הממממ

Sprite

New member
הממממ

אני יודעת שאני לא כותבת פה הרבה, ובטח חלקן בכלל לא יודעות מי אני, החלטתי משום מה לשים תמונה... טוב אז כמו בת אל גם לי אומרים שאני דומה לאנשים מפורסמים הכי הרבה ליעל אבקסיס אחר כך לג´וליה רוברטס אח"כ לנטלי פורטמן ופעם או פעמיים לוינונה ריידר... אבל הכי הרבה וגם אני חושבת ככה אני דומה לאמא!
זכותכן לא להסכים עם האנשים האלה, כמו שאומרים היופי הוא בעיני המתבונן או הכיעור.... לילה טוב בנות/ בנים שנמצאים פה בסתר... רונה

למה להיות בת זונה ?! (מניאקית וכל ה

שאר) זה ממש עצבן אותי! קודם כל יש לך שם מהמם! כי גם לי קוראים כך! ואת הבת של אלוהים! זה שם מהמם! שנית! את מזכירה לי את דלית! (לא את בת אל אלה LOVE GIRL ) את ממש או קנאית או שאת לא יודעת לפרגן! את לא יכולה לומר את זה ביותר עדינות?! אז מה יש בנות שככה ויש בנות שככה...לי למשל אומרים מלא שאני יפייפיה! מהממת! אז את חושבת שאם את תגידי שהם טועים אני יאמין לך! לא ולא ממש לא! כי אני יודעת ומודעת שלא חסר לי הרבה בפנים ואני אוהבת ומשלימה עם מה שקיבלתי וקיבלתי משהו די יפה! למשל גוף! יש לי מבנה פצצות! אבל מה לעשות אכלתי והפכתי דבה! כי לא למדתי לשמור על גופי! לא קרה כלום! אז אני שמנה@ או מלאה...תמיד אפשר לרדת! וככה גם עם יופי...להתאפר! ללכת לקוסמטיקאית! לעשות ניתוחים! לעשות שינוים! הכל! עדשות! שעווה! פינצטה! הכל מסתדר ואת נראה מיליון אחוז@ אז בת אל אל תתייחסי אליה! ממני אוהבת בתאלי!

למעלה