המממ.. שלום.

Da Bitch

New member
המממ.. שלום.

רגע.. אי אפשר לעשות פה סקרים? ---------------------------- שלום, יש לי בלוג: 1) בתפוז ואני בן. 2) בתפוז ואני בת. 3) בישראבלוג ואני בן. 4) בישראבלוג ואני בת. 5) במקום אחר (ציין איזה) ואני בן. 6) במקום אחר (צייני איזה) ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז. 2) את הפורומים של נענע. 3) את הפורומים של וואלה. 4) את הפורומים של MSN. 5) אחר (ציין/י איזה). נ.ב.: אם תמצאו את הבלוג שלי באיזה מנוע חיפוש, תודיעו לי..

Da Bitch

New member
הי!

זה לא הבלוג שלי.. =/ זה כן אבל לא כרגע.. איך הגעת אליו?

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

שלום, יש לי בלוג: 4) בישראבלוג ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז.

מתוקה777

New member
עונה...

שלום, יש לי בלוג: בישראבלוג ואני בת. אני מעדיף את: הפורומים של תפוז. אם כבר דיברנו על בלוגים אז הנה הבלוג שלי ושל חברה שלי

victoria777

New member
עונה

---------------------------- שלום, יש לי בלוג: 4) בישראבלוג ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז. בקשר לבלוג שלך-סורי

Da Bitch

New member
שמתם לב..

שרוב כותבי הבלוגים הן בנות? דפדפתי בעמודי התפוז וישראבלוג ו.. כמעט כולן בנות. מוזר לי. אין לכם מה להגיד, בחורים?

ל א ק י

New member
דווקא יש מלא בנים עם בלוג../images/Emo12.gif

לא יודעת לגבי הרב, אבל אני מכירה מלא בנים עם בלוג..

Swid666

New member
מעי

שלום, יש לי בלוג: 2) בתפוז ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז.

MissNusha

New member
את שלך לא מצאתי.. אבל את שלי מצאתי

בגוגל.. חחח שלום, יש לי בלוג: 2) בתפוז ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז.

Danielle b3

New member
../images/Emo140.gifהיי../images/Emo70.gifאין לי בלוג בכלל../images/Emo70.gif..

ואני מעדיפה את הפורומים של
תפוז

LiTtalTal

New member
תשובות

שלום, יש לי בלוג: 1) בתפוז ואני בן. 2) בתפוז ואני בת. 3) בישראבלוג ואני בן. 4) בישראבלוג ואני בת.
5) במקום אחר (ציין איזה) ואני בן. 6) במקום אחר (צייני איזה) ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז.
2) את הפורומים של נענע. 3) את הפורומים של וואלה. 4) את הפורומים של MSN. 5) אחר (ציין/י איזה).
והייד פארק..

Thade

New member
עונה

יש לי בלוג: בישראבלוג ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: הפורומים של תפוז.

ל א ק י

New member
נמנמ

רגע.. אי אפשר לעשות פה סקרים? ---------------------------- שלום, יש לי בלוג: 1) בתפוז ואני בן. 2) בתפוז ואני בת.
3) בישראבלוג ואני בן. 4) בישראבלוג ואני בת. 5) במקום אחר (ציין איזה) ואני בן. 6) במקום אחר (צייני איזה) ואני בת. ---------------------------- אני מעדיף את: 1) הפורומים של תפוז.
2) את הפורומים של נענע. 3) את הפורומים של וואלה. 4) את הפורומים של MSN. 5) אחר (ציין/י איזה).

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-בישראבלוג ואני בת. -הפורומימ של תפוז.

למעלה