני ממליץ על טרילוגיית "מלחמת הנשמות", שחוץ מהשם המפוצץ שלה, היא גם תפתיע אותך בסגנון הכתיבה [הסופרים ממש השתפרו, והכתיבה הרבה יותר מעניינת וטובה מרשומות ואגדות) וגם העלילה נהדרת ומפתיעה מאוד. מומלץ בחום. הטרילוגייה מתרחשת כ... 30 שנה (בערך, אני חושב) אחרי מלחמת כאוס. אבל, יש שם הרבה דמויות חדשות, ככה שאולי תחסר לך החבורה מרשומות. למרות זאת, שווה לקרוא.

RoCKeR121

New member
אני לא יודע למה כל הזמן יורדים פה ע

ל התירגום של דשל"ק כי לי הוא לא הפריע(אולי כי קניתי את המהדורה היותר חדשה...) וחוצמזה אי אפשר לקרוא לעלילה של דשל"ק בשמות גנאי זה ספר כ"כ עמוס שאי אפשר להפסיק לקרוא אותו(הוא אמור היה להיות טרילוגיה) אז ברוך הבא והשתלבות נעימה

A Bright Star

New member
תרגום איום ונורא

פעם אחת כתוב "בועת הדרקון" אחרי שתי פסקאות "כדור הדרקון". גדיל קוץ-רגל ופתאום גדיל היחף. וגם שגיאות כתיב וטעויות במין של הדמויות. לא התמידו בשום תירגום של שום שם. זה פשוט היה כואב לקרוא. ושמעת על קיט-יערה??? שמעת עליה?

Kawaii Me

New member
X_X זה באמת היה דפוק :X ../images/Emo29.gif

ואני מדברת על "קיט-יערה" :XXXXXXXXXXXXX זוועה

RoCKeR121

New member
אני חושב שאתם קראתם איזה גירסה ישנה

כי אני לא זוכר שום דבר כזה בספר שלי(וקראתי אותו 5 פעמים בערך)

Kawaii Me

New member
כיף לך:( ../images/Emo29.gif

אני נאלצתי לסבול דברים ממש מכוערים בקשר לתרגום אבל לא היה לי כלכך אכפת כי הבנתי כל מילה ומילה, אם הייתי קוראת באנגלית סביר להניח שלא :)

Kawaii Me

New member
וולקאם טו דה קלאב../images/Emo29.gif

קודם כל אני עדן :) דבר שני באמת למה כולם שונאים את דשל"ק? זה ספר מצויין. אם התרגום מפריע והורס לך אתה מוזמן לקרוא את זה באנגלית. ספר ממש טוב אני אישית מאוד אהבתי אותו. נכון...הם מתרגמים דפוק אבל הכוונה שלהם ברורה :X השתלבות מהירה

למעלה