המממ חברה..

XspiritX

New member
המממ חברה..

יאללה נעשה שירשור כזה כול אחד יקפוץ במשהו מצחיק שקרה לו בחיים :p חחחח יאללה... תצחיקו אותנו.... ונתן חיוך גם לפורום יאללללללההה מי שעונה נותן לו כרטיס 6 כניסות לאוטובוס "אגד" שווה 44 ו40 אגורות חחח :p קו 343 נצרת עכו

XspiritX

New member
וב ני מתחיל לאחר יום ...

אוף:p טוב לפני כמה חודשים... הייתי על ירדת הבצפר לתחנת האוטובוס והירדה ממש ממש קשה ככה היא "\" אני לא מגזים חח...והיה קצת יורד גשם....אז הייתי בסוף ואז אני רואה תעצמי אגג רק הכביש נפלתי חחח הסתכלתי שביבי לא מצאתי אף אחד אז אמרתי תודה לאלהה... וירד לי דם מהברך חחח.. יש עדיין סימן קטן... אז האוטובוס עבר אותי .. יאללה סבבה נחכה עוד שעה וחצי חכיתי עוד שעה וחצי בא האוטובוס האחרון בשעה 5.. עליתי ... תאתאתא המשכנו והנה נכנסנו לשפרעם יש תחנה קרובה לבית שלי... והאוטובוס עובר מליד הבית שלי... היום הזה עצרתי אותו ליד הבית שלי.. ירדתי מהאוטובוס ופתאום על המדרגה האחרונה אעעעעעעעעע נפלתי עוד פעם חחחחחחחחח לא סתם נפילה נפלתי על הרציף והיה משהו חור ברציף של מטר נפלתי בו חחחח .... לא השארתי קללות והיה מלא אנשים ... ומאז כול השכונה הכירה אותי...חחחח ואז סוף סוף אני בבית עולה על המדרגות כדי ללכת לחדר שלי ועוד פעם נפלתי קדימה חחחחחחח זה היה יום הנפילות העולמיייייית נקווה שלא יחזור עוד יום כזה .... חחחחחח דה כולם צחקו עלייי אמרו לי " יא אהבל" חחח

חחחחחחחחחחחחחח

נקווה שלא יהיה עוד יום כזה חחחח אממ אין לי משו מיוחד האמת.. אני אחשוב על משו=]

למעלה