המלצת מסעדות

המלצת מסעדות

אבל רק מסעדות שאני ממש ממליץ עליהן אור יהודה - סמרקנד. אוכל בוכרי ביתי ומפתיע בכל מנה. תל אביב - מסעדת המכולת האדומה. ליד חניון כרמלית. המקום היחיד בארץ בו קיבלתי אוכל סיני אמיתי בטעם של הונג קונג ובמחיר של שווארמה עפולה - סהרה. על הכביש הנוסע צפונה, באמצע הדרך לכפר תבור. מסעדה ערבית מעולה, זולה, עיצוב כמו בארמון הסולטן ושירות יוצא דופן. אצבע הגליל - דג על הדן. קצת התייקרו עם השנים אבל לא הורידו את הרמה ולא קלקלו את התפאורה.

freedom rider

New member
טוב - אז גם אני אמליץ

פנינת הבלקן - יפו, שדרות ירושלים, ליד אלהמברה. הייתי שם בשבת האחרונה והיה מעולה. כל מה שטעמנו היה שווה: מרק כבש, קציצות כרישה, מוסקה חצילים, מוסקה תפו"א, במיה, קבב, כבד. ולידיעתכם - אני שונא במיה וגם קציצות כרישה. וזה ממש לא יקר - 50 שקל לבנאדם בסה"כ.

murmur

New member
קאסה דה בראזיל- אילת, ליד השדה

יש גם סניף ברמת גן (ליד המגרש, אא"לט)

shellyland

New member
הסניף ברמת-גן מעולה!

וקוראים לזה שורשקריה ברזיל. בימי חמישי יש שם הופעה של זמרת מקסימה בשם אליזט ראטר. שווה לראות. אם תגידו שאתם חברים שלי תקבלו ממנה חיבוק ונשיקה.

יש המסעדת קוסקוס ביפו

לא זוכר איך קוראים אותה. רחוב ירושלים כמדומני. (חומוסיות נשמור לשירשור אחר, נכון?)

shellyland

New member
ד"ר שקשוקה?

היינו שם לא מזמן. מאכזב. האוכל נהיה יקר יותר וטעים פחות.

שו שקשוקה?

אין קשר. ד"ר שקשוקה זה שקשוקה. זה ליד שוקהפשפשים. קוסקוס זה קוסקוס. רחוב ירושלים מסעדה לובית או תוניסאית כמדומני. לא זוכר את שם המסעדה.

מוּסקט

New member
אוי, נו

בשכונת ישמח משה הייתה מסעדה "הקוסקוס של מזל". מרוב שהם שמעו את הבדיחות שלנו החליטו להחליף את השם אחרי שנתיים בערך.

פלפל.

New member
מה, לא היית אף פעם בגני תקווה?

גם אני לא. אבל היא נמצאת שם, ממזרח לקרית אונו, צפונית מסביון. ניתן להגיע לשכונה מת"א בקו 69 של דן ולרדת בתחנה שברח' הרי יהודה 58!

מוּסקט

New member
קיימת קיימת

כל בוקר אני עוברת שם לעבודה. מובלעת חרדית במתחם קריית אונו/גני תקווה.

למעלה