המממ... חשוב, נראה לי.

Toujours Pur

New member
המממ... חשוב, נראה לי.

אוקיי, ברור לכולם שאנחנו בבעיה, נכון? לדעתי המצב כרגע קצת תקוע - נוצרו שתי קבוצות שונות בתכלית, הוותיקים והחדשים אם אתם רוצים לקרוא לזה ככה, שאני לא מסוגלת להאמין שיוכלו להשתלב ביחד. אנחנו אוהבים את הפורום שלנו - 160, ורוצים לחזור אליו, אבל בינתיים התיישבו בו הרבה אנשים שלא ממש בראש שלנו, ואני לא חושבת שהשתלטות מצידנו תעזור הרבה - כי הם לא כל כך מתכוונים לזוז משם, ואנחנו, איך לומר.. לא ממש רוצים אותם שם (אני לפחות. כן, אני סנובית. sue me). אז.. עלה לי רעיון... שבעצם הוא כנראה קצת מטומטם, אבל אני לא רואה הרבה אפשרויות מעשיות אחרות. הפורום הזה - 666 - הוא שלנו, רייט? של הקהילה המגובשת שלנו. לאף אחד לא ממש אכפת מה אנחנו עושים פה (שלומית, השמיעי קול?), ופעם ביובל נכנס מישהו חדש, כי מי כבר יכנס לפורום שקוראים לו "הארי פוטר - חברתי"? ולמען האמת גם אין לנו שום דבר נגד חדשים.. כשהם בראש שלנו ובאים אחד אחד ולא במאסות. חוץ מזה, כמו שדניאל אמרה, לרוב כאן כבר לא מאוד מעניין לדבר כל היום על הארי פוטר.. הרי עוד כשהיינו ב-160 היה המון עוף ומעט נסיונות לסחוט טופיקים, במטרה להחיות את הפורום. אבל מי אמר שחייבים לדבר על הארי פוטר? מה, לא טוב לנו כאן, לדבר על השטויות שלנו ומפגשים וכל זה? ברור, ה"פ זה משהו שכולנו אוהבים ומדי פעם מישהו מעלה נושא שעניין אותו ומעניין גם את השאר, ובכיף אפשר לעשות את זה גם כאן. המממ... בקיצור, הנקודה שלי היא, שלא חייבים לנסות בכוח לחזור ל-160. נכון, זה חבל, יש לנו נוסטלגיות משם והכל.. אבל אולי זה עדיף על מלחמות שלא מניבות כלום. אפשר להישאר כאן, הקהילה המסויימת שכולנו אוהבים ואולי מדי פעם יצטרפו אליה חדשים, וליהנות מזה... המממ

YaLdoNet 4 EveR

New member
לא נראה לי. ../images/Emo4.gif

כל הטיעונים שלך ממש נכונים, שהקבוצות שונות בתכלית ובלה בלה בלה, אבל פורום 160 כן מאוד חשוב לי, וחרה לי מאוד לראות אנשים שמשתלבים בקלות קלה כל כך (ואנחנו בזמנו היינו צריכים לקרוע ת'תחת כדי להרגיש חלק מהקהילה. נכון?
) ואני יודעת שזה אידיוטי אבל זה פשוט.. לא בסדר.
אני דווקא בדעה הקיצונית הנגדית לשלך: צריך לסגור את הפורום הזה ובכך להכריח אותנו לחזור ל160! כי הוא הפורום שלנו
ששם אנחנו חוגגים שנה\שנתיים\שלוש, ושם הכרנו את כולם, ושם אנחנו מפרסים את הפאנפיק הצולע שניסינו לכתוב (
), ושם אנחנו מתנהגים בסנוביותתתת (
) אל פטריות שבאות בהמוניהן אחרי עוד סרט מזוויע במיוחד מבית היוצר של רולינג! ונראה לי שסיימתי.

Me 4eVer

New member
זה מה שאני אמרתי..../images/Emo3.gif

אבל את אמרת את זה יותר יפה!
רק לי המצב נורא מזכיר את המצב בארץ..?
עוד מעט הם יתחילו בפיגועים!!!

