המממממ....

החתימה שלך נורא מתאימה לכל דבר

שאת כותבת...

תודה! תודה רבה! עבדתי על זה שעות!

את לא יודעת כמה שעות מפרכות עבדתי על ניסוח כה עדין אך כה חזק ומשפיע! כמה נרות גמרתי! כמה דפים בזבזתי! כמה מים שתיתי! אבל! איך הצלחת?! ככה לשנות נושא?! תעני! איפה קרן האמיתית?

אה! עבדתי עליך!

זה בכלל לא החתימה שלי! אני פשוט מקפידה לרשום את זה בסיום כל הודעה! מוווווווווווווווואהאההאהאההאהאהא!

:) חיחי...

ני קמצנית מידיי, אבל עכשיו כן.. ונדמה לי ששנינו זוכות בפרס השיעמום..וויפי!
ואם לא אנחנו- אז את

יש פרס?! יפידו די! למה לא אמרתם!?

<מסתרקת, מצחצחת את החליפה ומתאמנת על הנאום שלי> כן! חליפה! כי מייד אחרי הטקס מחזירים אותי למוסד! יש טקס? נכון??? נכון?????

איך את מעזה!! לסתור לי?! לי!??!

< מביאה את רחבעם > רחבעוש! תפוס'תה!!!!! חה! חה חה! את עוד תראי מה זה!

צב?

את מביאה את הצב שלך עליי..? אוי לא..הגענו לשפל המדרגה (היי תמיד רציתי להגיד את זה..!)

כן צב! יש לו דרכים!

הוא יפתיע אותך מאחורה! יהמם אותך במראה החתיכי שלו! יכבוש את ליבך עם האישיות שלו! ואז, כאשר ליבך יהיה שלו! אני אקח אותו (בחזרה לביתו.. הוא גם צריך לנוח) ואת תישארי עם לב שבור!! אה! אה אה!! מווווווווווואהאהאהאה!

יפתיע אותי מאחורה? ../images/Emo4.gif

יהמם אותי במראה החתיכי שלו?
יכבוש את ליבי עם האישיות שלו? ליבי יהיה שלו? אני אשאר עם לב שבור?? אוקיי ילדה לוקחים אותך לשם בחזרה. (לא היה לי מה להגיד ...
)

לא! לא בחזרה לשם! בבקשה!

רק לא זה!!! אמא! אמא! אני רוצה את אמא! (?!?!?!?!) לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תקחו אותיייייייייייייייייייייייייייייייייייי <<נלקחת>>

}../images/Emo13.gif מו הא הא הא הא !!! ../images/Emo13.gif{

<<לוקחת את דנה בחזרה לשם!!!>> <מתעטשת>

לבריאות.

חח הרסתי הכל... נגמר... נגמר לי הכוח... אין כוח... <<הולכת להכין עוד קפה>> מוווווווווווואאהאההאהא זה מה שיעזור!

למעלה