המממ.........

fluppster

New member
המממ.........

טוב, אני חושבת שהגיע הזמן. יש פה כמה שמכירים אותי (מפורום הארי פוטר), אבל רובכם לא, אז: קוראים לי חן, אני בת 17 (ושבוע), לומדת בכיתה י"ב, מראשל"צ. זוכרים שלפני כמה זמן כתבה פה מישהי בשם "מישהי"? (התחכום, התחכום...) היא כתבה שהיא מכירה את שרה מאיפשהו, ושהיא מתלבטת אם היא דו-מינית. אז כפי שבוודאי ניחשתם, המישהי הזאת היא אני. אף אחד עוד לא יודע, וכשאני אומרת אף אחד, אני מתכוונת אף אחד. אפילו לא החברה הכי טובה שלי, או ההורים שלי. פשוט הרגשתי שלא בא לי להמשיך להסתיר את זה. אני עדיין לא הולכת להגיד לאף אחד בקטע של "שמעת? אני דו-מינית.", כי אני לא חושבת שזה מעניינו של אף אחד. אם מישהו יגלה, סבבה! ואם תהיה לו בעיה עם זה, הוא יכול פשוט לקפוץ לי!
רק אתמול ניהלתי דיון עם מישהי על "האם הומואסקסואליות היא דבר טבעי או לא". היא אמרה שהומואים מגעילים אותה. אני אמרתי שהם דווקא מדליקים אותי, וזאת האמת. אני חולה על "הכי גאים שיש", פשוט סדרה דגולה... בקיצר, מעכשיו אני אשתדל להיות קבועה בפורום הזה, כי הנושא הזה ממש חשוב לי, ואני אעדכן אתכם אם תהיה התפתחות. ואו, אני לא מאמינה שאני באמת מפרסמת את המכתב הזה. זה ממש מוזר לי...

המממ../images/Emo77.gif

אין לי מדי מה להגיב על תוכנה של ההודעה שלך פכל מקרה ברוכה המגיעה
אני רוני,שלא תזכי לראות אותי יותר מדי בפורום זה כי אנוכי ללא מחשב ותייכף תהיה פנימיה אבל שיהיה בהנאה לך

OMG../images/Emo2.gif

שנאמר: פוגשים את ה"פ, לא בה"פ, כל ה"פ לא סטרייטים!
ברוכה הבאה חן!
או אבל רגע חשבתי שיש לך עכשיו חיים וכל זה
(לא נאמר תוך טינה, ולא בקרירות וציניות, אלא בסקרנות אמיתית ותמיהה)

fluppster

New member
חיים זה דבר יחסי.......

אשכרה כל הפורום פה. איזה צחוקים.
מעניין אם יש קשר....... שמתם לב גם שבפורום ה"פ כמעט כולם מחוננים ו/או בעלי משקפיים? זה כמו שבכיתה שלי (כיתת מחוננים) כמעט לכולם יש בבית חתול/ה וגם אימא/אבא מורים. טוב, קצת סטיתי מהנושא..... אבל דורש חקירה, לא? אז כן, יש לי קצת חיים. אני מאוד עסוקה, ועושה מיליון דברים, אבל בתחום הרומנטי - שממה אחת גדולה! הייתם חושבים שהרחבת האפשרויות תעזור לי קצת לזרז את העניינים, אבל לא...
באסה...

TwelveEyes

New member
*מחביאה...