Toujours Pur

New member
ממ.. נכון בעצם ../images/Emo12.gif

אבל אמרת את זה מאוד יפה.. פשוט לא קראתי מספיק טוב את ההודעה שלך

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

טחחחחחחחחחחחחחחח
פיגועים
אני רואה אותם באים לכאן ומפוצצים את הפורום (בהודעות, כמובן
)
קורעת

PopPy

New member
../images/Emo31.gif

בואי נתחיל מזה שהפורום הזה הוא פורום ללא מנהל. מתי לאחרונה ראינו את שלומית או איך שלא קוראים לה? הרעיון לקחת את המנהלת שניהלה את הפורום הקודם שהיה כאן ולהשאיר אותה כאן היה ממש, אבל ממש טיפשי. היה עדיף לקחת מישהו בקהילה שידוע שמסתדר עם כולם ואולי גם ניהל/מנהל פורום אחר ושהוא יהיה מנהל הפורום. הפורום כאן נורא מוזנח, אין כלום מבחינת גלריות/מאמרים וחבל. חוצמזה, שאני לא מוצאת שום סיבה לעזוב את 160. אז מה אם הם התנחלו שם? הם יכולים לבחור אם להצטרף לקהילה, או לעזוב. אז התנחלו שם 15 פטריות ("דניאל רוקס"?!), זה לא צריך להיות שונה ממתקפת פטריות רגילה. אנחנו שם, זה המצב, ואם זה לא מוצא חן בעיניהם - שיתגברו על זה..

Toujours Pur

New member
אופיר ואתי:

גם אני חשבתי קודם שצריכים לסגור את הפורום הזה ולחזור ל-160 וזהו, אבל עכשיו אני חושבת שאולי זה היה נכון להתחלה.. זאת אומרת, לא היה צריך לפתוח פורום כזה מלכתחילה. אבל הוא כן נפתח, ואנחנו נטשנו את הפורום האמיתי, וזאת אשמתנו ולא אשמת הפטריות שהם התנחלו שם. נראה לי שכבר הסברתי את דעתי בהודעה הראשית, אבל אני אחזור.. זו לא מתקפת פטריות רגילה. החדשים השתלבו בתוך עצמם בפורום, הם מרגישים בו טוב ואין להם כוונה לעזוב. אנחנו אלה שרוצים שהוא יהיה משהו אחר. יש התנגשות בין שתי הקבוצות, ואני לא חושבת שהיא תיפתר אם נשתלט חזרה על הפורום. הם לא יעופו משם בפחד ברגע שנחזור, ואם ננסה להתחבר איתם.. טוב, נראה לי שזה פשוט לא מתאים. כמו שאמרתי, הם לא בראש שלנו. רובם. כבר אמרתי שזה לא פתרון מעולה, ברור שאנחנו רוצים את הפורום המקורי שלנו.. אבל יצרנו מציאות מסויימת שצריך לפתור, ובכל פתרון יש חסרונות כלשהם.

Gizmo14

New member
לומבינה למה אנחנו צריכים להשתלט.

למה
אי אפשר פשוט ללכת ולכתוב שם
הרי אם נרצה לפתוח שרשור כלשהו שהוא אופטופיק שם ולא פה- אנחנו נפתח, ואף אחד לא יגיד לנו כלום. אם יגידו- שיגידו. הם לא אלוהים והם לא יקבעו לנו מה לעשות. אם ענבל תגיד לנו משו- מה זה יהיה שונה מפעם
כלום. לא צריך להשתלט ולהעיף אותם משם. הרי בתכל'ס יש שם בדיוק 5 אנשים שכותבים שם קבוע. אנחנו 40 שכותבים שם מאוד קבוע. עצם העובדה שנכתוב שם מדי פעם- תהיה השתלטות בפני עצמה. אלה מהם שלא יעמדו בזה- לא מגיע להם להיות בחברתנו. אלה מהם שיצליחו לעמוד במאסיביות שלנו- מגיע להם להישאר איתנו
לא צריך הכל בכוח, אפשר סתם בשביל הכיף

PopPy

New member
אני אמרתי שצריך להשתלט? אמרתי

שצריך לחזור בלי לבקש רשות, זה הכל..

Me 4eVer

New member
זו הבעיה?

שהפורום מוזנח? אם ככה כל מה שצריך לעשות זה לדווח לתפוז הגדול ולבקש שימנו את קסם למנהלת כאן! ויכול להיות שאני טועה- אבל להם לא אכפת שנהיה שם! זה אנחנו שדי משדרים שאנחנו לא רוצים אותם!

