המממ.... שאלה: יש מצב שאני פותחת "פינה" שבועית??
ש ש ח ר ו נ ת New member 2/6/05 #2 לכי על זה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif
ס סבתא יש רק אחת New member 2/6/05 #5 מגניייייייב.../images/Emo3.gif איזו פינה? גם אני רוצה... אבל אני מפחדת שייגמר לי החשק
מ מיטל101 New member 3/6/05 #6 בקשר לפינה שלי... המשחק הגדול....אני בדיור בשלבים של חיבור שאלות לכל סרט אז זה ייקח עוד כמה ימים(זה מה שעושים כשמשעמם בשיעור מתמטיקה)
בקשר לפינה שלי... המשחק הגדול....אני בדיור בשלבים של חיבור שאלות לכל סרט אז זה ייקח עוד כמה ימים(זה מה שעושים כשמשעמם בשיעור מתמטיקה)
O O s H e R s i t A New member 3/6/05 #7 גם אני חשבתי על לעשות פינה של טופיק שבועי נראה אם זה יצא לפועל חחח
ש ש ח ר ו נ ת New member 3/6/05 #8 ואם מדברים על פינות..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif זהר, את רוצה שאני אחליף אותך בקטע של השאלונים? לפחות עד שיסתיימו הבגרויות או משו? רק שאני אדע אם לעשות במקומך..
ואם מדברים על פינות..../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif זהר, את רוצה שאני אחליף אותך בקטע של השאלונים? לפחות עד שיסתיימו הבגרויות או משו? רק שאני אדע אם לעשות במקומך..
ז זוארץ שולט New member 5/6/05 #9 כפרעליך!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif זה יהיה מהזה טוב. באמת! אני לא יכולה לנשוםםם סעמק [כן, נו. תודה! ]
כפרעליך!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif זה יהיה מהזה טוב. באמת! אני לא יכולה לנשוםםם סעמק [כן, נו. תודה! ]