המממ....הודעה ראשונה

שדונית#

New member
המממ....הודעה ראשונה

נעשה הכרות... אז מה קורה פה? תכירו לי את עצמכם... שדונית-נעים מאוד.. ואין לי קובץ לצרף..:)))

קרן^

New member
נעים מאד - אני קרן...חחחחח סתם

נשמההההההההההההההה שדוווווווווווווווווו ממצב נשמה? תכירי לאט לאט, ברוכה הבאה מתוקה.....
בנות!!!!!!! הקשיבו נא! זוהי שדווווו והיא כותבת חבל"ז... חוץ מזה שהיא חברה והיא מדהימה בכלל... בלי
יאללה שדונית, תתחילי להרביץ.....
קרן

לונה..

New member
שדונית!!!!!!!! מה קורה?

מה את משחקת אותה, הא? "תכירו לי..." חחחחחחחחח איזה מצחיקה! או.קיי ממי, אותי את מכירה... אני מקווה, ותתחילי להיות פה הרבה טוב?!?!?!?! חחחחח אוהבת המון! לונתך האהובה... חחחחח

קרן^

New member
לונה?????? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אם את בצ´אט תכתבי לי פה. ואני אכנס... אני הולכת להביא לי קצת FOOD
(כאילו שאני אוכלת דגים או שותה יין..חחחחחח) יאללה תעני ליייייייייייי
קרן

לונה..

New member
קרן בייבה?????? את פה????

טוב שנזכרתי לראות אותך.... הייתי עסוקה בלכתוב לך הודעות.... בטח פספסתי אותך מפפפפפפ מפפפפפפפפפפפפפפפ (בוכה)
לא משנה אני עוד אתקשר.... אתנתק במיוחד בשביל הפושעעעעת שאני הכי אוהבת לונתך המתבאסת...סתאאאאאם יעבור...

לונה..

New member
פאאאאאאק!! את לא כאן!!

חוץ מזה ראית איזה חוצפה????? תקעו את ההודעה שלי.. שם בצ´אט שכולם יראו!!!! פשוט מציק!! מלונה המלעונה המרוגזת.....חחחח

איש הפח

New member
היי שדונית ../images/Emo49.gif

מה שלומך שדונית פעם ראשונה טבילת אש בשבילך יש פה אנשים חמודים יש פה גם בידור כל מיני שטיות. תכנסי לצט לחדר בת מחפשת בת ותכרי אותם הם חמודים אמרתי כבר שיהיה לך בהצלחה לא כל הבנות עם לסביות יש ויש תגדי שאנשים יכולים לעבוד עלייך ותשמי לב לבנים שכנסים בשמות של בנות , יום טוב נהיה בקשר אבי 2

שדונית#

New member
שלום איש הפח...

תודה על קבלת הפנים... ומכיון שאתה לא מכיר אותי אני יסביר לך שאני יודעת לטפל במתחזים-ות למינהן.. מכירה פה את הבנות...מדהימות אחת אחת אבל תודה שוב.. לימור

פלג^ר

New member
היי שידה שלי ברוכה הבאה ונחיתה רכה

בהצלחה לך בחיים הפרסונלית.תמשיכי לכתוב לא לעצור ממני מוניק

למעלה