המממ...

¥EleVatioN¥

New member
המממ...../images/Emo129.gif

ראו מה כתוב בראש אחד על אנג'י
"אנג'לינה ג'ולי הסירה מכתפה את הקעקוע שנשא את שמו של האקס שלב בילי בוב ת'ורנטון [דיי זה שם כזה מפגר] וכבר רצה לעשות קעקוע חדש. כוכבת טומבריידר (השני בדרך) הרחיקה עד לתאילנד, כדי לקעקע על גבה חמישה טורים של כתב קמבודי עתיק, שאמורים לתפקד כקמע מזל. "אני מאוד אוהבת את הקעקוע החדש שלי, הוא נראה מאוד עתיק וקדוש. אני חושבת שאעשה עוד אחד בביקור הבא שלי בתאילנד", התלהבה השחקנית. יאללה,אנג'לינה, מספיק עם הקעקועים האלה! את כבר ילדה גדולה, את מי את מנסה להרשים? שתקיעי את הזמן הפנוי שלך במדוקס, ולא בשטויות." נורא עיצבן אותי החלק האחרון
זבלים מי הם חשבים שהם?! זה בכלל לא נכון לדעתי היא משקיעה את הנשמה שלה במדוקס נורא עיצבן אותי לראות את זה
אה והם שמו את התמונה הזאת
שדווקא לא ממש נראה שהיא מחקה את בילי בוב...[אוח שוב השם הזה] מה דעתכם
*אל תשאלו למה פתחתי את ההודעה הזאת*

pinoki

New member
הא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוףףף הכתבה התחילה יפה.... החלק האחרון הרס....

אפרופו כתבות זה במעריב:(לנוער דאא)

"אנג'לינה ג'ולי הופכת להיות אנגלייה מרגע לרגע.בנה,מאדוקס אמר את מילותיו הראשונות במבטא אנגלי טהור;בעלה הראשון,ג'וני לי מילר,היה בריטי;ואנג'לינה עצמה בילתה כבר זמן רב באנגלינה,וסיגלה לעצמה מבטא ראוי לצורך צילומי "טומב ריידר" וסרט חדש בשם "עולם המחר",לצידה של גווינת פאלטרו ציטוט של אנג'י:"עברתי לגור כאן,ורשמתי את בני לגן אנג'לי" אומרת השחקנית היפה. הכל סביבי הופך מיום ליום יותר ויותר בריטי" חחעחעחע

¥EleVatioN¥

New member
לבריטים יש קללות משעשעות../images/Emo129.gif

כמו באגר ובזאת עליי לציין שברייס חמוד
אהבתי אותו מהרגע הראשון שראיתי את טומבריידר הוא פשוט נחמד והוא אומר כל הזמן באגר וזה משעשע המממממ..... זהו אני חושבת

¥EleVatioN¥

New member
הפעם מרייטינג../images/Emo58.gif../images/Emo129.gif

נו זה בערך ספויילר ואם לא ה
יפה
המממ אז ככה
"קיפר סתרלנד אנג'לינה ג'ולי ואיתן הוק יחד ב"Taking Lives" ג'ולי היא חוקרת אף.בי.איי המתחקה אחר רוצח סידרתי ערמומי, וסתרלנד טיפוס מפוקפק המתחבר לרוצח." ושמו את התמונה הזאת
אפילו לא את כולה רק את פנים ועוד בהפוך פפפףףףף

pinoki

New member
אולהההה ../images/Emo45.gif

ככל שמתקרב תאריך יציאת הסרט, המתח גוברררר
שומעים יותר ויותר על אנג'ייי אנג'ייי בכותרות

למעלה