הממממ...
A adidushim New member 22/12/03 #7 ../images/Emo12.gif עוד כוח גברי? גם אתה פה? גברבר! מה אתה אומר על זה?
A adidushim New member 22/12/03 #10 איגזמת! בטח שאני מכיר הוא בא לעזור לי ...שאני לא אתעייף... (באת לעזור לסחוב,כן?) אגב,תזהר מגברבר...טיפה קנאי
איגזמת! בטח שאני מכיר הוא בא לעזור לי ...שאני לא אתעייף... (באת לעזור לסחוב,כן?) אגב,תזהר מגברבר...טיפה קנאי
נ נירהמ1 New member 22/12/03 #12 התכוונתי מכיר מפורום "מתכונים"../images/Emo39.gif הוא כזה בשלן. אתה צריך לראות את האוכל שהוא מבשל, ואת כל המאפים. רק לראות את המתכונים שלו אתה תמשיך להיות רעב (כמו בניק שלך ).
התכוונתי מכיר מפורום "מתכונים"../images/Emo39.gif הוא כזה בשלן. אתה צריך לראות את האוכל שהוא מבשל, ואת כל המאפים. רק לראות את המתכונים שלו אתה תמשיך להיות רעב (כמו בניק שלך ).
A adidushim New member 22/12/03 #13 עכשיו כשאני חושב על זה הניק שלו באמת מוכר לי מפורום מתכונים.הוא כתב שם כמה פעמים...נראה לי..
נ נירהמ1 New member 22/12/03 #14 רק כמה פעמים? "כמה פעמים" זה בלשון המעטה. הלחם הראשון שאפיתי היה שלו "לחם שחור של פעם" (טוב, אחר כך רעיתי בשדות זרים ואפיתי כל מיני לחמים). ויש לו עוד כהנה וכהנה מתכונים מצויינים.
רק כמה פעמים? "כמה פעמים" זה בלשון המעטה. הלחם הראשון שאפיתי היה שלו "לחם שחור של פעם" (טוב, אחר כך רעיתי בשדות זרים ואפיתי כל מיני לחמים). ויש לו עוד כהנה וכהנה מתכונים מצויינים.
נ נירהמ1 New member 22/12/03 #11 חחחח - המצב לא כל כך עגום../images/Emo9.gif סתם נסחפתי ברוח הדברים שאתה אמרת. אני עדיין יכולה ללכת מצויין!
חחחח - המצב לא כל כך עגום../images/Emo9.gif סתם נסחפתי ברוח הדברים שאתה אמרת. אני עדיין יכולה ללכת מצויין!