המממ יש לזה פתרון? מוציא אותי מדעתי
R rinatt1 New member 29/4/06 #2 יש לזה פיתרון..../images/Emo66.gif נראה לי במאמרים של תפוז..ונראה לי שהוא נקרא לברוח מביה"ס.. תחפש משהו כזה. אני שיחקתי בו בעבר ממש חמוד. בהצלחה.
יש לזה פיתרון..../images/Emo66.gif נראה לי במאמרים של תפוז..ונראה לי שהוא נקרא לברוח מביה"ס.. תחפש משהו כזה. אני שיחקתי בו בעבר ממש חמוד. בהצלחה.
F For Eternity New member 30/4/06 #4 אני צריכה עזרה בחדר הראשון ../images/Emo58.gif מצאתי: גירים ומחברת= מפה מטבע וסידרתי את הילדים על הספספל שם ועכשיו אני תקועה!
אני צריכה עזרה בחדר הראשון ../images/Emo58.gif מצאתי: גירים ומחברת= מפה מטבע וסידרתי את הילדים על הספספל שם ועכשיו אני תקועה!
R r3fl3ct10n New member 30/4/06 #5 תעבירי../images/Emo58.gif את המטבע לילד השמאלי ותפתחי את החלון של המזגן עם המטבע
F For Eternity New member 30/4/06 #7 נתקעתי בחדר השני ../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif הדלקתי את האור... יש לי: מוט ברזל פנס מטבע וחבל... מה עכשיו?!
נתקעתי בחדר השני ../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif הדלקתי את האור... יש לי: מוט ברזל פנס מטבע וחבל... מה עכשיו?!
NIR DE LA NOCHE Member 30/4/06 #8 תחפשי את המעבדה של בית הספר../images/Emo87.gif ותני להכי גבוה והכי חזק מהחבורה את המוט ברזל כדי שיפרוץ את הדלת של חדר האורות של הבית הספר. זה הרמזים שלי
תחפשי את המעבדה של בית הספר../images/Emo87.gif ותני להכי גבוה והכי חזק מהחבורה את המוט ברזל כדי שיפרוץ את הדלת של חדר האורות של הבית הספר. זה הרמזים שלי
R r3fl3ct10n New member 1/5/06 #9 לפני זה רק אל תשכחי לחבר את החבל ל"מכונה" האמצעת בשורה הראשונה (שהכי קרובה לקיר) ברגע שתחברי את הצד הרשון של החבל ישאלו אותך לאן את רוצה לחבר ת'צד השני אז תצביעי לתוך הפיר של המזגן שבאת ממנו..
לפני זה רק אל תשכחי לחבר את החבל ל"מכונה" האמצעת בשורה הראשונה (שהכי קרובה לקיר) ברגע שתחברי את הצד הרשון של החבל ישאלו אותך לאן את רוצה לחבר ת'צד השני אז תצביעי לתוך הפיר של המזגן שבאת ממנו..
ב בלבלית1 New member 7/5/06 #10 אני תקועה../images/Emo4.gif איך מזיזים את הדוב והכלב? ולמה שייך המפתח?