המלצת חלונות?

Byzee-D

New member
המלצת חלונות?

אני רוצה להתקין(!) חלונות חדשים לחשב שלי כרגע יש לי 98 מהדורה שניה זה ידידותי אבל איטי מאוד.. על איזה חלונות ספציפים אתם ממצליצים לי? וגם פירוט(me,nt,seוכו´) ולמה? אני מחפש משהו לא מסובך מידי-יש לי ראש פתוח ללמוד את החלונות וסבלנות(לא יותר מידי) אבל אני רוצה גם משהו מהיר(ה-98 שלי מאוד איט) תודה רבה!

esti_prikit

New member
לדעתי 98SE ENABLED הכי יציבה

אבל יש היום גם את 2000 וגם את XP אם אתה נשאר עם 98 תלך על ההמלצה בכותרת לקבלת המלצה יותר מדויקת אתה צריך לפרט איזה מחשב יש לך ולאיזה צרכים הוא מופעל

קוברה@

New member
טוב

אז ככה אם ה 98 עובד לך לאט יש סבירות שכל דבר שתתקין יעבוד לאט...איזה מחשב זה כמה זיכרון יש בו....וכו קצת מידע...ונראה אם אפשר להמליץ לך על משהו :0)

lizansak

New member
98se נכון להיום

NT לא מיועד למשתמש הבודד me התגלה כפחות טוב מה se 2000 נחמד, אבל כבד ועושה בעיות - ראה בפורום כמה שאלות יש בקשרה אליו XP} יוצא רק מחרתיים לשוק וחסרים עבורו המון דריוורים וכנראה שתצא תוך זמן קצר גרסת תיקון ואז יהיה כדאי להתקין מסקנה - בנתיים 98se הכי פחות גרועה מערכות טובות יש רק למקינטוש

qazqaz

New member
2000pro - ותהנה...

ראשית - אם מחשבך איטי - אזי 99% שהבעיה אינה קשורה דוקא לגירסת הוינדוס שלך, כפי שציינו בפניך כבר. ולשאלתך: NT נחשבת ליציבה מכולם. אבל, היא לא תתאים לך - כיון שאין בה מולטימדיה... (מין קטע כזה של מייקרוסופט. לא ברור...) 98SE נחשבת ע"י רבים למומלצת ביותר למשתמש הביתי. ME - אסון טבע. 98 שנראית כמו 2000 ביום רע. מליאה באגים באופן חריג אפילו למייקרוסופט... 2000PRO - לטעמי, זו המוצלחת ביותר עבור המשתמש הביתי (והעסקי, כמובן). הרבה יותר יציבה מ-98, מבוססת NT (אך כן מכילה מולטימדיה...), בעלת ניהול זיכרון ומשאבים מתקדם יותר, מע´ קבצים מאובטחת מתקדמת וחסכונית (NTFS), ועוד יתרונות רבים.

למעלה