את המשקפיים ואת תעודת ההצטיינות משנה שעברה* ^^

sarah

New member
^_^ ספירה

מחוננים? איפה? (ד"א אני מחוננת ואמא שלי במקצועה מורה
, לצערה בגלל העניין הזה עד לפני חצי שנה הייתי בטוחה שהיא נורא מטומטמת
O_0 ) טוב הנה רשימה קטנה (אני חולה, משעמם לי):
מסמל ממומשקף
מסמל מחונן ו
מסמן לובש המשקפיים (כי יש שפשוט לא לובשים, או עדשות מגע נמצאים בשימוש) לא סטרייטים אסמן ב
ואנשים שיש להם פשוט מיניות מוזרה אסמן ב
מאיה:
טליה לין:
בל: ? ארז:
נו... לומד פיסיקה...
o_0
ברית:
(הערה:מטומטמת כנראה)
אורן:
(כן לא הייתם מנחשים...
טוב בטח יש מלא שאני לא יודעת עליהם. שיסלחו לי.)
טל:?
חן(בת):
(כך מסתבר O_0) שיר:
סתם מעיין:
אורה:
רחלי:___ (
??) שמיכל:
(דעה אישית) האייקון שלה הוא:
אז אתן לה
בונוס
טלי:
לי:
חן:|נדמה לי ש
| ליאת:
Z
(שוב דעה אישית) שקד:
(לפי ההודעה שבה כתב ובה התלונן עד כמה כולם כל כך מטומטמים בכיתה שלו (באופן דיי יהיר הייתי אומרת
) ואיך שהוא הבן היחיד שמקבל ציונים מדהימים בכיתה או משהו... המממ
גוד בלס הים...
) שרה:
לירון:
חצי-
(לא הסתדרה עם עדשות מגע לצערה הרב)
אתי:
מיכל שפה:
מייג´ן שאגי:
(כן כן)
(
*תוקעת למייג´ן עמוד בראש*)
(ראה:אישה לסבית בגוף של גבר הומו) דניאל:
נטע: אין לי מושג אבל
חן (בן):
??? (כמו שארז אמר בחוכמה:אף סטרייט או פאג לובש סרט גאווה ככה |יד| מילים כדורבנות) אור:
סיגל:
בערך-
*סוגדת* *מקפצצת* הילה:
בערך
צחי:כל-כך
מאוד
תמר דינור:
?
) *נזכרת בכיתה שלי* יש בה איזה...אממ.... :_D33.333333333אחוז מחוננים 0_o *נדהמת מהתגלית*
) 8 נדמה לי. (כיתה של אממ...24) באעבה, שרה משועממת וחולה

איזו חוצפה!

אני אשכרה נראה אידיוט?! כאילו, רשמת שאורן מחונן ואני לא?! בכיתה ג´ הייתי, לפחות
אני דורש שיוחזר לי ה
(ככה עושים את זה?)

sarah

New member
חשבתי עליך

(עברתי על כל הרשימה במערכת) ולא ידעתי עליך דבר..אז...
מצטערת

LeeCooper69

New member
|כוכב|אני מקווה ש.....|כוכב|../images/Emo34.gif

אני מקווה שלי:
היה מכוון אליי. ומה זה אומר עליי לעזאזל??? אגב, זה רק אני או שנתת לאורה פרוטקציות?!?!?

S.Riddle

New member
אגב, שרה יקירתי...

איך הגעת למסקנה שאני חצי
אני תוהה לעצמי...
וה
כן שייך אני חייבת לציין, אם כי המיניות שלי הוא לא מוזרה כלל וכלל! מה מוזר בלהיות ביש-סקסואלית? *_*

מלאכית16

New member
ואני לא מחוננת? *נעלבת* ../images/Emo110.gif

ולא אהבתי את העובדה שהשתמשת בתמי בכדי לסמן מיניות מוזרה......

אז אני צריך להצטרף לקהילת הארי פוטר

כנראה.... (אהבתי את 2 הסרטים... את הראשון קניתי, את השני ראיתי פעמיים) מודה..................................................

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו הפאנדום הכי גיי-פרנדלי out there. טוב נו.. עם הקצב שאנחנו מייצרים סיפורי סלאש.. ^^

נלס

New member
קשה להאמין,הא? (כן זאת שרה)

שדווקא מכולם... הפאנדום שנשמע כל-כך חנוני, צעיר ושמרן (אחרי הכל מותג בינלואמי ענקי עומד מלפנינו/מאחורינו)
מטורף... מטורף....
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
../images/Emo12.gif

חנוני? צעיר? שמרן? אנחנו מדברות על אותו פאנדום?
טוב נו, אני גדלתי על ברכי פיקשנאלי, איפה שרוב האנשים הם בשלב כזה או אחר של התיכון\האוניברסיטה.. הקונספט של "פאנדום חנוני, צעיר ושמרן" לא עבר על ידי עד שהסתובבתי לכיוון הפורום התפוזניקי.. ואגב, למה לא נכללתי ברשימה של הפורום?
*נזכרת שהיא לא הייתה שם מאז אוקטובר* נו, טוב ^^ אממ.. הייתה פואנטה להודעה הזו.. אני בטוחה שהיא עדיין כאן, איפשהו ^^

sarah

New member
התכוונתי שכך נראה

שהוא היה ´אמור להיות´ אם תקראי שוב (נדמה לי) תראי שכתבתי שהוא דווקא לא "חנוני, ציער, שמרן וכו´" אלא ממש לא... וזה מפתיע אותי. אינני מבינה איך זה קרא

למעלה