הממממ............

מ.ש.ט

New member
הממממ............

יש לי רעיון...... לעשות פה משחק תפקידים..... לא כמו שאתם מכירים אותו.... כל אחד בונה דמות משלו.... (גיל, מקצוע, מראה, אישיות וכו´...) דרך אגב........ יש כמות מוגבלת לצד הטוב..... זה הולך להיות רומח דרקון כפי שהבנתם..... לפי דרקונים של...! ואין כמות מוגבלת של הצד הרע... כל המקדים זוכה! אוקי...... שם הדמות: אור-ירח. גיל: 20 בערך.... מקצוע: עובדת בעבודות מזדמנות, לאחרונה הייתה מלצרית בפונדק השמש העולה, ושם התחיל כל הסיפור. מראה: גבוהה, שיער חום אדמדם, עיניים ירוקות. אישיות: היא ניראת עדינה אבל עבדה פעם כשכירת חרב ועזרה לצבאה לנצח במלחמה, היא גם רב מגית אדומה חזקה במיוחד יש האומרים שהיא האלה לוניטארי בתחפושת. אני מתחילה את הסיפור: אור ירח התרוצצה בפונדק כשהיא ראתה לפתע מישהו מוזר מכוסה בגלימה, הוא נראה כאילו הוא מסתיר משהו, הוא ניגש אליה סחב אותה למחסן האחורי של פונדק השמש העולה והסיר את הגלימה. הוא היה בעל עיניים.... (תמשיכו אתם)

מ.ש.ט

New member
אה וצריך להגיד גם באיזה צד הדמות...

אור-ירח היא בצד הטוב כמובן.....

EverMan

New member
רק באופן כללי בנוגע לזה

אור-ירח הוא שם ברברי (או בן המישורים) , אז לא הגיוני שהיא תהיה רב-מגית/שכירת חרב ... אלא יותר בכיוון של לוחמת ... (סתם לידע כללי של DND)

La Gamba

New member
מתי זה מתרחש בקרין?

לפני החורבן? אחרי מלחמת הרומח? לפני מלחמת הדרקונים השלישית? אחרי דרקוני קיץ? בזמן מלחמת הנשמות? מתי!!!

ערפד1

New member
למה צריך להעתיק?

למה לא ליצור ממש סיפור חדש? תחשבו על זה יש כאן למישהו יכולת להיות שה´ם שלם? מישהו יכול ליצור עולם חדש לגמרי שעדיין לא דרכה בו רגל אדם או חיה? ולהחיות עולם זה מהראש שלו?

strahd

New member
כי זה רומח הדרקון

כאילו דא! בשביל עולמות אחרים יש את פורום משחקי תפקידים. פה מי שלא רוצה לשחק את רייסטלין מטיל כדורי אש על דראגונים מתקרבים יוצא בחוץ!! כל טוב לאדוני!

ערפד1

New member
אל תעתיק שמות דבר ראשון

דבר שני פה זה רומח הדרקון כן אבל למה לעשות אותו הדבר ממש? אותו עולם אותם תנאים אי אפשר לצאת מזה אם אותו עבר של העולם הדמויות יהיו ממש דומות לדמויות שיש כיום בסיפור זה שווה את זה?

strahd

New member
כי זה כיף לשחק בעולם שאתה מכיר

אבל לא באותה העלילה. האם אי פעם היית בארגות´ והסתבכלת ביער כשמאות אלפים קאגונסטיים בעקבותייך? אי פעם היית ביערות האבק בדרך לטארסיס, כאשר מתנקש הורג כל אחד מהחבורה שלך בזמנו הפנוי? רומח הדרקון הוא עולם שלם עם המון אופציות שלא התגלו. אני מציע את עצמי להיות השה"מ (אני כל כך שונא את הביטוי הזה!!) של הקבוצה שתיווצר. אני והחבורה שלי (אנחנו משחקים ביחד כבר 10 שנים) כבר עברנו על כל העולמות ואשמח לשתף אותכם בהרפתקאות שעברנו גם ברומח הדרקון, לא אותן עלילות אבל עולם אחר שלא הכרתם אבל עדיין כן. ההצעה שלי היא הזמן שלפני מלחמת הכאוס ואחרי מלחמת הרומח וטרילוגיית התאומים, בערך בתקופת הדור הבא.

