המממ עלה במחשבתי

צומיש

New member
המממ עלה במחשבתי

רעיון לקנות פאזל ליום כיפור ואז במקום לקרוא ספר לעשות פאזל.. העניין שאני מתלבטת אם לעשות את יום כיפור אצל ההוריםש לי מה שאומר שאז אני צריכה למצוא דרך להביא את הפאזל לביתש לי אם לא סיימתי אותו. ונראה לי אני יעשה משהו יותר לאחיין שלי.. משהו חמוד של וולט דיסני, יש המלצות חוץ מללכת לפאזלנד בסנטר?? כי שחיפשתי פאזלים לפי הרצון שלי לא ממש מצאתי...

noale noale

New member
ברור.....

אני בעצם חזרתי לתחביב ההרכבה קצת לפני יום כיפור הקודם... אחרי שלא הרכבתי כ 10 שנים.. פאזל ליום כיפור זה קלסי !!! אבל השינוע של פאזל לא גמור (אם תהיי אצל ההורים) , זה כבר קצת יותר מורכב (חחח) אם כי לא בלתי אפשרי.

jocie1

New member
לגבי שינוע פאזל לא גמור, שני אפשרויות

א. הצטיידי מראש בשני קרטוני ביצוע לפי המידה של פאזל ו5-6 חבילות של אטבי כביסה...הרכיבי את הפאזל על קרטון אחד, בסיום הביקור תכסי את הפאזל עם הקרטון השני ותהדקי באדיבות עם האטבים את הקרטונים יחד. ישמור על חלקי הפאזל המורכבים. ב שטיחון לפאזלים - עדיף שיהיו על גליל קרטון. יקר אך שומר מעולה על הפאזלים. אם החלקים בכל זאת יחליקו הם נשארים בתוך השטיחון. בהצלחה

פ א ז ל

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה הצעת ייעול...

האטבים יכולים לזוז הכי פשוט לקנות מסקנטייפ (סרט ניר דביק) בעלות של שקלים בודדים ולהדביק את שתי יחידות קרטון הביצוע בכל ההיקף מבחוץ כך שמתקבל "סנדביץ" סגור המסקנטייפ (חשוב להשתמש במסקנטייפ ניר ולא פלסטי) שומר על הקרטונים יחד ואח"כ גם ניתן להסרה בקלות

למעלה