המממממ ,, שלי

המממממ ,, שלי

לכל אחד מאיתנו יש את הסנביץ' המממממ שלו , עם חסה וירקות טריים < בעע> פסטרמה , או גבינה צהובה לחם כזה או אחר ביצה קשה חרדל , חריף מהוא הסנביץ המממממ שלכם?

סנדביץ' ../images/Emo21.gif : ->

לא אוהב חריף . אני לא חושב שיש לי סנדביץ' מועדף , אבל כריך עם חסה ונקניק או לחילופין גבינצ , עם קטשופ , ניראה לי טוב , למרות שמזמן לא אכלתי . אולי באמת הטוסטים של הגבינה צהובה והקטשופ שאחותי הקטנה היתה מכינה לי פעם מזמן לפני שנים , שעוד גרתי עם אמא . אולי . אתמול הכנתי כריך \ ארוחת דיאטה לאשתי , ולמרות שזה דיאט , הסנביצ'ים שלה ניראים מאוד טעימים . התפריט כולל : 2 פרוסות לחם קל . 2 כפות מיונז 5% , מיוקל , של אוסם נידמה לי . 3 פרוסות פסטרמה דיאט חצי אחוז שומן . כפית חרדל מיוחד דיאטטי של היינץ' . וזהו , נידמה לי . 3 נקודות של שומרי משקל , כמדומני .

תיקון טעות אחרי דיון עם אשתי בצהריים היום:../images/Emo41.gif

שכחתי את הפרוסות עגבניה
. והחרדל מסתבר שלא דיאטטי . והפסרטמה היא לא ממש פסטרמה , וזה אחוז וחצי % ולא חצי אחוז . בקיצור , יש טעויות והוספות . כמו בניית תוכנה , ותהליך שליית הבאגים בתוכה .

אחחחחחחחחח שאלה נפלאה!!!

ג'בטה לבנה קריספי כזה בתנור..... מזולה...... ביצה קשה עם עגבניה ומלא מלח מלמעלה... חסה בקרקעית הכריך.... על המזולה קצת סחוג טעים.... גרררררררררררררר..................... בגט טרי חם מהתנור... מיונז סחוג פסטרמה שום או איזה נקניק טוב מלפפון חמוץ במלח... אוי אברוך...... בגט טרי סלט טונה טוב שעושים לבד...(טונה, מיונז, ביצה קשה, מלפפון חמוץ....) קצת סחוג... או איזה טוסט אדיר.... בייגלה עם חור (או בלי).... גבינת שמנת שום שמיר על הבסיס משני הצדדים גבינץ.... ביצה קשה רצועות בצל מטבוחה... זיתים גררררררררר אמאאאאאאאא טוב! אני הולכת לאכול את הפריכיות עם שתי הקציצות שהבאתי לי (קרות
) עם החמוצים... ואלמד להסתפק במועט ולחשוב על הכריכים...חחחחחחחחחח
אחלה שאלות את דופקת אה?

אמרתי סנגביץ 1 לא 10

גדי בדיוק בקניות אמרתי לו תוסיף מזולה וג'פטה מתה על ג'פטה חמה וטריה גררררר יש עוד המון שאלות תהיה הצפה
עד שאני אעבוד חחחחח

חשבתי שכותבים סנדביץ'* או כריך ולא סנגביץ.../images/Emo3.gif

ו
ראשונה שלי להיום : עדיף לפתוח דיון אחד שניים שלושה ביום , שלא תיהיה הצפה יותר מידי גדולה , וכולנו ניטבע . בלו בלו בלו .

אחחחחחחחחח שאלה נפלאה!!!

ג'בטה לבנה קריספי כזה בתנור..... מזולה...... ביצה קשה עם עגבניה ומלא מלח מלמעלה... חסה בקרקעית הכריך.... על המזולה קצת סחוג טעים.... גרררררררררררררר..................... בגט טרי חם מהתנור... מיונז סחוג פסטרמה שום או איזה נקניק טוב מלפפון חמוץ במלח... אוי אברוך...... בגט טרי סלט טונה טוב שעושים לבד...(טונה, מיונז, ביצה קשה, מלפפון חמוץ....) קצת סחוג... או איזה טוסט אדיר.... בייגלה עם חור (או בלי).... גבינת שמנת שום שמיר על הבסיס משני הצדדים גבינץ.... ביצה קשה רצועות בצל מטבוחה... זיתים גררררררררר אמאאאאאאאא טוב! אני הולכת לאכול את הפריכיות עם שתי הקציצות שהבאתי לי (קרות
) עם החמוצים... ואלמד להסתפק במועט ולחשוב על הכריכים...חחחחחחחחחח
אחלה שאלות את דופקת אה?

יפעת*

New member
אני בעד

אבל תכלס הסנדוויץ שאני הכי אוהבת זה לחם דגנים עם גבינת שמנת וחביתה, חסה עגבניה ובצל סגול

למעלה