ערפד1

New member
איך שאתה רוצה

אבל אני אישית מעדיף משהו אחר סיגנון אחר יש הרבה שלא עשו עדיין והרבה שלא נדע על העולם וחבורה של 10 שנים כבר זה הרבה אבל יש כאלו של מעל 50 שנה אפילו משחק מאוד מאוד ישן אבל זה הורס הכל אם אתה מפסיק את מלחמת הרומח וכל שאר המלחמות לפני אחרי הספר החבורה צריך לעשות משחק מבוכים ודרקונים

La Gamba

New member
כלומר, בתקופה הקצרה שבהם יש

כוהניםבעולם, כן מוסכם עלי. השה"מ שייבחר מוזמן לבקש ממני את הספר שמסביר איך לשחק ואת כל החוקים בעולם הרומח. ולא נשחק עם אבירים שחורים מכיוון שהם סוד מוחלט, אבל כן עם האירדה. אני מקבל עוד מעט ADSL אז אולי אני אשה"מ (יש לי את אסופת מפלצות רומח הדרקון של מיצוב).

Magma99

New member
טוב מאד

אני אהיה כוהנת נערצת לפלאדין (קריסניה תהיה המודל לחיקוי שלי) !!! מאגמה
ד"א הספר שמסביר את החוקים של עולם רומח הדרקון נמצא בקזאא? אם כן איך קוראים לו?

La Gamba

New member
זאת תקופה קצרה מאוד

בערך 50 שנה. לספר קוראים TALES OF THE LANCEוהוא חלק מערכת קופסה עם מפות שאיני יודע אם מסתובבים עוד קופסאות כאלה ברחבי העולם. מיצוב תיכננו לתרגמו, (ולהוציא את ערכת הקופסא בעברית) אך אבוי, הם נפטרו. יש ל אותו בגירסה כמעט מלאה, תפני אלי באיציק בלבד.

מ.ש.ט

New member
הממממ.......

אחרי מלחמת הרומח...... כי קראתי עד דרקוני להבת קיץ...... (קראתי את כל הספרים בעברית אבל קראתי עד התקופה של דרקוני להבת קיץ)

SaberTooth

New member
אפשר לשחק בצורה מסודרת....

אני בעד הרעיון, אך, אפשר לשחק את המשחק בצורה מסודרת, כתגובה להודעה הזו, כל אחד שרוצה להשתתף ישרשר את הדמות שלו בלבד, אחרי שכולם בנו את הדמויות שלהם נתחיל שחק בשרשור נפרד המיועד למשחק ולמשחק בלבד. מה אתם אומרים

Magma99

New member
כמה הערות....

אהבתי את הדמות אבל איך לוחמת בגיל 20 יכולה להיות גם מגית אדומה הרי רייסט עבר את המבחן בויירת´ בגיל 21 (גיל שנחשב למאד צעיר) והוא הצליח רק בגלל *אממ* עזרה מהצד (ובקושי ניצל...) ???

La Gamba

New member
דרך אגב, לאזן את הדמויות, ולא לעשות

קופי. אפשר אולי להעתיק את מסדר האחים המתייפחים מעולם ממלכות נשכחות (יש לו שם בכלל).

מ.ש.ט

New member
מה את\ה יודע\ת עליה?

מה שאני לא רוצה שתדעו (או היא) אני לא מגלה.....
יש רמז למה שהיא בהודעה הראשונה...... סידרתי את הסיפור שלה בראש שלי...... כל פעם אני אגלה רמזים ממנו......

למעלה