המממממ......

SHRIMPINION

New member
המממממ......

אני רוצה כבר לספר להורים.... יש לי טיול שנתי יום ראשון עד רביעי ואני חושב שכשאני חוזר אני אספר להם.... אמא שלי לפעמים תוקעת הערות הומופוביות...אבל בזמן האחרון זה נרגע... אבא שלי טוען שהוא בעד שהילדים שלו יהיה מאושרים ואם זה בתור הומוסקסואלים אז זה גם טוב.. העניין הוא שההומופוביות שלו מתבטאת בעיקר בעובדה שויכוחים ודיונים משפחתיים עוברים עם לא מעט הערות הומופוביות מצד כולם חוץ ממני והוא לא מפסיק את זה אלא גם לפעמים תוקע הערות...אבל הוא לעיתים יותר רחוקות. אני לא יכול יותר...קשה לשמור בבטן....אני חייב להחליט או שאני מספר בקרוב או אחרי צבא שאני אהיה בדירה משלי....מה אתם אומרים???מה כדאי לי לעשות???

תגובה לשרימפיון החמודון ../images/Emo25.gif

לספר זו תהיה טעות איומה בעיקר בגלל ההומופוביה ששוררת שם בבית- עם כל זה שקשה לשמור בבטן, אתה פשוט לא יכול לעשות את זה.. אם ההורים שלך יידעו מן הסתם יהיה קשה להם, יהיה קשה להם להתגבר על העובדה שהבן שלהם, בשר מבשרם נמשך לבני מינו.. תעמיד את עצמך במקומם- תדחיק רגע את הנטיות שלך הצידה. הבן שלך-זה שתרמת זרע מגופך, זה שנולד בצלמך, זה שגידלת, ניסית לחנך, להעביר לו מסרים כדרך לחיים... פתאום מגיע, ואומר לך: "אבא, אני הומו, אני נמשך לבני מיני, מאוהב בגבר,
לא נמשך לנשים"...איך תקבל את זה בתור הורה?! ואל תגיד: "אני אקבל אותו כמו שהוא"... כי זו תהיה תגובה של אדם עם נטיות ולא של הורה! בשורה תחתונה... לספר להם יהיה עוול, לשמור בבטן יהיה עוול גם כן...אך תשמור על זה בסוד לפחות עד שתחייה בבית משלך, עם הגבר שתאהב, ואולי עם שרימפיונים קטנטנים
בכל דרך שתפנה...אני איתך....
על כל צרה שלא תבוא אני אהיה מוכנה להקשיב, לייעץ ולדבר..
אוהבת תמיד ולתמיד,
אני

i love u

New member
שרימפי יקירי../images/Emo26.gif../images/Emo23.gif../images/Emo36.gif

אהלן חומד... אתה צריך ללכת רק אחרי הלב תעשה מה שהלב אומר לך! תראה אתה יודע מה קורה אצלך בבית ואם אתה חושב שלהורים יהיה קשה אבל הם יקבלו אותך כמו שאתה עם כל הקושי שבדבר אז סבבה לך וספר להם ואם אתה חושב שיהיה להם קשה ושיקח להם מספיק זמן כדי להתרגל לעובדה אז... תן לזמן לעשות את שלו ותספר להם כשאתה עוזב את הבית וכך הם ידעו,יתמודדו וישלימו עם העיניין כי זה אתה יחיד ומיוחד במינך בין כל האנשים המיוחדים, לך יש את המיוחד שבך מקווה שתלך תמיד אחרי הלב והרגש אוהבת אותך תמיד, יפעת

למעלה