Gizmo14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

קסם הייתה מתה להיות מנהלת פה, אבל יש כבר מתמודדות.

oO yUvAl Oo

New member
לוידעת......./images/Emo41.gif

גם אני חשבתי על זה בהתחלה אבל עכשיו זה לא נראה כרעיון טוב כל כך. כאילו, מה הרעיון שיהיו שני פורומים אותו הדבר, ידברו על אותם נושאים, ורק האנשים יהיו שונים?
ואם מישהו נמצא בין שני המחנות? באיזה פורום הוא יהיה?

Gizmo14

New member
יובל...../images/Emo28.gif

מדוע אינך מגיבה למסר ולהודעה על הדדליינים

AGNET SHESH

New member
אני חושב שאת צודקת

אנחנו יכולים לצאת ממסגרת ההארי פוטר - שזה הפורום הזה, ובאותו הזמן להיכנס אליה מחדש - גם בפורום הזה.

Gizmo14

New member
ארג, בובה'לה, הכל נכון מלבד...../images/Emo28.gif

יש לך שגיאה אחת קטנה: נכון, יש לנו כאן קהילה מגובשת וכו', אבל את יוצאת מתוך הנחת יסוד מאוד לא נכונה. ישנם פה אנשים שמעניין אותם הספר
אני לא הולכת לעשות הכללות, אני יודעת שאותי, את אביגיל, את צחי ואת שניצל מעניינים הספרים הקרויים הארי פוטר. אנחנו לא מנסים להשתלט על הפורום בכוח. אנחנו מגיבים לטופיקים שמעניינים אותנו וזה הכל. זה לא שנלך מפה, אנחנו גם פה, ובכל זאת- מי שלא מעניינים אותו הספרים מוזמן להמשיך ולהיות פה, וכדאי לו שימשיך אחרת...
מי שמעניינים אותו הספרים (לא שהוא שואל אותי)- יגיב על טופיקים שם, במידה שהם מעניינים. הסיבה היחידה, אני חושבת, שיש כזה קמפיין של לחזור לשם זה כי- צחי לא יכול לפתוח טופיקים ולהגיב לעצמו, ועד שהוא יתרגל לנוכחות של האנשים האלה שם- הוא צריך אותנו שנגיב לו. אז מי שכבר ציינתי, פלוס עוד כמה, ילכו ויגיבו לו- לא כי הם חייבים, כי יש לו אחלה של טופיקים. אצלי המקרה הוא שונה- אני לא יכולה לפתוח טופיקים כי אני משעממת
אז אני צריכה אנשים כמו צחי שיפתחו טופיקים מעניינים. לא שהטופיקים של החדשים משעממים- אבל אני כבר הגבתי על טופיקים זהים, והחדשים לא יודעים את זה כי הם אינם בפורום הרבה
בסדר- יש לנו עוד 3-4 שנים ככה עד הספר הבא, הם יספיקו לחרוש את הטופיקים שאנחנו חרשנו והכל יהיה טוב

Me 4eVer

New member
אבל קסם-

אף אחד לא אמר לאותם אנשים שזה כן מעניין אותם לא לכתוב בפורום הספר! להפך.. הם מאוד מוזמנים לכתוב שם.. לפתוח טופיקים חדשים.. לדבר אפילו עם אלה ששם! כי אם זה באמת מעניין- זה לא משנה כ"כ עם מי מדברים! חוץ מזה, אם מאוד חשוב לכם להתייעץ עם אלו שכאן על נושא בה"פ.. אני לא חושבת שתהיה התנגדות שתכתבו כאן! להפך! זה לא יהיה פיר כלפי אלו שכן מעניין אותם ה"פ אם כולנו נעבור ל-160! כי אני, לדוגמה, ב-160 או כאן.. לא אדבר כ"כ על ה"פ.. כי.. ככה. אז חבל לאלו שכן רוצים לדבר על ה"פ- חדשים וישנים.. שאני אלך לכתוב רק אופים בפורום הספר! אז מה שדלית (ואני) אמרנו- שהפתרון הכי הגיוני זה שכל מי שרק רוצה לדבר על אוף.. ישאר כאן.. ומי שבנוסף לאוף רוצה לדבר על ה"פ- ילך לפורום הספר! זה לא יעזור לצחי או לך או לאף אחד אם אני אכריח את עצמי להגיב על טופיק! אם משהו מעניין אותך.. ואת רוצה לדבר עליו.. את מוזמנת לכתוב אותו כאן או בפורום הספר.. ולקבל תשובות מכל אלו שזה כן מעניין ואתם לענות- אולי אפילו חדשים!

למעלה