הממממ...

bagman

New member
הממממ...

קראתי. את צודקת בזה שצריך להתעמק בסבא של הארי(אם אני לא טועה אז הוא היה אבא בן 30-40 כשחדר הסודות נפתח לראשונה) אבל הרעיון על הנבואה של טרילוני, אני בטוח במאה אחוז שזה נכון גם כן! יהיה מצחיק לשמוע אם גיימס ולילי לא עשו שום דבר חשוב לעלילה אבל וולדמורט ששמע את הנבואה פחד והגשים אותה. אבל זה בטח לא יקרה כי הם היו חייבים לעשות משהו חשוב ואז טרילוני דיברה על אותו דבר שיסכן את וולדמורט (היא לא ראתה לרחוק, למקרה בו וולדמורט באמת מת הרי היא ראתה את באקביק מת) והוא כמו טיפש הלך לפוטרים, עשה ``גליצ`ה`` ומת. ועכשיו שאלה למחשבה: מה קרה כשוולדמורט נכנס לבית הפוטרים? איך הבית נשרף\נהרס אם הוא השתמש באבדה קדברה? איך הארי שרד את הבית המתמוטט ולמה אמא שלו מתה לפני אביו?

Padfoot

New member
שאלות קשות...

אני מניחה שכשוולדמורט נכנס לבית הפוטרים הם מיד ניסו לברוח ו/או להתגונן. במיוחד לילי בטח ניסתה להגן על הארי התינוק או לדחוק אותו באיזושהי פינה כך שוולדי לא ימצא אותו. אמא של הארי מתה לפני אביו מפני שוולדמורט בעצם רצה את הארי ואמו גוננה עליו ולכן היא היתה הראשונה בדרכו של וולדמורט ועל כן הראשונה למות. אני מניחה שכאשר לילי מתה אז ג`יימס אף הוא רץ לעבר הארי וניסה לגונן עליו ואז גם הוא מת. בעצם, איפה היה כתוב שהאם היתה הראשונה למות? איך הבית נהרס... זה אני באמת לא יודעת אולי עוזריו של וולדי הרסו אותו אחרי שאדון האופל הפך לתת-חיים אולי עוצמת הקסם הדהדה בקירות והם קרסו? מה השאר אומרים? Padfoot

Hermione G

New member
סתירה X4

לפי ספר 3 אבא של הארי מת קודם - הוא עקב את וולדמורט מלהגיע להארי וללילי אבל וולדי רצח אותו ואז הגיע לילי והארי - לילי ניסתה להגן על הארי והוא רצח גם אותה ואז ניסה להרוג את הארי. לפי ספר 4 - אמא של הארי נהרגה קודם ואחר כך אביו - מהשרביט של וולדי יוצאים האנשים שרצח מהאלחרון שנרצח עד לראשון שנרצח (אם השרביטים היו ממשיכים להיות מחוברים - אבל בגלל שלא - לא כל המתים שרצח יצאו החוצה) ואבא של הארי יצא לפני אמא שלו. אז... או שג`יי קיי טעתה או שיש פעה תעלומה מיסתורית ונגלה זה בעצם הגיוני באחת הספרים הבאים. מה אתם אומרים? אני בעד טעות אבל בדבר כזה חשוב לטעו? אולי זה לא... אבל אז מה בדיוק יסביר את הסתירה הזו?

למעלה