המלצת ספר

ToHrU

New member
המלצת ספר

המלצה חמה מאוד על "סיפורי האוטורי - פסיעות על רצפת הזמיר". הספר הוא חלק מטרילוגיית "סיפורי האוטורי", כשהספר השני כבר בחנויות והשלישי טרם יצא. סיפורו של טומאסו מכת הנסתרים שכפרו נשרף ומאומץ ע"י לורד אוטורי המכובד ועקב כך חייו משתנים; הסודות נחשפים, מלחמות מתחילות ואפילו רומן חדש מתחיל. כמובן שהעלילה היא עלילה בדויה במקומות בדויים, אך מושפעת מהנוף היפני, התרבות, המסורת ובעיקר המיסתורין.

semuelf

New member
לא אהבתי

יש לי את שני הספרים, והם... בסדר. לא מעניינים מדי, לא מרתקים. אם מישהו רוצה אותם - שיבקש.

last day

New member
הם בסדר

התחלתי לקרוא את פסיעות על רצפת הזמיר הוא היה בסדר הבאתי אותו לחברה שלי והיא סיימה וגם לא התלהבה. אני אקרא אותו שאסיים את המיליון הספרים האחרים שאני קורת

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifמסכימה עם אלה שמעליי ^^"

הוא היה בסדר, אבל לא ממש התלהבתי ממנו... די שיעמם אותי.

GnomeBubble

New member
שמעתי עליו ביקורות מגוונות

(אוקיי, עד עכשיו רק כמה ביקורות טובות האמת) אבל כמובן שעוד לא קראתי, אז אני לא יודע. ובסדר זה גם משהו...

Magma99

New member
Nope

לא בסדר בכלל בתור פנטזיה הוא ממש לא משהו הספר השני בסדרה היה טיפה יותר טוב מהראשון אבל עדיין... כל מה שמייחד אותו זה ה-Setting ובשביל זה כבר עדיף לקרוא ספר היסטוריה.

passioneta

New member
עלעלתי בו בחנות ספרים

נראה לי כמו ספר טיסה אמריקאי, עם setting יפני. אני חושבת שיש אופציות יותר טובות (ועדיין מקווה למצוא זמן לקרוא את Genji - מישהו קרא?)

TheSegal

New member
מאוד קשור לספר... סיימתי לקרוא את

ענן של דרורים והדמיון הרב בין הדמויות והשמות הפתיע אותי, עדיין צריכה למצוא את הקשר. אני דווקא נהניתי מפסיעות על רצפת הזמיר וגם מההמשך שלו. הם קלילים ויפים אבל לא מעבר... את ענן של דרורים אהבתי יותר
מומלץ מאוד....

ToHrU

New member
מי כתב את ענן של דרורים?

והאם אפשר להשיגו בעברית/אנגלית בארץ??

TheSegal

New member
הספר נכתב ע"י טקאשי מצואוקה

קניתי אותו בסטימצקי... לא היה להם אותו בחנות אז הזמנתי, הוא הגיע אחרי שבועיים בערך...

למעלה