המממממ

ayaliar

Well-known member
המממממ

More QAF News Just got this from Scott: ALL of the principle actors (Scott, Peter, Hal, Bobby, Gale, Randy, Michelle, Thea and Sharon) are contracted through season five. So if Showtime does decide to renew the show for a 5th season, everyone will be returning.​

netaK

New member
זה די היה ברור ../images/Emo3.gif

לא היה סיכוי שרנדי יעזוב, פשוט לא.

ayaliar

Well-known member
לא קשור יעזוב או לא

הוא אמר שהוא חתום רק ל-4 עונות! הוא אמר שהוא לא מחדש חוזה! איך יכול להיות שהם בכלל חתומים ל-5 עונות?? אני לא מאמינה לזה.

netaK

New member
אולי הוא 3 יחידות ../images/Emo3.gif

וזה בעצם 4 שנים
לא משנה שלוקח להם שנתיים לצלם עונה ואנחנו פה סובלים

ayaliar

Well-known member
חחחחחח לא יודע לספור את אומרת?

יכול להיות. לפעמים אני לא בטוחה שהוא באמת מדבר גם. כאילו יש ג'סטין וזהו. אין רנדי. לא פותח את הפה כשהוא רנדי. אולי הוא לא קיים?

mya 6

New member
אני די בטוחה

שרנדי יכול לחדש חוזה.למה לא בעצם..הוא חתום על 4 עונות והוא רוצה להמשיך...אין סיבה מוצדקת למה הוא לא יכול להמשיך.. ולא נראה לי שיש משהו שיכול להגיד לו לא בנושא.....

mya 6

New member
וזה באמת מוזר

שרנדי אף פעם לא מדבר..... אבל אני בטוחה שישנו רנדי שלא סותם את הפה שלו לרגע.... הוא נמצא אי שם..

ayaliar

Well-known member
זו לא הבעיה שלי עם מה שכתוב

בוודאי שהוא יכול לחדש ואם הם יחליטו להמשיך לעונה 5 אני מאמינה שזה די יהיה תלוי בו בסופו של דבר. מה שלא ברור לי זה למה הם טוענים שם שהם כבר מראש חתומים ל-5 עונות כשתמיד ידענו שמדובר בחוזה ל-4 עונות בלבד. וזה מידע שהגיע מהאתר של סקוט, לא איזה רכלן.... מאד מוזר הכל.

למעלה