הממממממ..

danielb

New member
הממממממ..

הושעתי מהפורום של פוקימון.. כנראה בגלל שעשיתי קצת ספאם. השעייה זמנית. אוקיי. אני בא לצ´אט שם, של פוקימון. האם אנשים שואלים אותי, "למה עשית את זה?" "אולי תבקש מהמנהל שיתן לך לחזור?" לא, לא ממש. אני יגיד לכם, או למי שבכלל שם על זה, שהחבורה שם, היא חבורה של ילדים מטומטמים, ומהרדודים ביותר. הפורום פוקימון כבר מזמן לא פורום פוקימון. כל מה שהם עושים שם זה מקשקשים על נושאים אישיים ועל מפגשים שלהם. דוגמא למשל: כותרת על ילדה שברני נוגע בה, והיא לא מוכנה. הייתי רוצה לשאול: עד כמה מטומטמת את יכולה להיות? בדיחה או לא, לא ממש אכפת לי, כי זאת דוגמא לבורות ושיטחות. אז מה קרה שם בצ´אט? שאלתי ילד אחד מי הוא בפורומים, והוא נתן לי קיקבאן. שאלתי ילד אחר מי הוא בתפוז, עוד קיקבאן. אחר כך מישהו שאל על אתר אחד של פוקימון. אז אמרתי שהאתר הזה לא טוב. עוד קיקבאן. הייתי רוצה להעיר, שכל מי שעשה את זה, הוא אחד מהמפגרים ביותר שפגשתי. עוד משהו, שנכון הוא, שאני לא אוהב ישראלים. נכון, מה נעשה, זכותי. אני הולך לפורום אמריקאי גדול. ואני בא משם, ולפעמים קצת מתלונן. שוב, זו זכותי. כמובן, עוד קיקבאן. לא אכפת לי. לא אכפת לי בכלל מקיקבאנס. העיקרון הוא מה שאכפת לי. הפורום של פוקימון כבר מזמן לא של פוקימון, אלא של חבורת ריטארדס. ואני לא איזה אנטי פוקימון כזה, אני מאוד אוהב את זה. הילדים האלה, פשוט מטומטמים. תשאירו את הטופיק פה או תעבירו לפוקימון, כי שם אני לא יכול לשים הודעות. תעשו עם זה מה שאתם רוצים, רק תנו לטופיק להשאר, כי אני רוצה תגובות.

Shibby!

New member
הא??

טוב אז ככה- למיכאל יש זכות להשעות אותך לכמה זמן שהוא רוצה מהפורום, כי הוא המנהל. דבר שני, אתה מתנשא קצת יותר מדי, אתה ישראלי! תקלוט! אל תדבר על הגישה הרדודה שלנו, כמו שאתה מגדיר אותה, לפני שאתה בודק את עצמך. אין פלא שנחסמת מהפורום עם צורת ההתבטאות שלך כלפי כל דבר שלא נראה לך. אם אתה רוצה לחזור לפורום, תדבר עם מיכאל. אל תלך ותבכה לפורומים אחרים! וחוץ מזה, הגישה הסנובית שלך מתאימה לפורומים של פוקמסטרס אולי, אבל לא לפה. טל נ.ב. אני מקווה שהגישה הרדודה שלי לא מנעה ממך לקרוא את זה.

Pikachuit!

New member
חתיכת ... !

תראה אני לא אתחיל לנבל פה את הפה, אבל אני חייבת לציין שאתה סנוב על רמה, ועכשיו נעבור להודעה עצמה: מה אכפת לך על מה אנחנו מדברים בפורום שלנו??? למה .. אתה מנסה לעורר פה אנשים כדי שיסגרו את הפורום שלנו כי השהו אותך או משהו??? ואיך לסנוב שחצן שכמוך עוד יש את החוצפה להגיד שאנחנו אנשים רדודים !? ומה אתה חושב .. שאתה יכול להתלונן פה על הצ´אט שלנו ?! את הצ´אט שלנו אנחנו הקמנו מיוזמתנו! הוא לא קשור בגרוש לתפוז!! אז כנראה שכל מה שהתלוננת על הצ´אט הוא חסר טעם פה, מכיוון שזה הצ´אט שלנו! ואנחנו מנהלים אותו! ואם נרצה לתת לך קיקבאן - אז ניתן לך קיקבאן וגם יותר מזה!!! וגם ככה אף אחד לא סובל את הסנוביות המגעילה שלך, ואת האף שהתרומם קצת יותר מדי היום ... ומה הקשר בין זה שאתה לא אוהב ישראלים?! מה הקטע, לבוא לפה ולהתלונן על זה שאתה לא אוהב ישראלייים!? כמה סתום אינטפנטיל ודפוק אתה יכול להיות !??!???!!!! מה אתה רוצה שהם יגידו לך ... ???!! מה אתה מנסה להוכיח ?? שישראליים לא לרמה שלך????? לעזאזל, כמה סנוב צפונבוני בנאדם יכול להיות??!?!? אז קח את עצמך מפה ותתחפף לפורומים האמריקאים המסריחים שלך! כי ממש העלית לי את הפיוז!!! (נורא השתדלתי שלא לנבל את הפה בהודעה הזאת, אבל אם תיצור איתי קשר במקום אחר, אני אשמח להגיד לך בדיוק מה אני חושבת עלייך!!!) ולהנהלת תפוז - אני מצטערת מראש על ההודעה הבוטה ..

