הממממ מזל טוב (???)

הממממ מזל טוב (???)

יצאתי מהארון בפני אמא בערך... היא התנהגה כאילו יש לי מחלה נפשית קשה וכל הזמן הגדירה את זה כ"בעיה"... גם אמרה שחלק מזה זה הצורת לבוש שלי (וואלה אמא?!?!) ושהיא לא יודעת מה לחשוב עכשיו זובי זובי...

תני לה כמה ימים...

זו דעתי... וגם אם היא לא קיבלה את זה יפה במיוחד, אני עדיין חושבת שמגיע לך מזל טוב
גדול, כי משהו שאת מסתירה ירד לך מעל הלב... אז מזל טוב

leMon sQueezer

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב מתוקה

יכול להיות שיקח לה קצת זמן להתרגל לעובדה. יש גם הורים שמגיבים ככה ודרך ההתמודדות שלהם היא להגדיר את "זה" כ"בעיה" או להאשים את צורך הלבוש שלך. אל תתני לזה לדכא אותך. אם את רוצה את יכולה להפנות אותה לתהיל"ה (קבוצת תמיכה להורים של..) או לקו סיוע להורים במצוקה (9587779- 09).

miss tamborin

New member
מזל טוב!!../images/Emo39.gif

תני לה זמן, אולי היא תלמד לקבל את זה יותר. הכי חשוב זה שאת אמרת לה, תהיה גאה בעצמך.

רציניקן

New member
תתחדשי! יפה לך היציאה מהארון...

. אני ממש שמח בשבילך. תני לזמן לעשות את שלו ...אמא תרגע ותבין שכל שנותר לה לחשוב הוא עד כמה היא אוהבת אותך וצריכה לכבד אותך כפי שאת. אני
בך!

Shenizel

New member
איזה אומץ יש לך!

תשמחי שיש לך את האומץ והצלחת ליידע את ההורים שלך שידעו ויכירו את מי הם אוהבים כל כך.. ברור שמזל טוב!! זה שלב גדול מה שעשית! ואל תדאגי.. אם היא לא זרקה אותך מהבית זה אומר שהיא צריכה להתאפס על העובדה יש אנשים שלוקח להם יותר זמן להשלים עם עובדות קיימות ,לא? תני חיוך .. :)

StarChild

New member
המון מזל!

חמודה זה קשה עכשיו אבל היא תראה שהיא עדיין אמא שלך את עדיין הבת שלה והיא עדיין אוהבת אותך.

שׁזִיף

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

לאט לאט... אנשים צריכים את הזמן שלהם. יש לך אומץ ילדה
תהיה
בזה

../images/Emo9.gif תודה רבה..!

נחמד לשמוע שיש מישהו שגאה בי! המממ עכשיו אמא מתנהגת כאילו כלום לא קרה שזה קצת מוזר... טוב נו.

rainbowgirl

New member
הגרוש שלי :)

למרות שאמרתי לך כבר אתמול,המון מזל טוב ואני ממש גאה בך. עוד שבוע או משו תציעי לה לקבוצה של ההורים... אולי זה יעזור. אבל תגידי לה. זה לא מזיק :) אוהבת אותך בכל ליבי!

למעלה