המממ

daniela82

New member
הבן אדם בסך הכל אמר תתדעה שלו

ואתם ישר מתחילים לרדת עליו. איפה ה"כל אחד זכאי לדעה שלו" נעלם?

מחיר ממש ממש ממש זול

אם הייתי מכיר את הלהקה וגם אוהב אותה הייתי קונה תדיסק בהופעה ומוסיף עוד עשר בשביל הלהקה, לא באמת אם זה דיסק טוב אז זה מגיע להם. מכל מקרה מה שעשיתם עם המחיר ממש יפה, כאילו במקום לחסוך איזה שבוע אתה פשוט הולך להופעה ואומר לאמא," אמא תני לי עוד 15 שקל לדיסק" וזהו יש לך דיסק

ALMIGHTY

New member
רדיו סכיזו יותר זולים

ויש להם דיסקים יותר טובים. חוץ מזה איזה שירים טובים יש להם חוץ מ"ספייק" או "סקא זה רע"?

OPERATi0N_iVY

New member
אבל רדיו סכיזו זה משהו אחר...

זה דיסקים צרובים (באישור של הלהקות כמובן), ודיסקים שלהקות מבקשות להפיץ... הדיסק של ביר 7 עולה כולה פי 2 מזה וזה עם עטיפה מקורית, בטח גם ציורים או משהו כזה על הדיסק וכל מיני חרא כזה... שווה... טוב זה די שטויות מה שאמרתי... לא משנה

אה, אבל אנחנו בעד צריבות

בRA records מעודדים צריבה. אנחנו מעדיפים שיצרבו אם רוצים את הדיסק ולא יכולים להשיג או לא רוצים להוציא 15 ש"ח על אחד עם עטיפה, מילים וכן הלאה. ומכיון שאני צורב, מדפיס עטיפות מדביק לייבלים ומפיץ את הדיסקים בעצמי בלי להרוויח מזה, צריבות גם חוסכות לי עבודה:) העיקר שתשמעו ביר7.

pikitup

New member
רם אוריון מלך ישראל!

צדיק גדול בישראל יתברך וישתבך שמו לדורי דורות. כל האנשים הקודמים שלכלכו על ביר7 ואמרו שהם שונאים סקא (?!) כדאי שישמעו אותם ואז יחליטו.. דפנה, את תומכת במדיניות הצריבה של רם? לא נראה לי שאת תומכת בה. תני את תגובתך.

עלק לא יכולים

כל מי שרוצה - יכול. לעומת זאת מי שלא רוצה להוציא 15 שקל על זה הוא סתם זונה.

Dafnana

New member
אין עוד.

עזוב עזוב עדיף להשקיע ב15 שקל לקנות אוקסי10 לא BEER7.

כוסעמק, יא מכוער

במקום לתמוך בכלום (חוץ מבזה שתשמע מוזיקה של להקה מסויימת, ואולי טיפה גם בהפצה של מספר מועט של להקות אנדרגראונד שאף אחד לא מכיר (נגיד רייקוריס מנפאל ואופוס דד מספרד, כי אני לא מתכוון לפרופאגנדי וסאביומנז)) בזה שתקנה את הדיסקים של רדיו סכיזו. קנה משהו מקורי (יעני לא סתם הפצה של איזה להקה מחו"ל) וגם תמוך בסצינה המקומית ע"י זה שתקנה את הדיסק של ביר 7. אל תבין אותי לא נכון, רדיו סכיזו זה טוב, וכדאי לך לקנות משם, אבל בכל זאת, להגיד שזה יותר טוב מלקנות דיסק של להקה מקומית זה פשוט כיעור. ובזין שלי שרדיו סכיזו זה יותר זול, מה זה, ללהקה אסור לכסות את ההוצאות שלה לפחות?! ההשוואה שלך פה היא בכלל לא במקום ולא הגיונית.

TheHead

New member
תביאו דיסקים למונסטר דיסק בב"ש

אחרת מה אתם שווים

manic_subsidal

New member
דפנה המלכה ביר7רולס ואני קונה תדיסק

זהו נקודה חוץ מזה, אני ממש מבואס מזה שעדין אין לי את הדיסק גם למרות שהיה אמור להיות במסיבת ראש השנה בפטיפון * אהם אהם * אבל לא נורא! יום יבוא! יש מצב שתביאו לצליל בקניון חיפה? ( חחח איזה מצב עצוב שזה החנות דיסקים הכי קרובה לבית שלי...שיא הפופ ואמ טי וי חרא )

AFIreinside

New member
וואי

איזה באסה זה גם פה היה טאוור רקורדס...ממש פיצי וכמעט לא היו דיסקים..אבל עדין היו פה ושם כמה.. ועכשיו זה נסגר ונשאר רק צליל.. זאת החנות הכי דפוקה שיש באסה:\

AFIreinside

New member
הממ קרוב

רמת השרון אז כנראה זאת תופעה כזאת ..צליל משתלטים על העולם..

Dafnana

New member
אה

פעם הבאה שאתה בבאר-שבע תתקשר אלי אני אביא לך דיסק.. מה שלומך חוץ מזה..?

xero1

New member
אני בבאר שבע בשבוע הבא ככה/

אפשר לבוא לקחת?

למעלה