הממממ

Zoharrr

New member
הממממ

עדייין לי סיפור חדש,אבל רק רציתי לומר שחזרתי. בערך... יש ליעוד 3 ימים והמשלחת נגמרת. התגעגעתי! שיהיה לכם שבוע נפלא!

Mr D234

New member
אולי לך עוד אין.. אבל...

ניסיתי לכתוב משהו בסגנון שלך, וסליחה על הברוטליות שבה אני סוחט סיפורים מהדברים הקודמים שכתבת.. סטייל המאבטח ההוא.. אני זוכר שכתבת שהמשלחת בדרום אפריקה.. אז הנה סיפור קצר פרי עטי, מקווה שתהנו... ===המשלחת=== זה כבר היום השלישי שלי במשלחת, והכרתי חברים וחברות חדשים והכל, אבל יש משהו אחד שהתבלט.. מעבר לבליטות של הנערים האלה כשאני עוברת לידם בבגד ים, כשהולכים לבריכה של המלון. אחד המדריכים שלנו שם, גבר בן 40 ככה ואפילו נשוי, מה יש לי לחשוב עליו בכלל לעזאזל... ובכל זאת, כל חיוך שלו גרם לתסריטים לרוץ בראש שלי, על איך שאני מתכופפת לעמידה שפופה, ויונקת אותו בהנאה.. קוראים לו דני, אוסטרלי במקור שגר עכשיו בדרום אפריקה, שיער שחור שופע, עיניים ירוקות מדהימות, גבוה מאוד. אני, כל הזמן מסתכלת עליו, בהפסקות, בהסברים שהוא מעביר, כל רגע העיניים שלי היו נשואות לכיוונו. ביום הרביעי שלנו שם, היו שיחות אישיות, מעין פידבק כזה שהיינו צריכים לדבר עם דני אחד על אחד. הגיע תורי, ושוב התסריטים האלה, איך הוא קורע את החולצה שלי ומוצץ את הפטמות שלי, איך הוא מלקק את דרכו הישר לדגדגן שלי.. משתלטת על עצמי.. מתאפקת.. בכל זאת, דפקתי הופעה, לכל מקרה.. התאפרתי, לבשתי מיני קצרצר בצבע ורדרד כזה, וגופיה שחורה שמבליטה את החזה שלי. נכנסת.. ראיתי איך הוא מסתכל עליי, מפשיט אותי במבטיו, ובכל זאת, התאפקתי. "so how is everything here?" הוא שאל אותי עם חיוך משגע "everything is great.. just geat.." "i am glad to here that from you.. you know, i saw that all of the boys here find you interesting" הוא אמר ושוב חייך "yeah well.." אמרתי.. המילים נתקעות לי.. מסמיקה כולי.. "i am serious, you are reqally beautiful.." מסמיקה שוב, מתאפקת.. ואז בבת אחת, איבוד שליטה אחד גדול, פתאום אני מרגישה את כל אזור הכוס שלי פועם, פעימה ועוד פעימה ועוד אחת, מרטיטות אותי מבפנים.. ההרגשה הממכרת הזו של לפני סקס מעולה... בארץ, לכל בחורה שניה יש כפכפים תנ"כיות כאלה, בדרום אפריקה אני הייתי היחידה. מנערת קלות את הרגל, וטאק, נופלים הכפכפים. הרגל שלי לעיתים נוגעת בשלו, "בטעות" הוא מסמיק, מתאפק גם הוא בתוך תוכו אני רק מותחת את הרגליים.. רק מתמתחת, ובטעות מלטפת לשנייה את החלציים שלו עם הרגליים שלי.. רק "בטעות". הוא מאבד שליטה, מפסיק להתאפק, מכחכך בגרונו, משתדל לשמור על הקור רוח שנותר לו. אבל זה כבר סגור, הוא נפל, אני ניצחתי, בזה זה נגמר, חשבון כל כך פשוט של מגע. תוך 5 דקות המכנסיים שלו קיבלו שינוי קל, פתאום אוהל קטן. אני צוחקת, מחייכת, הוא יודע שאין מנוס. אני קמה, מקימה אותו אחרי, בחיוך מתפשטת, הוא פושט ממני את בגדי. גם הוא ערום, גם אני ערומה, החשבון הפשוט הזה של המגע. מתקמרת, נשענת על השולחן עם ידיי, הוא חודר אליי מאחורה, ואני מתכווצת כולי סביבו. יד שלו נשלחת לעבר החזה שלי, היד הזו.. איך שהיא מועכת את החזה שלי, ממוללת את הפטמות שלי שמזדקרות כל כך כל כך.. יד שנייה לעבר הדגדגן, הוא לוחץ בעדינות, ואני כבר עוד רגע צורחת מסיפוק. ממשיך ללחוץ, ממשיך אותי לעסות, ממשיך אותי לזיין מאחורה כשאני כולי על השולחן נשענת. מפסיק, מתאפק.. עוד לא.. עוד לא פתאום, מרים אותי על השולחן, מושיב אותי ומפסק את רגליי.. איזה פיסוק שנתתי שם, אקרובטית קטנה.. הוא יורד לי, מלקק את כולי, בסיבובים קטנים קטנים, שגדלים וגדלים וגדלים הלשון לעתים קצת חודרת, על הדגדגן הלשון שלו לוחצת. עוד שנייה ואני כבר גומרת, ושוב מתאפקת. הוא מקים אותי, מניף אותי באוויר, מושיב אותי על הזין שלו, מתחיל להרים ולהוריד אותי על הזין שלו, כשאני כולי באוויר. כמה שכיף לי ברגעים האלה.. כשהוא ממלא אותי מבפנים, ס"מ אחרי ס"מ אליי נכנסים. מצמיד אותי לקיר, נכנס, יוצא, נכנס, יוצא יותר לא מתאפקים גומרים בבת אחת, שנינו ביחד, אני צורחת, הוא דוחף עוד ועוד פנימה, משפריף את טיפות הזרע האחרונות לתוכי. במקום מסויים כולנו מ ת א פ ק י ם.. לילה טוב לכולם!

Mr D234

New member
מה זה אף אחד לא קורא?

לאן כולם נעלמו
הסיפור מוקפץ לפני שיברח לעמוד אחר

MM זו אני

New member
תשובה ותגובה

בשבת כשנכנסתי קרתי את הסיפור הקודם שלך שם בגי כתב הערה ורצתי מאוד להאיר ולהוסיף שהכתיבה שלך יפה אבל מר D רצה דגובה רק מ "האחת והיחידה" אז התאפקתי לא הגבתי יש לך כתיבה טובה ויש לך "סימפטיה" לזוהרת מהמשלחת "שלך" מה אני אאחל לך שתקבל ממנה תגובה ושתהיה מאושר כל החיים שלך

Mr D234

New member
ואולי...

אולי "האחת" הזאת היא דמות פיקטיבית, על זה לא חשבת אה?
תודה רבה על המחמאה, ובבקשה ממך- תמשיכי להגיב

למעלה