המממ אמממ רממ...

Vsilver NJ

New member
המממ אמממ רממ...

מה זה פה, אתם לא כותבים... כבר יומיים הכל פה ריק...! החלטתי לתפוס פיקוד קצת עד שידידנו יחזור ולתת לכם סקר קטן... משהו שיעסיק אותכם בינתיים!! אז ככה... עכשיו אני מקשיבה לthird eye, (טוב מה חדש...?) ובמוחי עלתה השאלה הבאה..: איזה להקה תשוו לטול? בואו ננסח את זה אחרת... שהרגישים מביניכם ("מה פתאום טול הכי מדהימים בעולם!!!" + צרחות של מעריצת בקסטריט בויז ברקע...) לא ייעלבו... איזה להקה לדעתכם, דומה בסגנון שלה, או אפילו מחקה, את טול? יופי...!
את האמת? לא יודעת מי מפה שמכיר אותי הבין כבר, שמצב הרוח שלי די על הפנים, למי שרוצה לדעת... אז תעודדו אותי....
JuditH.

בן לי

New member
לא הייתי אומר מחקים

אבל היה איזשהו שיר של DREAM THEATER שממש הזכיר לי את טול. שמעתי גם איזשהו שיר של ה - SMASHING PUMPKINS שממש הזכיר לי את טול.

j i m m y

New member
אני חושב שאני הייתי הולך על

Soundgarden.. אם מבחינת הסאונד הכולל.. pink floyd מבחינת הרעיונות המפכניים והליריקה הגיאונית.. Doors בהיבט הפסיכודלי.. זה מה שאני יכול לחשוב עליו לעת עתה.

WashedInBlack

New member
טול וסאונדגארדן

אתה כל הזמן משווה את טול לסאונדגארדן, ואני פשוט לא מבינה את זה. לא מהבחינה של הגדולה או משהו, אלא מבחינת המוזיקה. הם בכלל בכלל לא מזכירים לי אחד את השני. איפה אתה מוצא את הדמיון ביניהם?

j i m m y

New member
אני שמעתי את סאונדגארדן פרק זמן

ארוך בחיים שלי, ובפעם הראשונה ששמעתי את טול, הם ישר הזכירו לי אותם. בעיקר את BadmotorFinger. מעבר לזה - אני לא יכול לתת קווים ישירים למה. הם פשוט מזכירים לי אותם.

epitaph

New member
לא בדיוק מחקים את טול...

אם כבר אז טול מחקים אותם,או יותר נכון טול הושפעו מהם,אלה הם כמובן להקת King Crimson.

tom2

New member
וגם

דיוויד בוטריל, שהפיק את aenima ו-lateralus עבד עם קינג קרימזון (אני לא בטוח אם הוא רק עשה מיקסים, או גם הפיק)

chinchila

New member
GUIDANCE ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

הכל גנוב... סתם, אבל איזה כיף לקבל השראה מלהקה כזאת...

Eran911

New member
לפי דעתי...

אין להקה שבאמת נשמעת כמו TOOL. אבל מבחינת הדרך שבה הם עובדים ויוצרים מוזיקה, אני מוצא דמיון בין TOOL ל Queens of the stone age ול King Crimson, אולי גם יש קצת דמיון בינהם ל Lift to experince. אבל הלהקות היחידות שבאמת שבאמת מתקרבות להשמע כמוהם, הם הלהקות שבהם הם משתתפים (כמו APC ו Zaum).

FaithNoMore

New member
אני חושבת

יש להקה בשם downer ששמעתי איזה שני שירים שלהם והם ממש מנסים להשמע כמו TOOL הם חמודים כאלה אני אחזור אחר כך וארשום את שם השיר המדוייק כדי שתוכלו להביע את דעתכם. חוץ מזה עוד לא הגבתי על המאמר של ג´יין בקשר לליטרלוס, אני מקווה שיהיה לי זמן, הגישה שלי די אמביוולנטית. בלה בלה בלה
יום טוב שירלי (הג´ינג´ית)קליינמן

theAMP

New member
באמת קצת קשה...

