הממממ.....

הממממ.....

טוב מהיום אין לי נושאים להודעות זה יהיה תמיד המממ....טוב? לפעמים אני שאלת...למה לי ההודעות האלה? הרי אני....לוך פת לי מה יאמרו כולם...לא שואלת שאלות של למה...איך...ומדוע מה כדאי? ומה טובב לי לעשות?<אני יודעת כבר את כל התשובות> כן....ילדה....גדולה שכמוני..לא כל כך יפה..לא בת 16....אבל... "יודעת משהו על העולם הזה" ואם תשאלו אותי....<אל תשאלו> אם הייתי חוזרת ל 16.... לא! אבל.....<אצלי יש תמיד אבל> הייתתי מוכנה לקחת מ 16....את......התמימות והנאיביות את התשובות שיוצאות בלי לחשוב...ישר מהבטן....מהלב בלי סינונים...בלי חישובים ומשלבת איתם .....את כל מה שיש בי היום.....נחישות...ביטחון אסרטיביות....אהבה....חיוכים...<אפילו את החושניות הייתי מכניסה לשם> והיה יוצא לי......הממממממ. אולי... רק אולי.... זו הסיבה שאני כותבת כאן...כי כאן.... אפשר לי לשעה אחת או שתיים פשוט להרים ידיים <שחס וחלילה לא יתפרק לי ארמון הקלפים שלי עכשיו> לעשן סיגריה בנחת לשמוע את ריטה קצת גונחת <הנה לך חרוזה אחת פשוט....> ולצבור לי קצת כח כי....... ואבל........ וסתם.......... שבת שלום עולם שקולדה <בווקר של שבת של אחרי יום שישי ה 13....כן... אני מאשימההה לפעמים את שישי של ה 13.... ואני לא פולניה!>

המממ..

של שיר אחד של שניהם, שמסביר אותה לפעמים
<> יש ימים את לא מסתדרת לי את לא מוותרת לי את לא מתקרבת לפעמים , פתאום את נהיית סגורה ננעלת בתוך בועה על מה את חושבת ...... זמן – תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד שקט מכולם זמן – רק להיות שם עם עצמי ככה להקשיב רק לי לא סוף העולם . יש ימים הצער כובש אותי רואה רק כאב סביבי וכלום לא עוזר לי יש ימים שאת מתכסה קוצים שולפת הרבה חיצים שאיש לא יפגע זמן – תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד זמן למחשבה זמן – להיות עם עצמך לא שקט כשאת אינך כשאת לא בסביבה לא יודע מה את מרגישה כשאת נשברת רגע אחד עוד דקה רגע אחד לנשימה זמן – תן לי רגע לבד לא לדאוג לאף אחד שקט מכולם זמן – רק להיות שם עם עצמי ככה להקשיב רק לי לא סוף העולם . לא שקט כשאת אינך לא סוף העולם..... <זמן – רמי קליינשטין> <> חרוזה פשוטה הולכת ליום ספורט מדהים במיוחד..
יום נהדר לכולם, חם מבפנים כדי לחמם את הקור שנכנס מבחוץ

נשית~37

New member
הממממממ 3

עכשיו שאת מזכירה לי את ה-13...אני מבינה מה "נפל" עלי אתמול... בוקר טוב עולם
איך אני אוהבת את שבת בבוקר..

נעמי 1

New member
ממממממממממ 4

שוקולדה.... את ממש ממממממממממממממממ מקסימה. וזהו! וזה הרבה!.... בוקר טוב בנות... ה13 מאחורינו... ה14 לפנינו. נעמי

ממממממממממממ 5

שוקולדה,,,,,אהבתי,,, וה= 14 לפנינו,, ה- 15 מחררררר,,, מחר יום גדול,,

הממממ...

וגם אני לא בת - 16 אבל הרבה יותר יפה מאז ... ועם הרבה יותר חוכמת חיים אבל עדיין חשוב לי שכולם יאהבו אותי ואני לא פולניה !!!

נעמי 1

New member
אז בגלל זה...

הפכת לרגע להיות נוי בנוף? בשביל שידעו שאת לא בת 16 ולא פולנייה?
נעמי
לא אוהבת שמסתרים לה את הנוף.

נעמי 1

New member
באמת (סא) מממממממממממ

פולנייה צעירה הייתי וגם זקנתי... ותלונות אף פעם לא קיבלתי
אבל מה איכפת לי... אז אמרו ! נו... שויין ! נעמי

ממממממממ

מממממממממממ סתם קיטרתי אתמול "לטינו באר" מממממממממממממממממממממממממממממממממממ פרטים בהמשך ביי

הממ.....

ה 13 היה סתם תירוץ
אני לא פולניה! היתה עובדה וזהו! ונעמי...זה המון!<גם לי> טאקי- הרופא שלי - זה כבר להממ.......אחר.
שבת שלום שוקולדה

למעלה