המממ... צריכה עזרה...

המממ... צריכה עזרה...

הורדתי את הקליפ sweet baby כי אמרו לי שבנחה מוריד שם חולצה... והוא לא!!!! באיזו שנייה זה של הקלים? יש כמה גירסאות?

חגית756

New member
דסי אני אשלח..תיכנסי

אני אשלח לך דרך האיסיקיו מחר שאני אחזור מסבתא שלי את הגירסה שהוא מוריד את החולצה,הוא משגע כמו תמיד... אבל את צריכה לעשות 2 דברים: 1. אם היום את רואה אז אני מתחננת שתרשמי לי תקציר... 2. תרשמי לי את האיסיקיו שלך כדי שאוכל לשלוח לך...אבל רק מחר אני אוכל לשלוח לך כי אני יושנת אצל סבתא שלי בגלל שההורים שלי הולכים לחתונה מאוד רחוק ואחי הגדול יושן אצל חבר והם יחזרו אולי ב-1:30 בלילה והם מפחדים שכל-כך הרבה שעות אני אהייה לבד...-עכשיו אנחנו יוצאים,עוד כמה דקות אז תחזירי לי תשובה עכשיו!!!!!!!!!1

יש כמה גרסאות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

האיי סי קיו שלי: 163330673 אני לא אוכל לעשות לך תצקציר כי אני רואה רק מתי שיש לי כוח והמחשב שלי לא תפוס... חוץ מזה אין לי תמונה רצופה ואני לא מבינה יותר מדי... sorry... תהני אצל סבתא שלך...

חגית756

New member
דסי תיכנסי

תשלחי לי הודעה קודם לאיסיקיו שליכדי שאני אוכל לצרף אותך לרשימה -כי כמו שאמרתי אחי לא בבית...אז אני לא יודעת לצרף מספר לבד... אז תשלחי לי הודעה:נגיד מה המצב? אני יענה לך ואז אנהי אוכל לצרף אותך לרשימה שלי ולשלוח לך את הקליפ!!!!!!

חגית756

New member
דסי...

אחי בא הביתה והסביר לי עכשיו את רק צריכה להיתחבר לאיסיקיו ואני אשלח לך!

למעלה