המממ

t bone

New member
המממ

בינלאומי, מחתרתי רעמים מכים כשאני דורך על האדמה כמו מיליון פילים שמתיישבים אחורה אוראנג גוטאן מי רוצה כמה? אל תבואו לא מוכנים אני אהיה שם, אבל כשאני אעזוב כדאי שיהיו בני המשק בבית החזאי אומר שלא הולך לרדת גשם עכשיו אנחנו יושבים רטובים עד לעצמותנו בחליפת משי, מנסים לא להזיע עושים סלטה באוויר בלי רשת אבל זאת תהיה השנה שלא נשכח 1-9-9-9, אנו דומיני(ספירה נוצרית), הכל הולך, תהיו מה שאתם רוצים להיות כל עוד אתם יודעים שהתוצאה נותנת חיים - הגדר בכלא גבוהה מידי כדי לקפוץ מעליה ונמוכה מידי בשביל לחפור, אולי אני אגע בגיהנום - חם! תשיג חיים, עכשיו הם ימכרו ואז אולי אני אתפוס לך כישוף, תראה מה הגיע בתיבת הדואר סולם וכמה זרועות ופטיש, אז תגדל להיות חמדן בן של אמא קאדילאק שחורה וחבילה של חיתולים ערימה של שאלות בלי תשובות התרופה לסרטן, התרופה לאיידס זה גורם לבן אדם לרצות לטייל מספר ימים לחזור הבייתה, הדברים שגויים בעצם לא בדיוק,זה היה גרוע מההתחלה לפני שעזבת סיכמו כדור של עוצמה מחשבות באלף מייל לשעה שלום, גטו, תן למוח שלך לנשום תאמין שתמיד יש עוד אל תמשוך את הדבר החוצה, אלא אם אתה מתכנן להלום פצצות מעל בגדד אל תהלום אפילו, אלא אם אתה מתכנן לפגוע במישהו פצצות מעל בגדד אחת, שתיים, שלוש זה עובד חשבת פעם שסרסור יתן במיקרופון כמו זה, אני עדיין אשאר רחוב דברים גדולים קורים כל פעם שאנחנו נפגשים כמו מסלול צוות, מהלומת שטן, למות להיות חנון אאוטקאסט מפציצים במורד ובמעלה הרחוב תחזור אחורה, קאדילק, בערך 5 כושים עמוקים שיבעים ושניים אמ סיז מביאים פריסטייל על הביט כי אנחנו נשארים שיכורים במועדון היית צריך לקנות שמץ, אבל תפסת קריאה היית צריך לסוג אחורה, אבל התחלת קטטה היית אמור לפגוש את הנערה שלך, אבל ארזת ארוחה אין פ' אל ה-י' אל ה-ט' אל ה-מ אל ה- ה' בשבילך יש לי בן שעוד מעט יוולד קוראים לו במבו יש לי בת קטנה בת ארבע, ג'ורדן אף פעם לא אעזוב את ילדי בשבילהם היית צריך להכות את זה, לעצור את זה,להקניט, למעלה לפני שתקרא תשיג מחשב נייד תעשה עסקים בשביל עצמך,ילד, תבקיע כמה שערים תפתח יריד יהלומים מפחם מאובק תקליט מספר ארבע, אבל אנחנו בתנופה תחזיקו חזק, תאטו, תעצרו, שליטה כמו ג'נט,כוכבי לכת, סטנקוניה עליך זזים כמו שפלויד בא ישר מפלורידה תנעלו את כל החלונות ואז תחסמו את השכונות למשוך בפעמון בגלל שהם בוכים בפקודה כמו אגרוף של שלוש אצבעות לפני שאני אחתוך את הילדה שלך "יו קווארו טאקו בל" (אימרה מקסיקנית), ואז אני אעבור את הגבול ראפרים אוספי פרוטות מנסים להגיע לחמש אני שטן המיקרופון שמנסה להשאר בחיים כשאתם באים לאטלנטה כדי לכם לא להתחבות כי הדנג'ן פאמילי תנסע אל תמשוך את הדבר החוצה, אלא אם אתה מתכנן להלום פצצות מעל בגדד אל תהלום אפילו, אלא אם אתה מתכנן לפגוע במישהו פצצות מעל בגדד

Ecko1

New member
כן... באמת הליריקס מוכרים מאיפשהו..

אהם אהם... (שיעול) אהם אהם... אז אחי... הליריקס מקוריים? מתי חשבת עליהם, פשוט גאוני...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

יופי

אני חושב שהוא לא התכוון להסתיר שזה התרגום של B.O.B .... אבל זה סתם מוכיח שאנגלית פשוט שפה יותר טובה לראפ, ככה זה. עברית זאת שפה קשה.

hevel

New member
לא! איזה שטויות אתה מדבר!

הכל פשוט! עיברית שפה קלה לראפ!

**yoav**

New member
או שפשוט........

הוא חיפש הוכחה לכך שאנחנו מפגרים שלא שמים לב לכלום
צודק

da^Lord

New member
יודע מה? תירגמת יפה..

מרגישים זרימה מסוימת, באמת אין חרוזים, אבל כשאני קורא את זה ברצף... הם לא חסרים לי.

or001

New member
עילג, אפילו לתרגם אתה לא יודע../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

תחזור אחריי: להתחבא!!!!!!!!!! לא להתחבות! לא לא! אלא להתחבא
שמע קצת פחות סאבלימינל והצל אולי זה יקל על העילגות

or001

New member
אוי ואבוי,עכשיו ראיתי גם שכתבת תנסע

אתה פשוט מקרה אבוד

double M

New member
בוא נבוא ונגזים! בוא!

אהה ואני בספק אם הוא שומע סאב, לא מסתדר לי עם רדיוהאד....

t bone

New member
אני אשתדל

אבל אני יותר מידי אוהב את סאבלימינל והצל בשביל להפסיק לשמוע אותם, אני לא חושב שאני אצליח.

למעלה