הממם help me to help my cats!

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

kung fu

New member
ואוו לא שיערתי שזה כזה מורכב

איך האמא עוזרת להם להוציא צואה? לא ידעתי שהם לא יכולים לבד להוציא צואה.

Talia E

New member
היא מלקקת להם את הבטן ואת

פי הטבעת עד שיוצא. וכן, זה מורכב, לפחות כמו לגדל תינוק אנושי בן שבוע... (בלי היתרון של אפשרות הנקה...)

kung fu

New member
נשמע אפילו יותר מורכב מלגדל תינוק.

אה, בעצם די דומה. איך עוזר ללקק את פי הטבעת בשביל שהאוכל יצא? הרי זאת מערכת פנימית, וללקק את פי הטבעת זה חיצוני? (היא לא יכולה להכניס את הלשון לתוך פי הטבעת, לא?) או שלגמרי לא הבנתי...

Talia E

New member
זה נותן גירוי שגורמת לצואה לצאת

אני לא מתמצאת במיוחד בפיזיולוגיה של חתולים או גוריהם, אבל ההגיון אומר לי ש: 1) המערכת קיימת אבל היא עדיין לא מספיק מפותחת בלי לקבל גירוי חיצוני. הליקוק נותן גירוי עצבי שגורם למעיים של הגור להתכווץ ולהפריש את הצואה. 2) העיסוי שמתרחש כשהאמא מלקקת לגור את הבטן, אף הוא מגרה ומעודד את המעיים לכיוון הנכון... כאמור, זה לאו דווקא נכון. אבל בכל מקרה - זה עובד!

IC4

New member
איני מצטער, הייתי חייב

הרי אני מביא לכם את הXקאטס! (לא ידוע לי מינם של החתולמודים אז החלטתי לעת עתה שהגדול קצת הוא בן והמדוכאת הקטנה היא בת) הם מודים לכם (לTALIA E במיוחד!) על שעזרתם להם להשתין עליי/לידי למרות שבינתיים הם שותים עוד חלב פרה מהמזרק מחר אקנה להם משהו מחנות לחתולים!

Talia E

New member
על מה בדיוק אתה מודה לי?

על זה שכתבתי לך הנחיות מדוייקות, ואתה ממשיך לעשות מה שאתה רוצה? ולא - בשום פנים ואופן אל תתן להם שוקו (בתגובה למה שכתבת לי במסר האישי). ומה עם זה שאמרת שאולי הוריך לא ירשו לך להחזיק אותם? אל תחכה שיהיה מאוחר מדי - החזר אותם לאמא!

IC4

New member
האמא, לא נראית עוד באזור

וגם לדעתי כבר מאוחר מדי מה גם שאיני חושב שעדיפים להם חיי רחוב... שוקו לא אתן להם אבל אני רוצה לטפל בהם ההורים שלי לא יעצרו את רצוני להשאירם... ההנחיות שלך יהפכו לאמת בחייהם של חתוליי כשאקנה להם מה שהמלצת לי לתת להם שוב עבר זמן רב מדי, איני מאמין שהאמא תיקח אותם בחזרה, הם כבר רגילים לריח התחתונים הישנות שלי שהם ישנים בהם (אגב, שיטה לביית חתולים קטנים, נראה לי)

Talia E

New member
עשה את מירב המאמצים

אבל באמת ולא בכאילו... אחרי שתמצה אותם - הווה אומר תהיה בטוח שהאמא לא מאמצת אותם שוב (לא מספיק שאינך מאמין שהיא לא תאמץ אותם שוב) - לדעתי רק אז תוכל לנוח דעתך (ודעתי). אני לא יודעת אם שמת לב, אבל היה הרבה כאב בהודעות הקודמות שכתבתי לך. אני ניסיתי לאמץ גורה בת שלושה שבועות, והיא מתה כעבור שבוע. אין לך מושג איך זה קרע אותי. עם אמא שלהם יש להם את הסיכוי הטוב ביותר לשרוד בשלב זה וכך הם גם ילמדו את מה שהם צריכים ממנה. לאחר שיגדלו קצת תוכל לאמצם בכיף... אם תהיה בטוח שהיא לא מאמצת אותם בחזרה, אחרי שבאמת באמת ניסית לחפש אותה - זה סיפור אחר. אני אשמח לשמוע ממך על ההמשך.

