המממ 2 שאלות חשובות!

HaDaS KuTcHeR

New member
המממ 2 שאלות חשובות!

יש המון שמועות שב1.1 מתבטל החוק של איסור להסיע יותר מ-2 אנשים באוטו...והמלווה יהיה חצי שנה...זה נכון? ועוד שאלה..איזה טעויות עשיתם בטסטים ובכל זאת העבירו אותכם? היום נכשלתי בטסט שלישי רק בגלל שהתחככתי (ככה כותבים?!) במדרכה והטסטר הסית לי את ההגה!

חוקים חדשים

הכל שטויות. איפה אתם שומעים את כל זה
אין יום שלא שואלים את זה...

samata

New member
"רק"?

מה זה רק? מילא יש סיפורים של טסטרים שהכשילו על "נסיעה קרובה מדי לשפת המדרכה"...אבל את ממש פגעת בה <_< ובקשר ל-1.1...שמועות מפגרות. אין שום חוק בנוגע לנוסעים ברכב/60 שאלות תאוריה/מלווה של חצי שנה....הכל נשאר כפי שהוא עכשיו.

HaDaS KuTcHeR

New member
לא פגעתי בה

לא היית שם בשביל לראות...שאלתי בכלל שאלה אחרת, לא שאלתי את דעתך אם הייתי צריכה לעבור או לא. וסליחה באמת שאני לא כל יום פה (כמוך...) בשביל לראות אם שאלו את זה כבר או לא

samata

New member
אני לא צריך

להיות שם כדי להבין למה נכשלת...הבעיה היא שאת כותבת ש"רק" פגעת קצת במדרכה [עלית/לא עלית...זה לא משנה בכלל]...את צריכה להבין שזאת עילה מספיק חמורה כדי להכשיל בטסט, וזה לא סתם "רק פגעתי קצת במדרכה". ואני לא פה כל יום..אבל את כן יכולה לעשות לעצמך [ולנו] טובה קטנה ולהריץ בחיפוש של הפורום מילות מפתח (כמו "1.1" או "מלווה")..את תגלי המון נושאים שכבר נחרשו פה.

HaDaS KuTcHeR

New member
לא אמרתי שזה סתם

ולא התכוונתי להקטין את הטעות שלי. אמרתי "רק" בגלל שזאת הייתה הטעות היחידה שלי, וידעתי עוד לפני שהמורה שלי הודיע לי שנכשלתי. ושוב אני אגיד, לא שאלתי אותך אם הייתי צריכה לעבור. סתם שיתפתי ושאלתי על עוד סיפורים. הבנתי את הטעות שלי כבר מזמן, ואני לא צריכה שתעזור לי, תודה רבה.

Marble Arch

New member
ואחרי שענו לך על הכל אפשר רק לייעץ

שבפעם הבאה שאת ניגשת לפורום זר כדי לקבל תשובה למשהו תערכי קודם חיפוש בפורום, או לפחות תעברי על שני העמודים האחרונים שלו, ואם כבר החלטת לשאול - עדיף לעשות את זה בנימוס במקום לכעוס על מי שמנסה לעזור. כך תימנעי מלעצבן אנשים בפורומים השונים. בהצלחה!

NewUser4

New member
תשובות

1. חיפוש קטן בפורום היה מעלה את התשובה לשאלת השמועות. 2. חיכוך של הגלגלים במדרכה בזמן נסיעה הינו חמור מאוד, הדבר גורם לאיבוד שליטה על הרכב ולסטייה ממסלול נסיעתו.

למעלה