אני לא ממש רואה את המטרה שלך

כתבת את ההודעה הזאת על הצ´אט שלנו שאנחנו הקמנו? כח אם כן זה בטח לא המקום לעשות את זה, הצ´אט שלנו לא קשור לתפוז. לאף אחד בעבר לא היו תלונות על התכנים בפורום פוקימון, אין חוק שאוסר לדבר שם על כל דבר אחר מלבד פוקימון, כי אתה יודע אנשים שהם לא סנובים יוצרים קשרי חברות אחד עם השני ומדברים על כל מיני נושאים. ובקשר לזה שאתה שונא ישראלים... wake up and smell the humus אתה ישראלי וזה שאתה כותב בפורומים לא ישראלים לא הופכים אותך לאמריקאי או מה שאתה לא רוצה להיות. אני אישית מוכן לממן עבורך כרטיס נסיעה לעזה בכיוון אחד אם כל כך נמאס לך מאיתנו הישראלים. אז הנה לך התגובה שלך

נחסמת מפורום פוקימון בשל הצפות

על מנת להסיר את החסימה פנה למנהל הפורום. אין באפשרותנו לשלוט בנעשה בצ´אטים שאינם בתחום האחריות של תפוז, ואנו ממליצים שתפנה להנהלת הצ´אט עליו אתה מדבר. בכל הנוגע לישראל וחו"ל - אתה מוזמן להשאיר הודעות בפורום ישראלים בחו"ל.

danielb

New member
אז ככה..

אני לא הסנוב פה. אתם אלה, שמעיפים אותי מהצ´אט על דברים פעוטים וחסרי משמעות.. אתם אלה שלא מוכנים לשוחח על כל השטויות האלה ומזבלים על השטויות שלכם. אני לא צריך להסתכל על עצמי, כי אני לא סנוב, אני לא מתנשא מעל אף אחד, ופשוט אתם, עצבנתם אותי אבל ממש עצבנתם אותי בצ´אט אתמול. אני לא מחפש להתנשא מעליכם או שום דבר. אבל זו בדיוק ההתנהגות שציפיתי מכם: אי הקשבה בלאגן בוטות כל זה. לא ציפיתי למשהו אחר, כי אני מכיר טיפוסים כמוכם. וכן, דיברתי עם מיכאל. הסכמנו שאצלכם סבבה וכו´ אבל במקומות אחרים יש דברים אחרים, פחות ויותר טובים. כמובן שאף אחד מכם לא שם על זה, או על כל זיבול אחר, ואתם מעיפים אותי. לא אכפת לי להשאר מושעה עד המילניום הבא מצידי. לי אכפת מהעיקרון בלבד, כמו שכבר אמרתי.

פורום זה נועד לתקשורת בין הנהלת

הפורומים והנהלת תפוז לגולשים. אנו מבקשים שתעביר את הדיון למקום המתאים לו. הודעות נוספות בנושא זה יוסרו.

danielb

New member
...

אני לא יכול לשים שם הודעות, זה למה שמתי את זה פה.. ~_~;;

DJNYC

New member
פורום ישראלים בחו"ל

הוא לישראלים בחו"ל הנהלה יקרה ולא לדברים הקשורים לישראל וחו"ל.

pomelit

New member
פורום ישראלים בחו"ל יכול גם לתת לי

עיצות ופתרונות לגבי ירידה מהארץ (סליחה - מעבר דירה לזמן בלתי מוגבל
), לא? כלומר, אם אני ישראלית בארץ שרוצה להיות ישראלית בחו"ל - אסור לי להיות שם? למיטב ידיעתי זה מה שהוא הביע. בכל מקרה, אין לו מה לחפש כאן או בפוקימון (שהוא בכלל יפני, וכמה ישרלאים כבר יש שם...)

mr. man

New member
"תגובת המנהל"

"כנראה בגלל שעשיתי קצת ספאם". קצת? אממ... לעמוד וחצי וירידות על חברי הפורום אתה קורא קצת? מצדי אם היית בא ומבקש יפה הייתי מסיר את ההגבלה, אבל לא, אתה נכנס לצ´אט ומתלונן על כמה שהפורום שלנו דפוק. אם הוא דפוק בשבילך, אל תכנס. לא בדיוק הבנתי מה התלונה שלך? שאנחנו אנשים מפגרים? אז סליחה, מר מושלם! אתה בכלל מצטער על היותך ישראלי ונכנס רק לאתרים אמריקאיים ויש לך רק פונט באנגלית. נו באמת... אתה גר בישראל! תקלוט את זה! ואם הרמה של הפורומים הישראליים לא מספקת אותך אתה מוזמן ללכת לפורומים האמריקאיים שלך, נראה אם בכלל תקבל שם יחס ביתי ומשפחתי כמו שיש אצלנו. למה הפורום שלנו כבר כמעט לא קשור לפוקימון? כי רוב חברי הפורום הם כבר חברים במציאות והפורום משמש לקשר בין החברים בנוסף לטלפון ואיסיקיו. חצי מהפורומים בתפוז הם כבר לא על מה שהם היו במקור, ואני לא צריך דוגמאות. בקשר לקיקבאנים, אתה התנהגת בצורה מתנשאת ומעליבה, ולכן הקיקבאנים. ועוד דבר, אתה בישראל, פורום ישראלי, תשתדל לדבר עברית.

למעלה