IC4

New member
החזרתי אותם לאזור שבו הנחתי שתהיה

האזור בו שמתי את שני הגורים האחרים שמצאתי ואחרי כחצי שעה/שעה ראיתיהם מאוחדים עם אמא ראיתי חתולה שלא ידעתי אם היא האמא או הסבתא כי ראיתי אותה כבר אז, הבנתי שהיא קשורה אבל היתה עוד חתולה ולא ידעתי מי האמא בכל מקרה שמתי את הגורים לידה עד כמה שאפשר בהתחלה היא ברחה, פעם שניה אני התרחקתי) היו עוד שני ילדים שבאו למקום להתלהב מהגורים ולפי מה שהבנתי מהם האנשים באזור ההוא ממש לא אוהבים חתולםי ויש גם התעללולויות (שאגב אחר כך כשבאו עוד שני ילדים הם דיברו כמה הם שונאים חתולים וצחקו עליהם ואחד מהם בא להרים אבן אבל אני הייתי שם) בכל מקרה החתולה המבוגרת בשלב מאוחר כן ניגשה אליהם- לצערי פספסתי את הרגע הזה עם המצלמת וידאו שחיפשה דרמה חתולית- התקרבה צמוד ואולי רחרחה אחד מהגורים, וחזרה בלי להתיחס אליהם. אמנם הייתי שם רק כשעה, אני עדיין מאמין שהחתולים האלה יסבלו באזור ההוא יותר ממה שיסבלו אצלי עוד משהו שלא יודע אם מסמל מזל טוב או רע - כשאני נגשתי לחתולים אחרי שהחתולה המבוגרת הלכה לה, רציתי לתת להם לשתות והיה לי רק המזרק שלי ולא היה מים זורמים באזור. ליד היה ביצפר ומישהו שעבר נתן לי את הרעיון שיש שם ברזיות, ואכן מנקודת הצפייה שלי ראיתי את הברזייה אמרתי לילד קטן שנשאר איתי כל הזמן הזה שאני צריך שיעזור לי וילך להביא להם מים בערך באותו זמן - לפני שהלך כמובן - נחת על החתולים בקבוק ריק של שתייה אני והילד לא הבאנו מאיפה זה לעזאזל בא אבל כיון שהיד שלי היתה מעליהם וגם לא שמעתי יללות - הבנתי שהם לא נפגעו. ניצלתי את הבקבוק המסוכן כדי שהילד יביא מים בעזרתו ולא ישירות למזרק (דבר הרבה פחות יעיל כי אז צריך ללכת כל פעם למלא את המזרק) אז אני לא יודע כיצד המקרה הזה קשור להחלטה שלי, אבל בכל זאת היה די מדהים לחשוב עד כמה דברים מגיעים אליך בהפתעה (בבהלה אפילו) כשאפשר להשתמש בהם לטובה
טליה אני שמתי לב לליבך הכואב אך נסי למען שנינו לראות את הצד החיובי בטיפול שלי לעומת חיים בשכונה של אנשים משוגעים שזורקים בקבוקים בלי להתחשב שהם יפגעו במישהו למטה..ואנשים שמאסו מהחתולים המכוערים ששורצים להם ליד הבית

חבל שמראש לא השארת אותם עם אמא

שלהם! עדיף היה לאמץ חתול הומלס שאתה רואה ברחוב (או חתול מצער בעלי חיים וכדומה), מאשר לקחת שני חתולים מאמא שלהם! אני בעד שתחזור לשם שוב עם החתולים!!

IC4

New member
אכן טעות שמצער שקרתה

עדכון - הלכתי שוב לאזור הימצאות אימם פעם אחרונה חיפשתי חיפוש מקיף בפארק ולא נראה זכרה באשר לחתולים SO FAR סייקלופס אוכל כמו גדול ואפילו נמצא מטייל לו מדי פעם בחצר ג'ובילי ממשיכה להיות בעיתית, כנראה שהיא בלחץ נפשי או בעיה פיזית שמונעת ממנה לאכול כמו שצריך, היא יותר רזה ופחות מפותחת מסייקלופס (שניתן להבחין בשינוי גדילה בו) היא גם לעומתו עוד לא הוציאה צואה (נורא הייתי גאה בו) בינתיים היא משקיעה את זמנה בלישון ולקבל תשומת לב poor baby she'll get over it and eat

למעלה