אבל בכל זאת: קודם כל, יש הרבה קטעים של סטיינד (האנרגטיים יותר) שם אפשר לשמוע השפעה מאד חזקה מטול. הם גם מבצעים את sober בהופעות. חוץ מזה, מבחינת צורת מחשבה מוסיקלית והעיסוק האובססיבי כמעט בסמים הזייתיים: mudvayne

legerdemain

New member
מישהוא דיבר על QOTSA

עכשיו .. אני לא יודע כמה מכירים אבל יש הופעה חיה שבה TOOL מעלים את הבאסיסט של KYUSS להקה שכל מה שאני יודע עליה זה שהם בעיקרון התפרקו והפכו יותר מאוחר ל QUEENS OF THE STONE AGE מישהו יודע איך TOOL הגיעו לעשות COVER של DEAMON CLEANER? או שיש לו מידע על KYUSS נ.ב הדיסק RATED R של QOTSA הוא בין הדיסקים הטובים שיש על סמים

Eran911

New member
...

Kyuss התפרקו ומהם קמו שתי להקות Queens of the stone age ו Slo Burn. אחד הבאסיסטים של Kyuss היה סקוט רידר שהוא חבר של TOOL וכך למעשה התפתח כל הקטע של ה cover (סקוט הוא לא חלק מ QOTSA). Kyuss ושרידיה שייכים לז´אנר שנקרא stoner rock שזה למעשה סוג של רוק על סמים ובהשפעת סמים (אך לא רק). QOTSA גם מקושרים לנירוונה ולScreaming Trees. כמו כן אני ראיתי הופעה שלהם שבה הם המליצו לקהל שלהם לקנות את הדיסק של APC, כי Judith הוא פצצה של שיר. ודרך אגב Rated R הוא לא רק על סמים... בקרוב עומד להשתחרר האלבום החדש שלהם שבנתיים קוראים לו Songs for the Deaf (שבו Dave Grohl מתופף ככל הנראה על כל השירים).

Jane_Lame

New member
אהבתי את החשיבה שלך

אלו שתיים מהלהקות האהובות עליי בעולם, ומעניין שלא ראיתי את הדימיון. אם תקשיב לחומרים יותר מוקדמים של QOTSA, כמו למשל You Can´t Quit Me Baby, אז יש קצת דימיון ללטרלוס. לפחות האלמנט של הרפטטיביות.

Vsilver NJ

New member
מעניין

חלקכם הגדול דיבר על סטיננד וקינג קרימזון. לא זוכרת מי אמר דרים ת´יאטר (ואני לא אתן לכם להיכנס לריב הזה שוב כי זה היה רע!!) אבל אני לא חושבת שהם מחקים אותם. אולי במקרה זה נשמע דומה... עזבו!! אם הייתם צריכים להחליט בין כל הלהקות שהוזכרו בתשובותיכם כעת, במי הייתם בוחרים כלהקה הכי מושפעת מטול? רק מהרשימה! 1. קינג קרימזון 2. סטיינד 3. סמאשינג פאמפקינס 4. סאונד גרדן 5. פינק פלויד 6. דורס 7. גיידנס 8. Queens of the stone age 9. Lift to experince כן זהו נראה לי... אם שכחתי מישהו, תגידו לי. יאללה לענות! מהחתולה, ג´ודית.

theAMP

New member
גיידנס

מצטער אנשים. אתם מעולים, אבל שומעים את ההשפעה מהם בצורה מאד מאד בוטה.

chinchila

New member
בכיף!!!

אבל האמת היא שלאט לאט אנחנו יוצאים מהברוך של להישמע כמו TOOL.. וניתן לשמוע את זה בשירים החדשים. כהוכחה אתה מוזמן להופעה הקרובה ב24 בגרז´
(קצת פרסום לא הרג אף אחד) ולהביא דיעה יותר עינינית... מה אומר?

theAMP

New member
סבבה...

אני בהחלט אשמח לראות אתכם בהופעה. רק תן עוד פרטים בהמשך

epitaph

New member
מה?

הכי מושפעת מטול? קינג קרימזון הייתה קיימת כמה עשורים לפני טול,כדאי לך לשנות את ההבעה בכתב שלך...אם כבר אז טול מושפעת ממנה....

למעלה