המממממ שאלה

המממממ שאלה

עברנו דירה במהלך השירות שלי וביקשתי שישנו את הכתובת שלי בנכס לאומי של היחידה, השלישות אמרו לי שזה התעדכן "בכל צה"ל" אבל עכשיו אני נכנסת לאתר של היחידה להכוונה ורואה שעדיין מוזנת לי הכתובת של הדירה הקודמת... עכשיו השאלה שלי זה אם יש לי פטור ממילואים - זה הכרחי לשנות עכשיו את הכתובת שלי לעדכנית? הרי מה צה"ל ירצה ממני אם לא מילואים? אז..... לשנות את הכתובת ? ואם כן אז איך אני עושה את זה? כי מסתבר שבשלישות שלי לא יודעים לעשות את זה כמו שצריך :/ אהה ועוד שאלה!! אם אני רוצה להשלים בגרויות ע"ח הפיקדון שלי - איך עושים את זה בתשלומים? הרי הבנתי שהפיקדון שלי לא נמצא בבנק באמת, ואפשר לראות את מצב הפיקדון שלי רק דרך האתר.... אז איך בדיוק אפשר לשלם בתשלומים את הבגרויות?

orend123

New member
נראה לי שזה יהיה מיותר....

כנראה עידכנו אותך סתם ברשימות של הנכס לאומי וזהו... שינוי פרטים מתבצע רק ע"י טופס 19 (זה המעצבן שחותמים למי לתת את הפיצויים אם הורגים אותך). אם את לא עושה מילואים זה דיי מיותר לנסות לשנות את הכתובת, אולי דרך קצין העיר? ישלחו לך את התלוש משכורת האחרון בסה"כ.... בכל מקרה תבצעי שינוי כתובת במשרד הפנים, ככה הם יוכלו להתעדכן בעתיד... בהצלחה.

Haunted

New member
כמו שאמרו מעלי

פשוט תגשי למשרד הפנים ותשני את כתובתך שם. הפרטים במשרד הפנים מסתנכרנים עם כל גופי המדינה (משרד הרישוי, לשכת התעסוקה.. וגם צה"ל). לגבי הלימודים, עם כספי הפקדון אי אפשר לשלם בתשלומים. משלמים במכה אחת. את צריכה לקחת טופס ממוסד הלימודים המצהיר שניתן לשלם בו עם כספי הפקדון. עם הטופס את הולכת לבנק ושם מפיקים לך צ'ק בנקאי לטובת מוסד הלימודים ע"ס הסכום הנחוץ. את הצ'ק את מוסרת במכללה ובזה נגמר הסיפור.

Ofir s07

New member
כדאי שתדברי עם היחידה להכוונת חיילים משוחררים

ממה שאני זוכרת הם לך שולחים מכתבים הביתה (למשל תזכורת לגבי הפיקדון כשיעברו 5 שנים)... אז כדי שתדברי איתם ושהם ישנו את הכתובת אצלם כדי שתדעי מה קורה עם הפיקדון שלך...

למעלה