המלצת השבוע

ANGELUSPIKE

New member
המלצת השבוע

הפינה חוזרת אחרי הפסקה, אתם יודעים מה לעשות אז יאללה להמליץ על דברים.

ANGELUSPIKE

New member
שתי המלצות....

להקה - אני רוצה להמליץ על להקה בשם: Paramore להקת פאנק רוק ממש טובה יש זמרת עם קול ממש טוב ושירים אחלה. ספר - אני רוצה להמיץ על הספר: "התפסן בשדה השיפון" - רומאן שמספר על תהליך ההתבגרות של הולדן נער בן 16 מניו-יורק, שמנסה לעבור מעולם הילדים לעולם המבוגרים.

yardeni29

New member
אחלה המלצות!:)=]]

וואיי אני מכירה את הלהקה אחלה להקה.. אני ממש אוהבת את המוזיקה של הרוק פאנק אלטרנטיב וכל זה טנקס..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifההמלצה שלי

תוכנית המערכונים החדשה של עידן אלתרמן ויעל לבנטל - לא לפני הילדים
בד''כ תוכניות מערכונים לא כ''כ מצחיקות מצחיקות אותי.. אולי מערכון אחד.. בתוכנית הזו אני פשוט לא הפסקתי לצחוק

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gifיום שבת, ויש ביום רביעי הזה ש.ח של הפר

*הפרק הראשון..צפייה חובה

Double U

New member
גם לי יש כמה המלצות!

אגב, רעיון טוב לפינה
. ונחזור לעניינו - מוזיקה
- Coldplay. התחלתי לשמוע בעקבות "האי" והתמכרתי! מוזיקה קלילה וקצבית! ספר
- הארי פוטר ואוצרות המוות. מי שלא קרא עדיין - שירוץ לקרוא!!! ומי שלא בעניין הארי פוטר, באמת שאני ממליץ על סדרת הספרים הזו. ההתחלה של הספר הראשון אויל קצת משעממת, אבל אני מבטיח לכם שבהמשך זה נהיה מגניב ומותח יותר ויותר.

Double U

New member
ועוד המלצה:

הישרדות! הישראלי או האמריקאי. שתי הגרסאות טובות

ny22

New member
מנהל
אם אני אתחיל לראות משהבוע את הישראלי

אני אבין על מה מדובר?

Double U

New member
בטח

אני מוכן להסביר לך. מדובר בשתי חבורות של ישראלים שתפקידן לחיות באיים הקאריביים למשך תקופה מסוימת (בתנאי שטח, כמובן), כולל תחרות בין הקבוצות כשבסוף אם אני לא טועה, רק בן אדם אחד משתי הקבוצות יזכה בפרס הנכסף! כמובן שיש גם הדחות, תככים ומזימות מה שהופך את המשחק להרבה יותר ביצ'י ומעניין. זה מה שאתה צריך להבין

RaViT980

New member
המלצות- אם אתם אוהבים COLDPLAY כנסו

אם אתם אוהבים COLDPLAY אתם חייבים אבל חייבים לאהוב את הלהקה הזאת: miss flag - בארץ לא הכי מכירים אותם-הם ישראלים.. אבל הם ממש מצליחים בחו"ל! יש להם פייסבוק ומייספיס ואתם יכולים לשמוע שם ת'שירים שלהם... וחוץ מזה אני מכירה את הבסיסט שלהם..... ספר- הגל/ הנחשול.. ספר על כיתה שהמורה עושה בה ניסוי שמדמה את שטיפת המח של השלטון הנאצי.. מעניין ויפה..!

ליאל666

New member
ממליצה..! ../images/Emo8.gif ../images/Emo3.gif =] :|

http://www.youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U - קליפ מצחיק..!לאחד השירים הדביקים ביותר בעולאאם..! חבלכם על הזמן איזה קורעע..! ואנ'לא צוחקת בקלות..! תראו עד הסוף..! DX אני ממליצה לכם ללכת לבנק הקרוב - ולפרוט איזה 10 שקלים - לחמישיית 2 השקלים החדשים..!!! חח..!
זה אחד השקלים שהייתי מתחתנת איתם - חוצמהשטר 200..!

ny22

New member
מנהל
ההמלצה שלי ../images/Emo26.gif

סדרה: החיים זה לא הכל. סדרה פשוט מצוינת שקורעת אותי מצחוק - ימי שני ושלישי ב-22:00 ערוץ 2. ספר: הספר שאני קורא עכשיו - המפץ הגדול - מאת סיימון סינג. הספר הזה הוא פשוט ספר מעולה שמסביר הרבה על תאוריית המפץ הגדול ומה שמעבר לה. שווה קריאה!

אופק צח

New member
ההמלצות שלי

1. גם בפעם המיליון טדי עדיין זה עולם אחר. 2. תקראו את הנעלמים של הרלן קובן

למעלה