s a r a h13
New member
המלצת השבוע!
דבר ראשון, יכול להיות שאתם מכירים את הלהקה, אני לא הכרתי אותה עד עכשיו, אין לי מושג אם היא מוכרת או לא, אז אל תכתבו לי מה את דפוקה ברור שאנחנו מכירים אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 [משומה יש לי הרגשה שיכתבו את זה מהסיבה שביקשתי לא
] הלהקה: SANTANA אלבום: SUPER-NATURAL סגנון: מין שילוב של רוק ומוסיקה לטינית. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ חברי הלהקה: קרלוס סנטנה - גיטרה, גרג רולי - קלידים, דייב בראון - בס, מייק שריב - תופים, ארמנדו פראזה - כלי הקשה, מייק קרבלו - כלי הקשה, חוזה אריס - כלי הקשה, ניל שון - גיטרה, קוק אסקובדו - כלי הקשה, פיט אסקובדו - כלי הקשה, אלכס לינגרטווד - קולות רקע,זמר, גרג ווקר - בס, ז'ול ברוסארד - סקסופון, לואיס גאסקה - חצוצרה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הסטורית הלהקה: להקת סנטנה ומנהיגה, קרלוס סנטנה, היוו החל מאמצע שנות ה-60, ולאורך שלושת העשורים שעברו מאז, גורם משפיע בהתפתחות הרוק. החשיבות של סנטנה, הלהקה, האיש והמושג, טמונה לא רק בחלוציות ובראשוניות שאפיינו אותם בתחילת דרכם, אלא גם בהשפעתם הגדולה על הרוק העולמי, שנפתח בזכותם לאלמנטים לטיניים ואפרו-לטיניים. בקריירה העצמאית שלו, לא הסתפק קרלוס סנטנה במעמדו כאחד מגדולי נגני הגיטרה של הרוק, והתפתח לכיוונים מוסיקליים שונים, החל מבלוז וסול דרך מוסיקת פנק (Funk) ועד לג'אז ופיוז'ן, תוך שהוא מתבל את כל יצירותיו בניחוח הלטיני האופייני לו ומשתף פעולה עם מוסיקאים רבים ומגוונים. עם השנים, הטשטש ההבדל בין עבודותיו העצמאיות של קרלוס סנטנה ובין סנטנה הלהקה, עד שהיא הפכה להיות מזוהה עמו לגמרי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ציון סופי להקה טובה, אהבתי.