המממ.. שרמוטה?

אני..

מסכים איתך שהם לא שווים רבע ממה שהיא שווה אבל זה שהיא תכנס למחשבות סביב עצמה אחרי כמה בחורים "לא שווים" ברצף לא יעזור לה אלא ייתן לה עוד בעיה לפתור...

כואב לי כמה שאתה צודק

אבל זה יהיה ככה רק עד שתמצא גבר נורמלי, שלא מתייחס לניסיון כקריטריון באהבה.

צודק

מה שנשאר לה לעשות זה להמשיך ולקוות לטוב ולדעת שיש עליות וירידות כל החיים אז להשתדל שלא להשבר....

דייטים זה דבר מייאש

ובשלב מסויים זה מתחיל להימאס גם אם כל הפרנטרים הם אפסים שלא שווים את רגש האכזבה

טוב תראי..

בתכלס.. תכלס.. מה שחשוב לי נגיד באופן אישי.. זה אחת שאני יכול לסמוך עליה.. בואי נגיד שאחת שהייתה עם הרבה בנים.. אני לא יודע אם אני יוכל לסמוך עליה.. זה כל הבאלגן.. אם אני יודע שאני יכול לסמוך עליה.. מצידי שתגיד לי הייתי עם 50.. רק שאני יודע שהיא הייתה בגדר עבר... ולא הווה ועתיד.. מן הסתם אני יוכל לסמוך יותר על אחת נגיד בתולה.. טוב זאת דעתי באופן אישי..

Miss Thang

New member
את יודעת, אצלי זה אמצעי סינון נהדר.

אני פשוט לא מעוניינת מראש באנשים אשר המילה 'שרמוטה' נמצאית בלקסיקון שלהם; לא בשבילי, ששאר הפאטמות והסעידות מהכפר יהנו מאותם האוצרות. אני חושבת שנסיון מיני לא רק שלא מעיד כלום על בן אדם, אלא מדובר במשהו מאוד אישי שלא פוגע באף אחד או מזיק לחברה, לכן לא מבינה גם את הצורך לשפוט על סמך זה, או לנסות לקבוע כל מיני השערות ביזאריות ('מי שאוהב סקס יבגוד', 'מי שהיה עם הרבה אנשים אף פעם לא יהיה מסופק' וכו'). אני דווקא טוענת שאין כמו מישהי/ו ששלם עם המיניות שלו, אוהב סקס ולא מתבייש בזה; שלא לדבר על כך שהמון אנשים היו מתים לנסיון מיני רחב ועשיר אבל מסיבות כאלו ואחרות (כמו פחד מדעת החברה לדוגמא) לא מבצעים זאת ונותרים עם קנאה באלו שכן ביצעו והתנסו (כן, כן אנשים תקראו קצת מחקרים).

אני מסכים בקשר למילה "שרמוטה"

סתם מגעיל ולא צריך להתייחס לדפוק שמדבר ככה על בחורה. בלי קשר, באמת נראה לך שמישהי ששכבה (ואני מדבר על ביצוע האקט עצמו ולא מה שפותחת השרשור אמרה) עם 15 גברים בשנה אחת מסוגלת להשאר נאמנה יותר משבוע? וכן אני שלם עם המיניות שלי וכן אני אוהב סקס וממש לא מתבייש בזה, אבל אני לא הולך עם בחורה אחרת כל יומיים.

Miss Thang

New member
כן, אני לא רואה בכלל קשר בין

כמות הסקס לבין אמינות, יושר ובגידות.

Miss Thang

New member
הנה, זה בדיוק מה שדיברתי עליו!

הסקת מסקנות שגויה כל כך; איך הסקת שמישהי שאוהבת סקס לא יכולה לשלוט בעצמה?

Miss Thang

New member
לא ממש. דבר ראשון היא ציינה מספר

שונה (15); כמו כן, לא מדובר ב-15 גברים אחד אחרי השני, אלא על כמות מסוימת שנפרשה על זמן נתון. אני חושבת ש-5 גברים בשנה - זה מספר סביר לחלוטין שלא מעיד על התמכרות כלשהי (איבוד שליטה) או התנהגות לא בריאה (אין מספיק נתונים), ומקובל בקרב אנשים פעילים מינית שבאים במגע עם אנשים שונים כל הזמן.

כבר אמרתי שאני לא מדבר עליה

במקומו לא הייתי מתכל על זה כמשהו רע, זה לא שהיא הייתה במצב של סקס איתם. לא, 5 גברים בשנה זה לא איבוד שליטה. אבל אם בחורה בת 19 תגיד לי שהיא שכבה עם 30 גברים (סתם זורק מספרים) אני בהחלט אחשוב שזה איבוד שליטה, וזה לא חייב להיות התמכרות סתם חוסר יכולת להשאר עם גבר אחד יותר מיומיים.

Miss Thang

New member
ואני לא מאמינה שקיימת בעיה כזו

"חוסר יכולת להשאר עם גבר יותר מיומיים", זה בסך הכל סימפטום המעיד על בעיה עמוקה יותר (במידה והאבחון נכון). לא יודעת, אני לא פסיכולוגיה, לא יכולה לעשות פסיכו-אנליזה על סמך התנהגות מינית, חסרים נתונים משמעותיים וכבדים בכדי לעשות אבחנות. אם זה נכון אגב (ואני בספק), כעבור יומיים אתה תדע על כך, כך שהמפח נפש לא יהיה גדול.

אני הגזמתי בכוונה במספרים

אבל זה לא משנה את דעתי, ויכול מאוד להיות שאני טועה או שסתם יש לי דעות קדומות, ואני מאוד מקווה שאני לא פוגע במישהי עם הדעות שלי.

white raven

New member
שרמוטה

אני רואה את השרמוטה כאחת שלא מסוגלת להישאר נאמנה... מנסיוני הכואב אין שום טעם בקשר בלי אמון כי אמון הוא חלק חשוב מהאהבה ובנוגע אלייך זכוכיות אין קשר בין מספר הבנים שניסית להתחיל איתם קשר לבין השתרמטות. תנסי, חפשי עד שתמצאי את האחד שהכי מתאים לך ואת הכי מתאימה לו מה שכן הצהרות על מספרים עלולה להציג אותך בפני המין השני כטיפוס לא יציב שלא יודעת מה את רוצה מעצמך ומהבן זוג עצתי לך היא לא להצהיר ואם את נשאלת תעני ואל תתבישי. יכול להיות שאני מתרכך לעת זקנה?!

למעלה